S
SDN Okuru
SDN Okuru
http://www.cloude.co/de/galaxy-s3-case/
En guzel kılıflar burada. Sec begen al. Baska yere bakmana gerek yok.
En guzel kılıflar burada. Sec begen al. Baska yere bakmana gerek yok.
Bilgileriniz için çok Teşekkürler.-Bendeki Phantom Siyah Beyaz olan modeli.
-Ekran hassaslığında , görüntüsünde hiçbir problem yok.Sadece yan tuşlar ses açma kapatma ve kapatma tuşlarına alışmanız gerekiyor.Biraz sert
-Ürün bana 3 haftada geldi.Doğuda bir ilçedeyim.PTT ile geliyor bende 2 ay sürer dedim. Yurtdışına göre hızlı geliyor. Ebay a göre![]()
Ebayda daha ucuz ordan alırım diye düşünmeyin.Zamanında Ebay danda bol yıldızlı olan birinden alışveriş yapmıştım. Adam telefon parçalarını normal zarfın içine koymuş göndermişti. Tabi zarfı açınca kırık parçalar falan. Gönderene ve değiştirene kadar çok uğraştım. Ama Casemate firması telefon kılıfını korumalı zarfa koymuşlardı. Zarfta ezilme ,katlanma izi bile yoktu. USPS firması First Class Mail olarak gönderiyor. Takip numarası ile paketinizin günlük hareketini izleyebiliyorsunuz.Ama yurtdışı hareketini tabi.
-Kapıda ödeme yok zannerdersem. Paypal ile ödeme yapmanız lazım..Sistem ona göre kurulmuş. Paypaldaki adresinize geliyor ürün o sebeble paypal bilgilerinizi doğru olması lazım.
Kardeşim bilmemde IPG'nin veya Clear-Coat'ın tam gövde koruyucusunu alabilirsin hem telefonu korur hemde telefonu kabalaştırmaz![]()
KIlıf kullanan insanlardan haz etmem. Bende s3 kullanıyorum kılıfsız gayette şık duruyor ?
Sen neyden memnunsun ki![]()
bana göre bi kılıf için konu açılmamalı ben sahsen amerikadan tam 35 dolara aldım 1 adet onu 1 yıl kullanırım o yüzden ister ucuz al değişik al ister iyi al 1 tane al![]()
Flip cover son derece kullanışsız elinden kayıyor bazen.
Kullandığım ve S3 için üretilen en iyi kılıf :
Phantom Case
[video=youtube_share;YFod-8qsDHw]http://youtu.be/YFod-8qsDHw[/video]
OtterBox Defender SeriesVeya E-bay'da arka kapak vardı direk kendi kapağı yerine takıyorsun metal
![]()
kardeş süpermiş de çok kalın yhao ne kadar kalın lan
nerden aldın bi lin atta bi bkm fiyatına
Yaf beyler size yeminlen söyleyebilirim telefonu aldıktan 1 hafta sonra yaklaşık 13 GB'si doldu 8 GB filan alan kaldı en iyi oyunlardan biri N.O.V.A III'ü oynamaya başladım ortalama 1-1.30 saat arası telefon iki üç kez kastı ondada 20-30 tane yaratık gelip 2 tane köpek üstüme atlıyordu. Sonra diğer gün telefonu tam güç 4 saat boyunca oyun oynadım arada 2-3 kez kastı ondada yine çak fazla yaratık olması yüzünden kastı. Ne Modern Combat III oynarken ne Real Racing II oynarken nede N.O.V.A III oynarken tek tık demiyor telefon. Şimdi rootladım 1.4 Ghz'de çalışıyor sürekli telefon bir üst seviyeye çıktı takılma yok 3 tane oyun üst üste açıp oynuyorum ne kasılma ne başka birşey. Tamam telefon çiziliyor. Malzemesi acayip kaliteli değil orta derecede kaliteli. Zaten ekrana hayran kaldım. Herhalde C6-00'dan sonra çok iyi geldi telefon. Yani @blackbatuhan Kardeşim afedersinde telefonu tam anlamıyla kullanmayı bilmiyorsun. Root atacaksın Rom atacaksın sonra konuşacaksın. Telefon Temple Run gibi oyunlarda işlemciyi son hızında kullanmıyor 500-700 Mhz arası kullanıyor. Kulaklık desen şimdiye kadar taktığım neredeyse bütün kulaklıklardan çok daha iyi. Ve son olarak senin telefon hatalı galiba. Çünkü başka kimsede böyle sorunlar yok.
Sanırım Beats Monster kullanıyorsunuz. Benim şu ana kadar taktığım en iyi kulaklık dedim. Yani başka insanlar 300$'a Beats alıp kullanıyor olabilir. Onlar için kötü olabilir. Ben kulakiçi seviyorum başkaları sevmeyebilir. Yorumu okuduktan sonra yorum yaparsanız sevinirim.kulaklık iyi mi? şuana kadar kullandığım en berbat kulaklık. kulakiçi olması da ayrı bir hezimet.