S3 Ekran Açılmıyor

rocknpark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biraz çay döküldü hemen temizledim bataryayı cıkardım sildim zaten kabı vardı. Ardından taktım sorun yoktu. Sonra sarjı azdı sarja taktım 30 dk sonra aldım ekran simsiyah açılmıyor ama altaki gösterge ışıkları yanıyordu. Kapadım açtım sorun düzelmedi ilk bi samsung logosu silik geliyor ve sonra sadece gösterge ışıkları var.Bir ara ses geldi şarjı bittiğine dayir bi bilgisi olup yardım edebilecek varsa çok sevinirim. :confused1::crying::crying::crying:

tdg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pirinç dolu bir kabın içine at bir iki gün beklet bakalım nolcak ??

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Arkadaşın dediği gibi pirinç dolu kaba koy .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung wave 723 ü geçen hafta su dolu bi fıçıya düşürdüm. yaklaşık 10 saniye suyun içinde kaldı. sudan çıkarıp ilk iş olarak bataryayı çıkardım ve kuru bezle güzelce silip kuruladıktan sonra pirinç dolu kavanoza koydum. bir gece bekledim ve sonuç mükemmel:) ses azaltma tuşu haricinde hiç bir sorun yok telefonda..

Erdal47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dökülen çayı sildikten sonra tamamen kuruması için telefonu kapalı şekilde 1 gün kadar bekletmen gerekiyordu.

rocknpark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dün gene denedim açmayı açılıyor ve ses var ama görüntü yoktu. Sonra pc den şarja taktım bi anda ekran geldi ama alttaki iki dokunmatik tuşum çalışmıyor. Neden olabilir ? tamiri için tüm ekranı mı değişmesi gerek