S3 İle İlgili Bir Kaç Soru?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan plaksan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar bende bu ay sonunda yurtdışından S3 getirticem ve bir kaç soru kafama takıldı sormak istiyorum;
1.Tolga bey Note 2 incelemesini yaparken şunu söledi 1 GB Ram S3 e yetmiyor 1-2 ay kullanımdan sonra telefon şişiyor bu şişme mecaz anlamlı mı ve takılmalar oluyor çok sorunlu dedi.İncelemede adeta S3 ü yerden yere vurdu bi an almasam mı die düşündüm yani.Haklı mı?
2.Telefon yurtdışından getiricem pasaporta kayıt ettiricem güncelleme sonrası problem olur mu güncellemelerde problem olur mu?
3.Telefonu tavsiye ediyor musunuz memnun musunuz?Iphone 5 de alabilirim para sıkıntım yok allaha şükür.

Telefonu kullananlar ve bilgisi olanlar cevap verirse memnun olurum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kesinlikle s3 ü tavsiye ederim arkadasim. ram konusunda bir sıkıntı yok arada bir rami sıfırlarsın olur biter. coğu telefonu kullanan biri olarak şiddetle tavsiye ederim çoğundan açık ara önde sormak istedigin varsa sorabilirsin.

ordinary

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
passaporta kayıt yaptirirsan gercek pasaport kaydi ama hic bir sorun yssamazsin.

MertKARA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Note 2 tartışmasız şu zamanın en iyi telefonu diyebilirim, zevkler tartışılmaz, sana ip5 gelir bana note güzel gelir. "Note 2" ram ve batarya konusunda her şeyi çözmüş. Pasaport kaydını yaptırdığın zaman hiç bir sıkıntı çekmezsin. s3 e 1 gb ram yetmiyor neden dersen sistem zaten 800 ünü kullanıyor :) çoklu görevlerde anlık takılmalar yaşarsın, note 2 de 2gb ram özgürlüğün simgesi :D

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler pasaport gerçek mi derken yurtdışından gelicek arkadaşımın pasaportuna kayıt yaptırıcaz işte.Note 2 ye gelince o telefonu pardon tableti almam çok büyük S3 de büyük dicektir şimdi bazı arkadaşlar ama Note 2 cebe gelmiyor S3 gene giriyor insanın cebine.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler pasaport gerçek mi derken yurtdışından gelicek arkadaşımın pasaportuna kayıt yaptırıcaz işte.Note 2 ye gelince o telefonu pardon tableti almam çok büyük S3 de büyük dicektir şimdi bazı arkadaşlar ama Note 2 cebe gelmiyor S3 gene giriyor insanın cebine.
Bence SIII al Note 2 çok büyük cebe falan sığmaz ama tabletle işin varsa Note 2 al.

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
S3 ile Iphone 5 arasında gidip gelmekteyim resmen,heleki bu ram sıkıntısı felan olunca kararsızım.

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
ıPhone 5 te boş ram mıktarı 800 850 mb ken s3 de 300 350 mb en fazla oda
Gpu Yani Grafik Performansında ıPhone 5 2 kat fark atmıs mali 400 e
S3 ün ekranından cok daha kalıtelı IPS panel kullanan retina display ekran
İncelik&Hafiflik

ıPhone 5 s3 le kıyaslanamayacak kadar iyi millet 4s i uzatıp sattılar dıyo 4s bu yukarda saydıklarımın hangısını yapa bılıyor s3 e karsı hıcbırını ...

ıPhone 5 Candır can.

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Uygulama satın almak için para öderim diyorsan iPhone, her şeyi bedava isterim diyorsan s3. Android cihazlara herhangi bir işlem uygulanmasına gerek kalmadan (root) crackli uygulama yüklenebiliyor. iPhone gibi jailbreakle uğraşmak zorunda değilsin.

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet zaten Iphone un bu sorunu var uygulama istiyorsan para bayılıcaksın.Zaten böle bir sorun olmasa herkes ıphone alır diye düşünüyorum belki android fanı olan arkadaşlar kızıcaklar ama malesef gerçekler.

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
sende jaılbreak yap ben jaılbreak lı kullanıyorum hıcbır zararını gormedım hatta coook yararını gordum ...

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Jailbreak ne onuda tam bilmiyorum açıkçası ama galiba uygulamaları bedava mı yapıyor öle bişey mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tolga beyın yorumların son cıkan cihazın lehıne oluyo genelde s3 ilk çıktıgında yere goge sıgdıramadı sımdı note2 de s3 tekı hatalardan arınmıs daha performanslı dıyor seneye s4 cıkınca note2de güme gidicek dolaysıyla s3 iyi bir cihaz alabilirsin ama ben bekle derim htc butterfly gelıyorr

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hem öyle, hem de biraz özelleştirme kabiliyetiniz oluyor. Ama ben jailbreak önermiyorum, çoğu zaman uygulamarın çökmesine neden oluyor.

