S3 mesaj geldi simgesinde 1 işareti gitmiyor ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çözüm: Badge Provider, veriyi sil demek... teşekkürler, uyarı rakamı kayboldu...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende samsung Gt 5830İ var. Bende de 1 msj uyarısı vardı 2 oldu. Badge provideri yaptım ama olmadı. Çok sinir bozucu ya, başka çözüm önerisi olan?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende samsung gt5830i var. Bende de 1 msj uyarısı vardı 2 oldu. Badge provider veriyi sil dedim telefonu yeniden başlattım ama 2 msj uyarısı gitmedi. Çok sinir bozucu, başka çözüm önerisi olan var mı?

Rylad

Asistan
Reaksiyon puanı
12
mesajı tekrar oku arada s3 mini'de benimde başıma geliyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende de mesaj kutusunda okunmamış 7 mesaj görünüyordu. Samsung merkezini aradım ve çözüm önerilerini yaptım sorun hemen halloldu.
S3 için kesin çözüm: Üründe Ayarlar - Uygulama Yöneticisi - Hepsi - Badge Privider uygulamasını seçelim. İçerisine giriş sağladıktan sonra Veriyi Sil diyelim ve cihazı yeniden başlatalım.

tesekurler tamamdır... :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu sorun leptopla girdim facebook mesaj kösesinde bende yasıyorum msj larda 1 yazısı gitmiyor ..yardımcı olabilrmisinz .geliştrci ayarı diye bir sey bulamadım

emin054

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende samsung gt5830i var. Bende de 1 msj uyarısı vardı 2 oldu. Badge provider veriyi sil dedim telefonu yeniden başlattım ama 2 msj uyarısı gitmedi. Çok sinir bozucu, başka çözüm önerisi olan var mı?

çözümü mesaj kutusuna girin telefonun menü tuşunun solundaki dokunmatik tuşa basın oradan Ayarlar ve gelen mesajları silin diyin sorun düzeliyor..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

22z4dd.jpg
[/URL][/IMG]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:clap:yaşa başkan note 1 telefon kutusunun üzerinde 3 cevapsız arama vardı kaç kere format attıysam olmadı hatta nette böyle bir konu bile yok msjla ilgili görünce girdim başta yazan herşeyi tek tek denedim olmadı ama senin çözüm önerin işe yaradı çok sağol valla 3 ay sonra kurtuldum o 3 rakamından :w00t::rolleyes::clap:

I

ilkerbey1

SDN Okuru
Badge provider ile rakamı sildim ama bu sefer de facebookta bildirim gelmesine rağmen rakam çıkmıyor :(

egelimurat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon: Galaxy ace 5830i
Sorun: Mesaj kutusunda bir türlü gitmeyen 1 yeni mesaj.
Özetle: E-devlet uygulamasından doğrulama mesajı geldi, telefonun bildirim kısmında görünmesine rağmen üzerine tıkladığımda yeni mesaj yazma kısmı çıkıyordu, mesajı bildirim ekranından okuyordum ama birtürlü mesaj bölümünde görünmüyor, görünmediği gibi yeni mesaj işareti de silinmiyordu. Üstelik başka bir mesajı okumaya çalışınca bildirim ekranında yine o mesaj beliriyor beni deli ediyordu.
Önceki önerilerde "BadgeProvider"ı temizledim, telefonu açıp kapattım ama birtürlü düzelmedi, mesaj ayarlarından "mesaj bildirimlerini durum çubuğunda göster"i kaldırırsam başka mesaj okuduğumda bildirim ekranına mesaj düşmüyordu ama bu sefer de yeni gelen mesajlar için uyarı gelmiyordu ve mesaj ikonu üzerindeki "1" yeni mesaj varmış gibi görünmesi can sıkıcıydı. neyse fazla uzatmadan benim bulduğum çözümü anlatayım.
ÇÖZÜM: şimdi bildirim ekranında görünen mesaja tıklayınca yeni mesaj yazma yeri geliyor demiştim ya, ha! işte. Önce (mesaj ayarlarında en altta yer alan "mesaj bildirimlerini durum çubuğunda göster" seçeneği işaretli olmalı) mesaj bölümünden herhangi bir mesajı açıp okuyoruz, bildirim ekranına okuyamadığımız mesaj düşüyor (ana ekranda zarf işareti de beliriyor) yeni mesaj yazmak için taslak oluşturuyoruz ve taslağı kaydediyoruz. ana ekrana dönüp bildirim ekranındaki bu sorunlu mesaja tıklıyoruz, o da ne açılmayan mesaj kaydettiğimiz taslakta çıkıveriyor, hemen silip kurtuluyoruz, yani ben kurtuldum. oh be!

Caner50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba benim telefonum Casper Via telefonuma 2 gün önce SMS bildirimi geldi mesaja bakıyorum yok sim mesajı da yok okudum geleni hatta siliyorum ana hala bir tane okunmayan SMS görünüyor bir tane daha gelince 2 oluyor geleni siliyorum boş olduğu halde görünmeye devam ediyor buda beni sinir etti önerisi olan varmi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-01-31-21-51-33.png
    Screenshot_2017-01-31-21-51-33.png
    559.7 KB · Görüntüleme: 425

ventolin1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle

Settings > Application Manager > All applications

seçeneğinden “BadgeProvider” uygulamasını bulup verilerini temizleyin, daha sonra da cihazı yeniden başlatın.

Eğer “BadgeProvider” uygulaması mevcut değilse, Google Uygulama Mağazası’ndan “Reset unread Sms” uygulamasını indirip okunmamış olarak gözüken mesajları okundu olarak gösterip uyarıyı kaldırabilirsiniz.