S3 dartyde 1500 tl ye düşmüş napıyorlar bunlar yaa??

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Ne bekliyodunuzki çıkış fiyatında sabit kalacağınımı kim dedi size çıkar çıkmaz en yüksek fiyattan alın diye:)

Yav bak ben de aldım 2000 TL'ye,inan umurumda değil bu kadar üşmesi : )

S4 Çıkar gider alırım yine,
Samsung'a laf yetiştirmeye ve de bir daha almam samsung demek gibi bir hıyarlık yapmam.

Şu BLackBatuhan denen Liseliye dalga amaçlı yazdım kazık yemişim diye.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
katılıyorum konuyu açana çünki bu kadarda düşmemesi lazımdı. bende alacaktım s3 ama iyiki almamışım iphone 5 de zaten 2-3 hafta sonra geleceği için onu alırım 2000 tl verip. hem satsam para hemde s3 den çok çok daha hızlı. şu s3 de android olmasa alırdım aslında. iphone daki ios resmen uçuruyor telefonu

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Yav bak ben de aldım 2000 TL'ye,inan umurumda değil bu kadar üşmesi : )

S4 Çıkar gider alırım yine,
Samsung'a laf yetiştirmeye ve de bir daha almam samsung demek gibi bir hıyarlık yapmam.

Şu BLackBatuhan denen Liseliye dalga amaçlı yazdım kazık yemişim diye.

LLRxQ.gif

:P

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=111494]acer[/MENTION]

Kazık yemişiz be,ben de niye oturunca acı çekiyorum diye düşünüyordum.Başta kıl dönmesi diye şüphelendim,demek ki kazıktan kaynaklanıyormuş.

Konuyu görmesem boşa hastaneye gidecektim :P

$ervante$

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İphone 4s 2. eller bile bu kadar değil resmen İphone 4 sıfır gene ondanda ucuz Samsung 2. el para elde edemezsin

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
İphone 5 çıktı pazar payı ve gelirlerinin azalmaması için si si düşürücek daha da istesede istemesede..

Not:S3 taraftarıyım..:D

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
eee iphone 5 çıktı note 2 çıktı lumia 920 çıktı fiyatların düşmesi normal çünkü adam saydığım teller çıkınca belki o fiyattan bile veremeyecek

hellar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende Malezyadan aldırmıştım ilk çıktığında 1400+100 tl harç parası keşke biraz bekleseydim

Choice

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben de 3 hafta oldu alali arabistandan bir arkadaşa 1200+100 tl ye geldi yani hala kazık yemedim :cool: garantili degil derseniz de sorun olursa arkadaşa göndereceğim inşallah bir sorun çıkmaz da :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung galaxy s3ün fiyatı düşüyor fakat applenin fiyatı hep aynı diyorsunuz çünkü kar oranları aynı şekilde degil apple yılda 1 telefon çıkartıp piyasaya koyuyor samsung ayda 1 telefon piyasaya çıkartıyor ve de piyasa hep böyle bi ürün ilk çıktı mı çok yüksek fiyatta oluyor sonra zamanla fiyatı düşmeye başlıyor şaşırılcak birşey yok bence

Choice

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@hamza5806 bu arada senin şu 400tl lik iphone 4 ne oldu yaa merak ediyordum açtığın başlığa da devam etmedin :))

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
@hamza5806 bu arada senin şu 400tl lik iphone 4 ne oldu yaa merak ediyordum açtığın başlığa da devam etmedin :))
haa arkadaş önce kendi alcak baktım güzel bende alırım
başlık yine devam etti de az biraz kavgalar oldu ondan ilgilenmiyorum artık konuyla

emre01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sen 2000 tlye alabilceğinimi zannediyosun iphone 5i

barbunyaza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
asıl kazık yiyenler s3e 2bin para verenler. adam telefonu 200 liraya üretiyorsa satıyor 2 bin liraya sonra 1900 sonra 1800 kime hangi fiyattan kakalarsa okadar kar yapıyor sonra bi tane daha çıkarıyor yine aynı stratejiyle kakalayabildiğini kakalıyor millete. bikere samsung adam olsa zaten fiyatlarla böyle oynamaz. en sıkı takipçilerine 2binden satıp sonra fiyatı 1500e çekmez. şimdi ikinci eli bin liraysa adam yarı yarıya zarar etmiş. üstüne birde 6 ay geçmeden bir üst ürünü çıkarmış. vs vs.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bu normal kazık yedim diye düşünmemek gerekli yeni çıkan ürün ilk başta yüksek fiyattan satılır. Bu bütün ürünler bütün telefonlar için aynıdır. Yanlış bir düşünceye sahipsin. Bundan 1 sene sonra 500-700 arası bir fiyata satılacaktır. Çünkü çok hızlı değer kaybediyor. En doğrusu çıkar çıkmaz almak değil biraz zaman geçmesini beklemek ardından almaktır. Kazık diye tabir ettiğin şey en azından küçülür :D

