S3 İçin Kılıf Önerisi ?

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar, s3'e kap almaya karar verdim, sadece arkasını ve kenarlarını koruyacak bir şey alıcam. Biraz araştırdım, ultra elastik tpu kılıf almaya karar verdim, aranızda bu kabı deneyen oldu mu?.

Ve daha iyi kılıf önerebilecek var mı?

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ben flip cover kullanıyorum gayet şık ve kullanışlı
tavsiye ederim yalnız fiyatı 59 tl.
buyur daha önceden açmış olduğum konu ben s3 için flip cover aldım ama önerilerde mevcut bi bak derim ;)
Buyrunuz

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Harbiden ben de aynısını diyecektim. Flip cover'ın kenarlarının dayanıksız olduğunu kendin bugün bize söyledin daha ne diye öneriyorsun onu :D

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
buyur daha önceden açmış olduğum konu ben s3 için flip cover aldım ama önerilerde mevcut bi bak derim ;)
Buyrunuz

Konunuzu okumuştum, ben ön tarafıda kapıyacak birşey istemiyorum, ben telefonu elime aldığım zaman en az 3 saat kullanıyorum, ve flip cover kenarları korumuyor galiba. Bana arka kapak gibi birşey lazım.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
İyi de bir kere değiştirdiler, bir ay sonra aynısı olunca bakalım bir daha değiştirecekler mi :D

Reaksiyon puanı
2,148
Konunuzu okumuştum, ben ön tarafıda kapıyacak birşey istemiyorum, ben telefonu elime aldığım zaman en az 3 saat kullanıyorum, ve flip cover kenarları korumuyor galiba. Bana arka kapak gibi birşey lazım.

Hocam para sıkıntı değilse Phantom Case diye birşey vardı benim çok hoşuma gitmişti. MTU'da olduğum için ben bakamıyorum şu an :D

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
ben teknosadan şu elastik kılıflardan aldım telefonun arkasını sarıp sarmalıyor gayet rahat kullanışlı ekranı da koruyucu kapladım kullanıyorum rahatız mutluyuz :)

jeliboncocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arama geldiğinde kulağa götürülünce nasıl duracak çok merak ettim, bence telefon elden düşer :).

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Buyrunuz
Ebay'dan aldım aynısını 6 dolar kargo ücreti yok, fakat 20 gün sonra gelecek o ayrı bir konu :))

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Flip cover ve kati canta. Telefon cover ile cantaya rahatlikla giriyor, en iyi koruma yontemi, yere dusse bile bir sorun olmaz, kabin onemi de, telefonun sarsinti ve dustukten sonraki hasari en aza indirgemek, samsungun cikartmis oldugu kilifa aldanmamak gerekir, adamlar sirf sus kilifi yapmis, ben film, jel cover, kati canta kullaniyorum, en iyi koruma yontemi.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
MTU torrent indirirken modeme girilmek suretiyle AKK'yı s**ip atan bir değer :D Ama sitelerde dolaşırken sıkıntı çıkarıyor, SDN'de sıkıntı olmuyor ama :D

benim modeme yemedi ya :S ama 350kb/sn download yapabiliyorum şuan bnce normal değer hatta direk 4mbit sınırsz olsa alırım ben :D

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
şimdi mi söylenir bu :D
ben 70 lira bayıldım

Kardeşim 6 dolar ama çakma olabilir bilmiyorum sen orjinal almışsın. Gerçi kılıf yani en nihayetinde arka kapak olarak takıyorsun ama çakma dahi olsa orjinal kapak evde kalacak sen kılıfın kapağını kullanacaksın. O yüzden çakma da olsa iyi bence :)

Reaksiyon puanı
10,315
bu tpu kılıf benim baya hoşuma gitti yav,
henüz s3 almadım ama, aldığımda tercih edeceğim kılıf bu olabilir diye düşündüm.

buradan inceleyebilirsiniz...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimde şu hoşuma gitti.
http://www.case-mate.com/Samsung-Galaxy-S-III-Cases/Case-Mate-Samsung-Galaxy-S3-Phantom-Cases.asp/

buda adamlara attığım maile gelen cevap
Thank you for contacting Case-Mate.

Yes, we do ship to Turkey. Please purchase your items on Case-mate.com.

Our Phantom case offer protection to your device. Please see description below:

Product Description:

Two-piece, tough iPhone case formed from DuoFlex and PolyCore materials

Form fit feature covers back and corners

Available in black/white with other color combinations coming soon

Access to all ports and functions

Screen protector included. It does not effect lights, screen usage or device performance.

Case-mate offers a 90 day limited warranty on all products sold (exceptions are the Tank case and the Fuel Max/Fuel Lite Cases. These products are sold with a 12 month warranty).

Thank you for choosing case-mate.

Please let us know if we can be of any additional assistance.

Regards,

erdoganguler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
benimde şu hoşuma gitti.
http://www.case-mate.com/Samsung-Galaxy-S-III-Cases/Case-Mate-Samsung-Galaxy-S3-Phantom-Cases.asp/

buda adamlara attığım maile gelen cevap
Thank you for contacting Case-Mate.

Yes, we do ship to Turkey. Please purchase your items on Case-mate.com.

Our Phantom case offer protection to your device. Please see description below:

Product Description:

Two-piece, tough iPhone case formed from DuoFlex and PolyCore materials

Form fit feature covers back and corners

Available in black/white with other color combinations coming soon

Access to all ports and functions

Screen protector included. It does not effect lights, screen usage or device performance.

Case-mate offers a 90 day limited warranty on all products sold (exceptions are the Tank case and the Fuel Max/Fuel Lite Cases. These products are sold with a 12 month warranty).

Thank you for choosing case-mate.

Please let us know if we can be of any additional assistance.

Regards,

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar kvk den babam zore case diye birşey aldı. Hepinize yorumlarınız için teşekkürler. Yakında incelemesini yaparım :P

Turbulans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu kapağa bakabilirsin. 4 rengi var. Üstelik yanında T-Box hediyeside var. 19.90 TL.
Bu da linki https://www.karokedi.com/product/31293/Samsung Galaxy S3 Kırmızı Arka Kapak Sgp

kpk11161.jpg

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
arkadaşlar telefon ince yok bilmem ne diye tonla para bayılıyosunuz sonrada gidip telefonu kalın ve kullanışsız yapan koruyuculardan alıyosunuz.(benim içinde geçerli) bu işte bi tezat var :D

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar telefon ince yok bilmem ne diye tonla para bayılıyosunuz sonrada gidip telefonu kalın ve kullanışsız yapan koruyuculardan alıyosunuz.(benim içinde geçerli) bu işte bi tezat var :D

Valla ben ince diye almadım, kalın olması bana rahatlık veriyor :D

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhabalar. arkadaşlar ben s3 ümde çekmeli kılıf kıllanıyorum. fakat bugun telefonun arka kapağına baktım ne göreyim bir sürü çizik. sonra flip cover almaya gittim yeni kapak felan geliyor diye , fakat flip coveri inceledim malzeem kalitesi çok ince olmuş 60 tl de vermem ben ona. s3 ünde arka kapağı çok kalitesizmiş :( sizce ben çekmeli veya flpi cover den başka ne kılıf alabilirim arka kapağın çizilmemesi için? bu arada çakma flip coverlerda varmı orjinali gibi