S3 mini android 4.3 ve 4.4 alacak mı?

hardrock

Asistan
Reaksiyon puanı
0
peki kardeş samsungun yaptığı şerefsizlik değilmi tamam s3 mini bir s3 kadar pahalı değil ama 800 lirada az para değil 800 liranın karşılığı 1.5 senemi kardeş yok sende alışmışın bu resmen şerefsizlik en az 3 sene destek vermeleri lazım sırf bu yüzden ios u seviyorum valla ios fan boyu değilim ama adamlarda haksız değil hani
okadar laf ediyosunda iphone 4 şuan senin cihazından pahalı madem güncelleme bukadar öneml parana kıyıp ya ios alcaksın yada üst segment android alcaksın

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
peki kardeş samsungun yaptığı şerefsizlik değilmi tamam s3 mini bir s3 kadar pahalı değil ama 800 lirada az para değil 800 liranın karşılığı 1.5 senemi kardeş yok sende alışmışın bu resmen şerefsizlik en az 3 sene destek vermeleri lazım sırf bu yüzden ios u seviyorum valla ios fan boyu değilim ama adamlarda haksız değil hani

Yalnız bi hata var hocam. Iphone, şu qna kadar sadece amiral telefon üretti. Yani amiral telefona veriyor. Aynı anda çıkmış S2 şu anda 4.1.2 de. Yani samsung un problemi yok, alacaksan amiral telefonunu alacan, güncelleme bekleme o cihaza.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar samsung resmi açıklamada şunu dedi bunu dedi diye gırla muhabbet dönüyor. Şu resmi açıklamaların bir linki verin de bir de biz resmi ağızdan açıklama görelim :D

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
son açıklamaya göre s3 mini ye kitkat geliyormuş..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir kere hatayla s3 mini aldım bidahamı asla
ilk fırsatta iphone ile değiştireceğim

samet246

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence s3 mini 4.1.2 de kalacak öyle görünüyor yada baya uzun bir zaman sonra alacak çünkü şu anda s3 e bile adam akıllı bir güncelleme verip işin içinden çıkamadılar =)

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Alacak.

4.4-mid-range-devices1.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya samsung kadar sorumsuz yok. S3 miniye 4.1.2 geldi ekran su dalgasi vb. şeyler gitti, telefonu bu şekilde birakirsa asla almam bidaha. şimdi s3 1gb ram var , s3minidede 1 gb ram var ne alaka ram yetmez diye miniye gelmemesi s3 dede ayni ram var samsung bukadar işte phone 5s 1gb ram 1.4 ghz ve 2 çekirdekli s4 ile ayni hizda buda iphone kalitesi iphone 3g modeline bile yolluyo samsung ezik telefon çikartiyo onlarada yolluyo örneğin samsung young neymiş adam ona android 4.2 veriyo adam s3 miniye yok öylemi iphone 5s alicam samsung direk çöpe

Webperfect

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bildiğim kadarıyla s3 sadece 4.3 aldı/alacak
s4ler ocak sonu 4.4e kavuşacak

keremalp7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki bu grandi aldim ben buna guncelleme destegi 4.2 de biti mi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar s3 mini kendine hayrı olmayan bi telefon para kıymayıp ucuz s3 almak isteyenler için çıkartılmış bişey ve herşey ram de bitmiyor işlemci farkıda önemli ram 1gb olabilir gpu ve cpu desteklemiyorsa hiçbişey olmaz
dalga efektinin gitmiş olması ise çok fazla ram tüketmesinden dolayıdır
ve en son da şunu söylemek istiyorum güncelleme desteği için ram, gpu ve cpu geçtim 18 ay yasal sınır var firma 18 ay güncelleme vermek zorunda 18 ay sonra ise firmanın insafına kaldınız ve gelen güncelleme illaha android sürümünü değiştircek diye bişey yok s3 mini için toplam 8-9 güncelleme geldi performans artışı için lütfen firmaya laf etmeden önce iki kere düşünün adamların bi bildiği vardır (ben s3 kullanıcısıyım) :clap:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sen s3 mini ye vasat mı ddiyon kardeş kullanda bi görelim bakalım

G0LGE

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sen s3 mini ye vasat mı ddiyon kardeş kullanda bi görelim bakalım

S3 mini vasat olma yolundadır. Mini olması, yavaş olması, düşük kameraya sahip olması vs s3 miniyi iyi bir telefon yapmaktan uzaklaştırmıştır.

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
S3 u begenmiyordum zaten bide Minisi var bu Samsung insani oldurur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lArkadaşlar s3 mini ve s4 mini en son 4.4 kitkat alıcak kesinlikle 4.4 kitkat alcak gerisini bilemem artık

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 ve s3 mini 4.4.2 sürümünü alamayacak türkiye uyumlu değil ABD de satılan s3 ve mini telefonlara gelcek bize gelmiyecekmiş bilmem bu haber ne kadar doğru. ABD de satılan cihazların (s3 -s3mini) bizimkinden farklı bazı özellikleri bizimkiler bi kere 4G uyumlu değil

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 mini gibi vasat bir telefon anca alsa alsa 4.2.2 alır o sistemle.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler vasat falan demişsinizde hani ne yani ezmeye mi çalışıyonuz var çok iyi telefonlarla bende de s3 mini var ve öyle hiç bir vasat telefon değil normal ve yetene yetiyo yani benim s4 gibi büyük veya çok hızlı telefona ihtiyacım yok çünkü buda internete falan giriyo yani kullanacağımı kullanıyorum s4 alanların %50 si özelliklerinin yarısını bile kullanmıyo. VASAT falan geçin bunları

emrbdr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Vasat degil zaten.4.3 ve 4.4 kaldiracak sistem var fakat samsung ugrasmaZ.adamlar ar ge destegi sunmuyo zaten adam akilli .

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
cyanogenmod 4.4.2 gayet stabil çalışıyor, bence denemelisiniz..