S3 imei Kopyalandı

wieRunjA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar Telefonum ROOTLu idi ve telefonumu ORjinal fabrika çıkış haline getirdim.

4.1.1 - Root - Siyah Kernel - Sayaç Sıfırlama Sırasıyla yaptım

ama yedek almadığım için imei kopyalanmış olarak gözüküyor :(

bu konuda ne yapmam gerekiyor garantisi var servise versem çalındı diye yardımcı olurmu, veya kendim halledebilirmiyim ?

Lütfen yardımcı olun moralim çok bozuk

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
Mesaj gelmediyse sorun yok ama kaçak imei diye mesaj gelirse yandın hattı tanımaz ama sen bize sonucu yaz derim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dostum şöyle söyleyim mesajımdan sonra çok araştırdım, Benim telefonum ROOT lu idi ben bunu kaldırıp telefonumu ilk günkü haline getirmek istedim rootsuz yani ondan sonra araştırmalar sonucu

ilk baş 4.1.1 yükle ROOT Yap , Siyah Kernel ve Sayaç Sıfırlama programı ile eski haline getirirsin dediler ve geldide.

fakat telefonuma hattı taktığım arama veya hiçbirşey yapamıyorum sonra *#06# yapınca imemi numaram 0049 ile başlayan bi imei olduğunu gördüm arattığımda bu imei klonlanmıştır denildi. ve sonra telefonumun kasasını arkasındaki imei ile farklı olduğunu gördüm kapak altındaki ise orjinal imei klonlanmamış.

şimdi sorun benim telefonumdaki imei 0049 olmaması lazım kapak altındaki ile farklı. ne yapmam gerekiyor orjinal imei ile değiştirmem için

Reaksiyon puanı
2,148
0049 bi imei numarası değildir bi hatadır. Telefonun arkasındaki mcks'de kayıtlı gözüküyor mu?

0049 hatasıyla ilgili interneti bi araştır.

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
0049 bi imei numarası değildir bi hatadır. Telefonun arkasındaki mcks'de kayıtlı gözüküyor mu?

0049 hatasıyla ilgili interneti bi araştır.

Araştırdım. Millet çok akıllı aldığın yere geri götür diyor.Bu kadar akılcı adamlar işte .Harbi brick oldu telefon şuan beş para etmiyor sayemde.S.... şu romları emi ! !

wieRunjA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rom yükledim olmadı efs yedeği yok :( napıcam ben arkadaşlar çözümü nasıl olmaz bunun :(

alsonur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ilk önce cihazın orjinal türkiye romunu araltır bul ama en az üç parçalı olsun (pda,csc,phone) dosyalı bir rom bul indir Pit dosyasınıda unutma. Romu atmadan önce recovery modda wipe data ve wipe cache yap. sonra restar phone de ama kapanınca bataryasını sök ve yükleme moduna al odin ile indirdigin dosyayı flaşla sorunun %90 çözülür arkadaşımın başına gelmişti bu şekilde çözdüm.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
rom yükledim olmadı efs yedeği yok :( napıcam ben arkadaşlar çözümü nasıl olmaz bunun :(

Merhaba arkadaşlar Telefonum ROOTLu idi ve telefonumu ORjinal fabrika çıkış haline getirdim.

4.1.1 - Root - Siyah Kernel - Sayaç Sıfırlama Sırasıyla yaptım

ama yedek almadığım için imei kopyalanmış olarak gözüküyor :(

bu konuda ne yapmam gerekiyor garantisi var servise versem çalındı diye yardımcı olurmu, veya kendim halledebilirmiyim ?

Lütfen yardımcı olun moralim çok bozuk
bataryanın altındaki imei numarasını sorgulatınca eğer kayıtlı diyorsa samsung teknik servislerinde 30 tl ye yazılım attırabiliyorsunuz ama rom yükledikten sonra imei uçtu diyeceksiniz geri yazıyorlar imeiyi boşuna telefonculara falan para dökmeyin kendi servisi en iyisini yapıyor.