S3 mesaj geldi simgesinde 1 işareti gitmiyor ?

sinfulseytan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s3 mesaj geldi simgesinde 1 işareti gitmiyor ? bu konuda yardım edebilecek birisi var mı ?

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Gözden kaçan okunmamış bir mesaj olabilir.

TYIGIT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S2 'de de var okusan bile gitmiyor, bir kaç kere mesajlara girip çıkınca kayboluyor. Jeton geç düşüyor androitte.

sinfulseytan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mesaj kutusunda okuncak birmesaj tek mesaj geldi onuda sildim ama 1 simgesi gitmedi başka bir yolu var mıdır ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

çöüzümünü buldum aynı sorunu yaşarsanız diye bilginiz olsun
Bu bende de oldu bugun nasil cozdum hemen anlatiyorum:
"Ayarlar/ Gelistirici Secenekleri/ Uygulmlr/ Etkinlikleri Saklama" tik'ini isaretliyse kaldirin bos kalsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
olmuyor ne denediysem gitmiyor yaa halen mesaj var gibi görünüyor

zined7

Asistan
Reaksiyon puanı
1
mesajların hepsini silip telefonu yeniden başlatın. Sorun devam ederse uygulama yöneticisinden mesajlar uygulamasını ve push bildirimini durdurun sonra yeniden aktif edin. WebRep

Tüm değerlendirmeler

Bu sitenin herhangi bir değerlendirmesi yok
(yeterince değerlendirme yok)

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
mesaj kutusunda okuncak birmesaj tek mesaj geldi onuda sildim ama 1 simgesi gitmedi başka bir yolu var mıdır ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

çöüzümünü buldum aynı sorunu yaşarsanız diye bilginiz olsun
Bu bende de oldu bugun nasil cozdum hemen anlatiyorum:
"Ayarlar/ Gelistirici Secenekleri/ Uygulmlr/ Etkinlikleri Saklama" tik'ini isaretliyse kaldirin bos kalsin.
Eğer geliştirici seçenekleri açık değilse Ayarlar>Cihaz hakkında>yapım numarasına üst üste bas

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu sıtede yazılanların hepsını denedım ama yok olmuyo baska bı yolu varmıdır.s

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bendede var ne yaptıysam duzelmedı bırısı yardım etsın :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende de mesaj kutusunda okunmamış 7 mesaj görünüyordu. Samsung merkezini aradım ve çözüm önerilerini yaptım sorun hemen halloldu.
S3 için kesin çözüm: Üründe Ayarlar - Uygulama Yöneticisi - Hepsi - Badge Privider uygulamasını seçelim. İçerisine giriş sağladıktan sonra Veriyi Sil diyelim ve cihazı yeniden başlatalım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
badge provider'de veriyi silersek bütün mesajlar gider mi peki?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gerçekten çok teşekkürederim sonunda rakam kalktı ve mesajlarım silinmedi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar sanırım o mavi kutu içindeki 1 işaretli bildirim sandığımız şey çift hatlı telefonlardaki sim 1 yada sim 2 göstergesi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar aynı sorun samsung gio da war ne yapsam olmadı yardımm lütfenn

S

SDN Okuru

SDN Okuru
badge provider işe yaradı çok teşekkürler BEN ARAMA KAYDI İÇİN YAPTIM gerçekten işe yarıyor çok çok çok teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
android telefonda sağ üst köşede 1 yazıyor (hemen wifi işaretinin yanında) bu nasıl geçer

S

SDN Okuru

SDN Okuru
badge provider gerçekten işe yaradı yardımı dokunan arkadaşıma teşekkür ederim...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorun bende de var ama general mobile kullanıyorum. badge provider yok bende listeyi baştan sona defalarca okudum inceledim ama yok. bizim cihazlarda başka bi adı olabilir mi acaba bu badge provider'in?