Genetik M.
Öğrenci
Samsung s3 frontier Akıllı saat alicam fakat çıkış tarihi eski olduğu için garantileri yok akıllı saatler için garanti çok önemli mi sizce garantisi olan bir şey mi seçmeliyim yoksa temiz bir şey bulsam sıkıntı olurmu?
benim icin her seyin garantisi onemlidirSamsung s3 frontier Akıllı saat alicam fakat çıkış tarihi eski olduğu için garantileri yok akıllı saatler için garanti çok önemli mi sizce garantisi olan bir şey mi seçmeliyim yoksa temiz bir şey bulsam sıkıntı olurmu?
"Huawei Watch GT 2 Pro" daha mantıklı.Samsung s3 frontier Akıllı saat alicam fakat çıkış tarihi eski olduğu için garantileri yok akıllı saatler için garanti çok önemli mi sizce garantisi olan bir şey mi seçmeliyim yoksa temiz bir şey bulsam sıkıntı olurmu?
Ama o neredeyse 3 katı fiyatı GT 2 düşündüm ama karar veremedim"Huawei Watch GT 2 Pro" daha mantıklı.
Sıfır olarak satılmıyor bile. Samsung Gear S3 Frontier (SM-R760) Akıllı SaatAma o neredeyse 3 katı fiyatı GT 2 düşündüm ama karar veremedim
Anladım teşekkürlerSıfır olarak satılmıyor bile. Samsung Gear S3 Frontier (SM-R760) Akıllı Saat
Mesaj otomatik birleştirildi:
2.el 4 yıllık cihaz alınmaz.
En son satıldığı zaman yine "Huawei Watch GT 2 Pro" fiyatına satılmış.
Yorumlar Belli Ki Bir Kullanıcıdan Gelmemiş Geçenlerde Gayet Uygun Bir Fiyata Temiz Kutulu Faturalı Bir Gear S3 Frontier Aldım Garantisi Yok Kırılmaz Cam Taktırdım Ve Cayır Cayır Kullanıyorum Watch Active Şuanda 1000 Lira Civarinda Ve Özellik Olarak Bu Saat Watch Active 1'i Çoğu Konuda Solluyor Mesela Arama Yapabiliyor,Oyun Oynatabiliyor Samsung Cihazlarla Mükemmelde Bir Uyumluluğu Var Temiz Olduğundan Eminsen Kesinlikle Kaçırmamanı Tavsiye Ederim Piyasa Fiyatlarıda 700-850 TL Arasındadır Kesinlikle Bu Rakamlardan 1 Kuruş Fazla Ödeme Değmez İyi Forumlar Dilerim.Samsung s3 frontier Akıllı saat alicam fakat çıkış tarihi eski olduğu için garantileri yok akıllı saatler için garanti çok önemli mi sizce garantisi olan bir şey mi seçmeliyim yoksa temiz bir şey bulsam sıkıntı olurmu?
Merhaba Söz Konusu Ürünün Bir Saat Bir Aksesuar Olduğunu Göz Önünr Alıcak Olursak Rahatça Alınabilir Ve İyi Ve Detayli Arastirirsaniz Bu Saat 2020 De Yeni Bir Güncelleme Aldi Samsung Hala Arkasinda Ek Olarak Sıfır Olmasina Gerek Yok Saatler Telefonlar Gibi Cok Kritik Araclar Olmadigindan Aksesuar Olduğundan Temiz Ve 2.El Olanları Rahatlıkla Seçilebilir Şuan Hala Apple Watch 1 Alıp Kullanan Ve Memnun Olanlar Var Ki Böyle Bir Durumda S3 Frontier Kimseyi Pişman Etmeyecektir Kendim Aldigimdan Biliyorum Hala Yağ Gibi Bir Cihaz Fakat Yinede 2.El Oldugundan 700-850 TL Fiyatindan 1 Kuruş Üstü Verilmemelidir.Sıfır olarak satılmıyor bile. Samsung Gear S3 Frontier (SM-R760) Akıllı Saat
2.el 4 yıllık cihaz alınmaz.
En son satıldığı zaman yine "Huawei Watch GT 2 Pro" fiyatına satılmış.
Çok teşekkür ederim.Yorumlar Belli Ki Bir Kullanıcıdan Gelmemiş Geçenlerde Gayet Uygun Bir Fiyata Temiz Kutulu Faturalı Bir Gear S3 Frontier Aldım Garantisi Yok Kırılmaz Cam Taktırdım Ve Cayır Cayır Kullanıyorum Watch Active Şuanda 1000 Lira Civarinda Ve Özellik Olarak Bu Saat Watch Active 1'i Çoğu Konuda Solluyor Mesela Arama Yapabiliyor,Oyun Oynatabiliyor Samsung Cihazlarla Mükemmelde Bir Uyumluluğu Var Temiz Olduğundan Eminsen Kesinlikle Kaçırmamanı Tavsiye Ederim Piyasa Fiyatlarıda 700-850 TL Arasındadır Kesinlikle Bu Rakamlardan 1 Kuruş Fazla Ödeme Değmez İyi Forumlar Dilerim.