S3 Mini Google Play Harici Apk Sorunu

oguzhantunc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar s3 mini telefonum var. ne kadar iyi olursa olsun google play harici herhangi bir apk turu oyun veya program paylasan sitelerden oyun veya bir dosya indirip yüklemek istediğimde Ayrıştırma Sorunu Paket Cozumlemede Sorun Var hatasi aliyorum.ne yapmalıyım. Lütfen yardım edin. Not: İndirip yuklemeye çalıştığım tum oyunlar cihazim ile uyumlu ve indirdigim sitelerde herhangi bir sorun yok. Cevaplarıniz için şimdiden teşekkürler.

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
indirdiğiniz apk dosyası android sürümünüzle uyumlu mu peki ?
mesela s3 mini de bildiğim kadarıyla en son 4.1.2 mevcut.sizdeki android sürümü nedir ?
mesela android 4.0 uyumlu bir apk dosyasını 2.x android sürümlerine yükleyemezsiniz.

oguzhantunc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
android sürümünü tam olarak bilmiyorum ama indirdigim dosyalarin cihazimla uyumlu olduğundan eminim. mesela subway surf s3 mininin cok rahat açacağı bir oyun fakat dediğim gibi google play harici bir siteden indirdigimde acmiyor

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
arkadaşlar s3 mini telefonum var. ne kadar iyi olursa olsun google play harici herhangi bir apk turu oyun veya program paylasan sitelerden oyun veya bir dosya indirip yüklemek istediğimde Ayrıştırma Sorunu Paket Cozumlemede Sorun Var hatasi aliyorum.ne yapmalıyım. Lütfen yardım edin. Not: İndirip yuklemeye çalıştığım tum oyunlar cihazim ile uyumlu ve indirdigim sitelerde herhangi bir sorun yok. Cevaplarıniz için şimdiden teşekkürler.

Su bilinmeyen kaynaklar secenegi sendede acikmi
syby6a8u.jpg

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Bilinmeyen kaynaklar acık olmasa yükleme engellendi vs der ayrıştırma hatası vereceğini sanmıyorum. Yine de bir bak ama.