S3 Almanı önermem şimdi, hazır one x+ çıktı;

One x+, Xperia T, G Note 2. Bu üç telefondan birisini öneririm sana.

iPhone 5 her istediğini karşılamaz, 1280x720 çözünürlüğün altında olması sitelerde çok fazla sağ sol yapmanı gerektirir. Çünkü 1136x640 ile 144x80 lik görüş alanı kaybedersiniz. Tabi ios biraz kapalı bir işletim sistemidir. Son derece kullanışlı olan widgetleri bünyesinde barındırmaz. Flash ve Torrent kullanamamak ayrı bir sıkıntı.

Galaxy S3 ekran konusunda seni biraz sıkabilir. 1280x720 Super Amoled ekranı ne kadar film izlerken çok güzel olsa da, beyaz sayfaları ips ekranlara göre çok koyulaştırılmış gösterir. İnternetten bir şey okurken pikseller harfler üzerinde kendisini belli eder, ve sinir bozar.

Önerdiğim 3 telefon arasında en iyi ekrana sahip olan htc one x+, en kullanışlı olan kalemi ve büyük ekranı sayesinde Note 2, tek elle kullanımı en kolay ve tasarımı bence en iyi olan Xperia T. (En yüksek ppi değeride Xperia T)

Not : Jelly Bean ile Galaxy S3 kullanılabilir ram miktarı 833 mb yapıldı. 15 uygulama birden açsan 700 e kadar anca çıkıyor, ve kasma yapmıyor.

halberhacker58

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşı ben s3 kullanıcısı olarak söylüyorum s3 al. Çünkü yeni güncellemeyle telefon adeta uçuyor çok hızlande 4.1.1 jelly bean la şişme sorunları kalktı ram kullanımı düşürüldü bence s3 ha bide geenkbeach testlerinde iphone 5 ten fazla puan alıyor dikkatini çekerim

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hocam sen S3 al dün gece jelly bean güncellemisini yaptım hızlıydı zaten ama şuan çok daha hızlı ve şunu söylemek istiyorum 1 gb ram ile rf 2013 oynuyorum oyundan çıkıp maillerime bakıp foruma giriyorum telefon görüşmeleri yapıyorum sosyal ağlarıma bakıyorum film izliyorum sürekli netim açık olduğu halde hiçbir sıkıntı yaşamadım bu laptop değil ki soğutalım ısınacak bence herşey normal canavar maaşallah canavar :D

samato

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
bende de s3 war jelly bean güncelledim. bana sorarsan iphone 5 al, s3de 4 çekirdek felan hikaye, menu geçişlerinde bile arada sırada kasıyo, rehberi açıyosun bi ton gecikme yapıyo, vs vs. donanım olarak telefon çok iyi lafım yok ama android ios un yanında windows 98 gibi kalıyo. ios un kötü yanları yokmu, evet onun da var ama kullanışlılık açısından bence iphone daha iyi. uygulamaları da daha kaliteli. ayrıca yarın öbürgün bir uygulama gelilştirirsen, ama şu modelde çalışcakmı aman şu çözünürlüklü telefonda nası görükcek, aman şu rom da çalışırmı acaba tarzı sorunların da olmaz. yani yanlış anlaşılmasın s3 kötü telefon deil, bence şık da bi telefon ben seviyorum, ama işletim sistemi iyi deil. iphone un da işletim sistemi çok iyi ama telefonları tırt geliyo bana.

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
S3 de jely beanle ram sorunu kalktı diyorsanız.Bende S3 ten yanayım her halükarda ama bazı arkadaşlar memnun deil galiba:))

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4

Emin ol sgs 3 en iyisi, istedigin romu kur, resmi roma bagimli degilsin, samsungun en buyuk yanlisi touch wizard arabirimini kullanmak, yoksa bu telefon tek kelimeyle canavar, kasmalar donanimsal bir problemden kaynaklanmiyor, yazilimsal hatalardan kaynaklaniyor, mobil yazilim yapan programcilarin ve rom programcilarinin en fazla ilgi duydugu ve yazilimsal destek sundugu telefon halen sgs3. Samsung batsa bile bu telefonun yazilimsal destegi bitmez.

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Emin ol sgs 3 en iyisi, istedigin romu kur, resmi roma bagimli degilsin, samsungun en buyuk yanlisi touch wizard arabirimini kullanmak, yoksa bu telefon tek kelimeyle canavar, kasmalar donanimsal bir problemden kaynaklanmiyor, yazilimsal hatalardan kaynaklaniyor, mobil yazilim yapan programcilarin ve rom programcilarinin en fazla ilgi duydugu ve yazilimsal destek sundugu telefon halen sgs3. Samsung batsa bile bu telefonun yazilimsal destegi bitmez.

Evet haklısınız galiba da bu rom kurma olayını tam bilmiyorumda biraz araştırma yapıcam.Rom dediğiniz şey biri kendine özel bir sistem yapıyor ve onu nete koyuyor sizde indiriorsunuz galiba öle bişey.S3 te kafama takılan tek şey RAM'di onuda JB ile aşmışlar sanırım cevaplar için teşekkürler.

