S3 Hakkında merak ettiklerim...

lcymore

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yakın bir zamanda S3 alacağım ve nette bazı sayfalarda okuduğuma göre 150-200 gün kullanım sonrası telefon kendiliğinden bozuluyormuş.Şuan istediğim ise S3 kullanıcılarından tavsiye.Hiç sorun yaşadınız mı?Ne kadar memnunsunuz?Lütfen bilgilendirin.Aklım epey karıştı.Teşekkür ederim...

surfking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonun Stabilite sorunları var. Malzeme kalitesi o kadar kaliteli değil. ( ön cam için birşey demiyorum çizilmez felan diyorlar ama ben ekran koruyu kulanırım ne olur ne olmaz. telefonu 3 aydır kullanıyorum 3 aydır 1 kere bıle düşürmedim fakat arka kapakta cila atmaları oldu servise götürdüm kullanıcı kaynaklı diyor.
Birdaha Telefon Alırsam iPhone , veyahutta HTC.

mehmetfurkan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kardeş yaklaşık 2 buçuk 3 aydır S3 kullanıyorum. Hiç bir sorunla karşılaşmadım desem yalan olur. Elbette çok çok nadirde olsa karşılaştım bunun sebebi ise kesinlikle kendi kullanımım. Çok meşgul ediyorum telefonu ondan dolayı anlık hata verdi, fakat bu 1 veya 2 defadan fazla değil hiç gözünü korkutmayayım. Burada açılan konulara bakacak olsaydım kesinlikle S3 almazdım o derece sorunlu telefon gibi lanse ediliyor ama bende allaha şükür hiçbir sorun olmadı. Her gelen güncellemeyi takır takır kurdum stabil çalıştırıyor. Tasarım bakımındanda hoşuna gittiyse yazılım ve donanım konusunda garanti verebilirim.
Fakat alacağın yer adı şanı duyulmuş biyer olmasına dikkat et. Ucuz olsun diyipte Imei kodu arayan bile var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Peki telefonda hiç sıkıntı yaşadınız mı?Donma, ekranda herhangi bir sorun vs. Yani bu telefonu bana önerir misiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yani bu telefonu aldığınıza memnun musunuz?Yeni telefon alacağım ve pişman olmak istemiyorum.S3 yanısıra HTC ONE X,Sony xperia ion gibi telefonlar ile kıyaslarsak bana halen bunu önerir misiniz?

lcymore

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani bu telefonu aldığınıza memnun musunuz?Yeni telefon alacağım ve pişman olmak istemiyorum.S3 yanısıra HTC ONE X,Sony xperia ion gibi telefonlar ile kıyaslarsak bana halen bunu önerir misiniz?

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
S3 bence çok büyük bir telefon ve telefon her an yanımızda olacağı için her an başına birşey gelebilecek bir telefon. Büyük telefonu korurum desen de koruyamam desen de, bence bir kez daha düşün. Bir de telefon ucuz değil, o fiyata gayet güzel laptoplar var. Benim gözümde telefon için maksimum 700 -800 TL verilebilir. Ama 2, taş çatlasın 3 sene kullanacağın bir cihaz için 1600-1800 TL çok.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Xperia ionun ekranı daha iyi S3 göre ama s3'de 4 çekirdekli işlemcisi var işte :D

Bana kalırsa biraz bekle yeni gelecek telefonlardan al :)

lcymore

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nette s3 ile ilgili çok şikayet görmem biraz tedirgin etti sadece.Telefon alma konusunda yeterince bekledim sanki.Yok ekran kayması yok donmalar felan :/

Oguzhan494

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu 5 Aydır Kullanmakdayım Sadece Köselerinde Cok Az Dikkatle Bakarsan Nokta Nokta Boyada Atmalar War Ama Donanımsal Olarak Garanti Veririm

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba telefonu kullanalı 7 ay olucak neredeyse hala bir şeyi yok 2 kez düşürdüm :D bi kezde ekranını masaya vurdum sinirle ama birşey olmadı zaten s3lerde fiziksel olarak birbirlerine pek benzemiyorlar illa sorunlar oluyor fiziksel olarak ama bu ilk partilerdeydi şimdi çıkanları gönül rahatlıgıyla alabilirsin donanım dersen sorun yok gayet stabil çalışıyor zaten forumların çogunda kulakdan dolma bilgilerle s3ü karalama amaçlı birçok konu vardır sorarsan sadece magazadaki teşhir ürününü kullandım derler ama bide alıcaksan 16 gb alma yetmez :D ilk başlarda yeterde artar diyordum şimdi ful hafıza param oldugunda ilk işim 64 lük bi kart :D

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim ben S3 kullanıcısı olarak sana şuan telefon alıcaksan tek tavsiyem htc one x+ yada nexus 4 almak yada biraz daha bekleyip galaxy s4 almak olur.S3 kötü değil ama haziran ayında çıktı telefon yeni yeni telefonlar üretiliyor şimdi gider s3 alırsın 3 ay sonra s4 çıkarsa üzülürsün.Ama s3 güzel bir telefon her şey açık hiç kasma donma yok şarjıda 1 günü rahatça çıkarıyor.Büyüklüğüde sıkıntı yapma hemen alışırsın zaten.

lcymore

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bugün S3 almış bulunmaktayım.Şu an ellerimde :) Yardımınız için çok teşekkür ederim :)

lcymore

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 1.500 bayıldım.Biraz daha beklesem yenisi çıkardı, doğru diyorsun da 3 aydır beklemekten sabrım tükendi.

lcymore

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefonu aldım şimdi yapmam gereken bir şey var mı?Kod falan gircez gibi bişeyler duydum.

mehmetfurkan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun, kod mod girmeyeceksin, telefonunu kişiselleştireceksin vesselam (:

lcymore

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki telefonun ait olduğu kişi yanlış girilmiş nereden değiştirebilirim?teşekkürler.