S3 mini batarya çok dengesiz acil yardım !!

berkay12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler ya telefonun pili çok dengesiz mesela oyun açtım kendi kendine kapanıyo ben kendim açınca 50 oluyo pili yeniden oyuna giriyom kapanıyo açıyom dahada iniyo kendim kapatım açıyom yine pili çok iniyo napmam lazım çok dengesiz kullanamıyorum bile uyuz oldum lütfen yardım edin basit cevap vermeyin.rom atmadan önce böle sorun yoktu.Pili de çabuk iniyo internete girince oyun oynayınca mobil veri açınca onun dışında müzik video felan izleyince sorun yok.

burak_ekmekci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Batarya bitik ya da kalibrasyona ihtiyaci olabilir. Root lu ise kalibrasyon programlari var play store da dene derim.

berkay12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
onları nası yapıcam diyelim calibre ettim sonra napcam kapatcammı teli nası olcak

burak_ekmekci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Google play store da batarya kalibrasyonu yazarsan programlar cikacaktir yorumlardan en begenileni deneyebilirsin. Qncak cogu telefonu garanti disi birakan root yetkisi ister, bunun yapiminida arastirmaniz gerekir. Program, telefonun bataryasini tamamen bosalttiktan sonra tamamen doldurmanizi saglayarak kullanilamayan alani isleme sokmus oluyor. Bunlar cozum olmayip bataryanin degismeside gerekebilir