S3 kendiliğinden kapandi

BurakOzen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncellikle merhaba s3 üm var yolda gelirken sarjımda vardı önce kilidi açarken bir dondu kapatmaya çalıştım kilit tuşuna basılı fln tuttum 10 saniye sonra kendiliğinden yeniden başlattı 30 dk geçmeden telefon kendiliğin kapandı ve açamıyorum sarja takıyorum hiç algılamıyo sizce sebebi nedir bir yardımcı olur musunuz ?

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
başka bir batarya tak dene şarj aletini değiştir dene yine olmassa servise ver... yapacak bişi yok....

BurakOzen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sarj aletini fln değiştirdim olmadı sorun şu ki yurtdışı malı spot haliyle garanti yok ne gibi sorun çıkar bu hatanın kaynağı ne olabilir onu merak ediyorum yani telefoncuya vericem bana başka bişey demesin masraf çıkarmasın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şarjı tamamen bitmiş. 15 dk. kadar telefonu açmadan şarja tak, 15 dk boyunca hiçbir tepki vermeyebilir.

BurakOzen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sarjım en kötü %60lardaydı telefonu telefoncuya verdim benim merakım sorun ne anakart yanmış olabilir mi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Müdür aynı sorun bendede vardı anakartını değiştirdi garantiden garantisi yok ise 400-500 istiyorlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ah be çocuğum ne çektin be... iki kuruş kar edecem diye spot mal aldın, spot gibi ortada kaldın :D

BurakOzen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefoncuya verdim inş anakart fln çıkmaz ya spotta ucuz dedik aldık bir sıkıntı olmaz dedik ne bileyim böle olucağını ya