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Evet haklısınız galiba da bu rom kurma olayını tam bilmiyorumda biraz araştırma yapıcam.Rom dediğiniz şey biri kendine özel bir sistem yapıyor ve onu nete koyuyor sizde indiriorsunuz galiba öle bişey.S3 te kafama takılan tek şey RAM'di onuda JB ile aşmışlar sanırım cevaplar için teşekkürler.

Tek sorunun o olmasın. Htc One X ve Galaxy S3 bulabileceğin bir mekana git. İki telefondada nytimes.com un masaüstü sitesini aç. Okunabilecek derecede yaklaştır, inan bana s3'ün ekranın'ın one x yanında çok kötü olduğunu farkediceksin.

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tek sorunun o olmasın. Htc One X ve Galaxy S3 bulabileceğin bir mekana git. İki telefondada nytimes.com un masaüstü sitesini aç. Okunabilecek derecede yaklaştır, inan bana s3'ün ekranın'ın one x yanında çok kötü olduğunu farkediceksin.

S3'ün ekranının kötü oldugunu biliyorum zaten ama beni RAM ilgilendiriyordu.Yoksa telefonun bazı sorunları var ki birine değinmişsin ''EKRAN'' teşekkürler yorum için.

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
para sıkıntın yoksa tabiykide iphone 5 al. sen iphone 5 i bırak ben s3 ü almaya giderken iphone 4s almaya gittim aslında adam zorla s3 ü sattı kandırdı beni :D s3 de takılmalar oluyor malesef.

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
para sıkıntın yoksa tabiykide iphone 5 al. sen iphone 5 i bırak ben s3 ü almaya giderken iphone 4s almaya gittim aslında adam zorla s3 ü sattı kandırdı beni :D s3 de takılmalar oluyor malesef.

Batuhan bende sende S3 olduğuna inanmayanlardanım.S3'ü kötülemek amaçlı foruma kayıt olmuşsun.

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş Yazını görüp denedim ve Tersi bi sonuç Aldım Benim Pcde bu kadar yakınlaşsam bunun 10 katı zayıf gösterirdi Telde Tersine ÇOK NET

Not: S3e UK (galiba bu ülkeydi) versiyonu 4.1.1 attım...

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Kardeş Yazını görüp denedim ve Tersi bi sonuç Aldım Benim Pcde bu kadar yakınlaşsam bunun 10 katı zayıf gösterirdi Telde Tersine ÇOK NET

Not: S3e UK (galiba bu ülkeydi) versiyonu 4.1.1 attım...

Tabiki bilgisayarınaza göre çok daha net olur. Bilgisayarınız 150-160 ppi iken telefonunuz 300 ppi. Ben bilgisayarla karşılaştırın demedim zaten, htc one x gibi rgb piksel dizilimli ips telefonlarla karşılaştırın dedim. Tabi başka telefona gerek yok pikselleri görmek için.

cm0091

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tartışmasız iphone 5 almalısın..emin ol dua edersin :D ama note 2 de alabilirsin s3 e bulasma derim hele ki S4 haberleri dolaşıyorken moralin bozulur iphone 5 al stabil kullan

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tartışmasız iphone 5 almalısın..emin ol dua edersin :D ama note 2 de alabilirsin s3 e bulasma derim hele ki S4 haberleri dolaşıyorken moralin bozulur iphone 5 al stabil kullan

Çok iyi bir konuya değindin S4 haberleride dolaşıyor gerçekten ama teknoloji bu en iyisine sahip olamazsın mutlaka gelişicek gibi bir şeyde gelior aklıma yani telefon alcaklar o zaman 1 ay sunu beklym su cıkıck 2 ay sonra bu sonu gelmez hesabı umarım anlatabilmişimdir:)

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Orasını bilemem Ama anlatmak istediğim Acayip Nett En ufak yazı kayması yok yazı yan durur falan yok GAYET güzel yani HTC one x'i kurcaladım ama dediğinizi yapmadığım için Kesin bir şey söylemem

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
1 haftadır Note2'yi inceleme fırsatı buldum.Bende elime almadan önce büyüklüğünü dert ediyordum ama elime alınca S3'ü ilk elime aldığımdaki gibi büyülendim.Gerçekten muhteşem bir cihaz.Hep yazardım buraya Note2 çok büyük kesinlikle almam diye ama şuan kararsızım.İkiside aynı fiyat olsa belki alırım Note2.Ama tek el kullanımda S3 çok rahat.Note2'de fazla bir sorun yaratmıyor.Özellikle tek el ile kullanım modu var.O moda alınca klavye küçülüp tek el ile kullanıma uygun bir boyuta geliyor.S3'ü kullandığım sürenin %75 inde tek elimi kullanıyorum.Mesaj yazarken iki el ile tutuyorum sadece.O da daha hızlı yazmak için.Note2 çok rahat cebe giriyor.O konuda sıkıntın olmasın.Tek sorun eğer elin küçükse kullanmakta zorluk çekersin.Eğer benim gibi büyük bir ele sahipsen Note2 al derim.