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar 1 ay önce samsung galaxy s3 aldım 2000 tl den. Şimdi ise twlefon 1500 tl ye düştü ve garantisibfalan hepsi var. Bu samsungu ve magazaları anlamıyorum ben bu kadarda olmazki resmen kazık yedik arkadaş. Bu yazıyı yazmamım sebebi alacak olan arkadaşlar şuan s3 almasınlar 2 ayada bin tl ye düşer zaten ben yaptım o hatayı 500 yedik kazığı..
Öyle düşünme; ona bakarsan iphone 4s piyasada 1100 1200 e bile olabiliyor. Tabi pasaport kayıtlı mıdır değil midir bilemem.
İlk olarak garantisi çok farklıdır bu ürünün. Fiyat farkıda genelde burdan çıkıyor. Ayrıca darty den yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 200 lira olan bir ürünü 110 liraya düştüğünü gördüğüm an almak istedim ancak siteden satın alamıyorsun. Bir aşamadan sonra ilerlemiyor sayfa ve satın aldırmıyor. Mağazaya gidince de web e özel diyorlar. Tüm gün uğraştım nafile web sayfasında kasıtlı bir ayarlama vardı. Yani şahsi kanaatim. Bu sebeple darty ye güvenmiyorum

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
asıl kazık yiyenler s3e 2bin para verenler. adam telefonu 200 liraya üretiyorsa satıyor 2 bin liraya sonra 1900 sonra 1800 kime hangi fiyattan kakalarsa okadar kar yapıyor sonra bi tane daha çıkarıyor yine aynı stratejiyle kakalayabildiğini kakalıyor millete. bikere samsung adam olsa zaten fiyatlarla böyle oynamaz. en sıkı takipçilerine 2binden satıp sonra fiyatı 1500e çekmez. şimdi ikinci eli bin liraysa adam yarı yarıya zarar etmiş. üstüne birde 6 ay geçmeden bir üst ürünü çıkarmış. vs vs.
Çok yanlış düşünüyorsun bunu elma fanı olduğunu sezdiğimden söylüyorum iphone 4s 2700tl fiyatla satan yer gördüm sonra avea ile gelmişti sanırım 2200ler seviyesine şu an ise 1700lerde . Bunu bu denli uçurum haline getiren türk satıcıdır. Kakalamak için her şeyi yaparlar. Dilediği fiyattan satarlar.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bütün elektronik ürünlerin fiyatı düşer. Bence garipsemeniz gereken Apple'ın yakaladığı inanılmaz fiyat stabilitesi.
OneX'in fiyatı düşmüyor, zira satmakla ilgili bir dertleri yok paşaların, öyle keyfine takılıyorlar sanırsın.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Vatanbilgisayar'da Note S3 den daha pahalı şuan :D

emre01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence fiyatlar biraz bu şekilde kalıp yeniden artıcaktır

neophyte

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galaxt S 3 Yeniçarşım'da 1459 TL arkadaşlar, ben hiç alışveriş yapmadım buradan ne diyorsunuz? Bir sıkıntı çıkar mı sizce?

Markapon da 1479 TL ama paralel ithalat falan demiş bir arkadaş, sakıncalı mı?

Bir de nakitkazan.com diye bir site http://www.nakitkazan.com/kategoriler/elektronik-3 çıkmış, yeniçarşım da %1,8, markaponda %4,1 veriyor, arkadaşınızı davet edin onun alışverişlerinden de para iadesi verelim diyo, ne diyorsunuz?

Sizce nasıl? hangisi tercih edilir? nereden alınabilir?

Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar, I phone 5 yerine Galaxy S3 ümü almak için sabırsızlanıyorum :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
blackbatuhanda s3 yok , o sadece galaxy s3 ü kötülemek için foruma kaydolmuş biri , hayatında eline almadığı bir telefonu nasılda atıp sallıyor yazdığı konuları bir görseniz gülmekten gözünüzden yaşlar gelir.. şuanda bırak iphone 4s i iphone 5 ten bile öndedir galaxy s3

kefenmez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
blackbatuhanda s3 yok , o sadece galaxy s3 ü kötülemek için foruma kaydolmuş biri , hayatında eline almadığı bir telefonu nasılda atıp sallıyor yazdığı konuları bir görseniz gülmekten gözünüzden yaşlar gelir.. şuanda bırak iphone 4s i iphone 5 ten bile öndedir galaxy s3

http://www.netsenin.com/wp-content/uploads/2012/09/samsung-dahi-olmaya-gerek-yok.jpg

şuanda elimde hem iphone 4s hemde galaxy s3 var inanmayana resim yollayabilirim istediği kadar istediği şekilde , galaxy s3 her konuda ağır basıyor çekemeyen anten taksın başta blackbatuhan sende s3 yok abicim galaxy s3 ü kullanan bilir

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Bu arada ürün paralel ithalatmış :)