S3 mini 3 saatte şarj oluyor

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu s3 mini aldim da bir tane yavas sarj oluyor 3 saate tam oluyo normal mi yoksa bi sorun mu var bataryada bi bilginiz varsa cevap verirseniz sevinirim telefon 3 gunluk...Ama pili cok gec bitiyor bu yonden coook mennunum :)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
3 saatte şarj olması normal .

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bataryanın ömrü uzunsa sıkıntı yok fakat bu durumlar genelde samsungun dandik usb kablosu ve şarj aletlerinden kaynaylı oluyor...

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bataryanın ömrü uzunsa sıkıntı yok fakat bu durumlar genelde samsungun dandik usb kablosu ve şarj aletlerinden kaynaylı oluyor...

Batarya omru uzun karsesim o konudan cok mennunum fakat su dolma isi benim canimi sıkıyor yani sarj olurken telefonlada ugrasmiyorum ki diyim yani o zaman yavas dolmasi normal bilemiyorum artik telefon yeni ondan mi acaba bazende dusunuyorum aslinda bakalim artik

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Batarya omru uzun karsesim o konudan cok mennunum fakat su dolma isi benim canimi sıkıyor yani sarj olurken telefonlada ugrasmiyorum ki diyim yani o zaman yavas dolmasi normal bilemiyorum artik telefon yeni ondan mi acaba bazende dusunuyorum aslinda bakalim artik
Batarya yeni . Zamanla kendine gelir. Hem 3 saat akıllı telefonlar için normaldir . Diğer telefonlarda aynı 2-3 saat arası şarj oluyor.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13

farklı bir şarj aleti deneyebilirsiniz o zaman...

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Bende S4 var yarım saat 45 dk da şarj oluyor. Bataryana uygun bir şarj cihazı almalısın. Tabi S3 sarj cihazın orjinal değilse.

alastaiir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya ben yeni s4 mini aldım aldığım adam bana ilk başta 12 saat sarj olsun dedi ama ben o eskide kaldı diye biliyorum gerçeken 12 saat kalcakmı

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Kalsın bi sıkıntı olmaz. Ben S4 ü tam bitirip 12 saat şarja takmıştım. Ama gerek olduğunu sanmıyorum.

alastaiir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bide ben tamda bitirmedi yüzde 10 felan kalmıştı ekranda telefonu şarja takın diyodu bende taktım sorun olurmu

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Bulmaya calisicam kardesim insAllah

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bende S4 var yarım saat 45 dk da şarj oluyor. Bataryana uygun bir şarj cihazı almalısın. Tabi S3 sarj cihazın orjinal değilse.

Orjina kardesim cihazim

Ya ben yeni s4 mini aldım aldığım adam bana ilk başta 12 saat sarj olsun dedi ama ben o eskide kaldı diye biliyorum gerçeken 12 saat kalcakmı

Gerek yok kardesim o eski pillerde kaldi artik bunda oyle bir sey yok kullan bitir dolana kadar prizde kalsin sonra cikar isin hallet

Batarya yeni . Zamanla kendine gelir. Hem 3 saat akıllı telefonlar için normaldir . Diğer telefonlarda aynı 2-3 saat arası şarj oluyor.

Sagol kardesim yorumu n icin

Bulursam deniyicem kardesim

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Bikere bence ona hiç gerek yok çünkü 12 saat boşuna beklemiş olursun bence çünkü telefon zaten şarjı dolunca şarj doldu diye uyarı çıkıyor ve şarj etmeyi kesiyor telefon şarj olurken adaptör sıcak olur telefonun şarjı dolduktan sonra bir bak adaptör yavaş yavaş soğumaya başlar kapandığı için.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim telefon 1saat 24 dakikada doluyor kurban bayramında aldım telefonu napam ben

pinkmask

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Orjinal şarj cihazı dışında aman farklı şarj aletleri kullanmayın telefonun pil ömrü direk kısalıyor tecrübelerime göre