S3 dartyde 1500 tl ye düşmüş napıyorlar bunlar yaa??

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 1 ay önce samsung galaxy s3 aldım 2000 tl den. Şimdi ise twlefon 1500 tl ye düştü ve garantisibfalan hepsi var. Bu samsungu ve magazaları anlamıyorum ben bu kadarda olmazki resmen kazık yedik arkadaş. Bu yazıyı yazmamım sebebi alacak olan arkadaşlar şuan s3 almasınlar 2 ayada bin tl ye düşer zaten ben yaptım o hatayı 500 yedik kazığı..

NEFER

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ithalatçi Firma Garantisi Altindadir. Ne güzel Paralel ithalat bile değil keşke 1 sene daha bekleseydim S3 alırdım :P

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadas bu telefonun değerini düşmesinin birazda sebebi satış rekorunu artırmak. yoksa galaxsy SII nin fiyatı ortada

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
gittigidiyorda da nerdeyse aynı fiyata (sıfır) :) ama garanti yanında verdikleri aksesuar filan farkediyor

AyazWeb123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTC Olanın Kafası Rahat Benim Gibi ;) HTC Evo 3D 5 ay önce hepsiburadadan kampanya ile aldım 1.100 tl ye şimdi o fiyata bulman imkansız :D

dangerstr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teknoloji bu sonu yok arkadasım bosuna yakınma 2 ay sonra zaten 1300-1200 lira olacak :D

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tamamda neden 4
Iphone 4s veya htc one x gibi telefonların fiyatı düşmüyoda s3 ün fiyatı düşüyor? Tabiyki fiyatlar düşecek bu normal bişi fakat bu kadarda olmaz yani bu 2. Samsung telefon bir dahada almam zaten.

sese5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTC Olanın Kafası Rahat Benim Gibi ;) HTC Evo 3D 5 ay önce hepsiburadadan kampanya ile aldım 1.100 tl ye şimdi o fiyata bulman imkansız :D
yalnız hacı evo ya 1100 vermek de gereksiz

Tamamda neden 4
Iphone 4s veya htc one x gibi telefonların fiyatı düşmüyoda s3 ün fiyatı düşüyor? Tabiyki fiyatlar düşecek bu normal bişi fakat bu kadarda olmaz yani bu 2. Samsung telefon bir dahada almam zaten.
telefon senin cebinde mi cebinde? samsunsun stratejisi seni ilgilendirmez ki.. isterse 1 tl ye satar.

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Sonuna kadar katılıyorum, samsung un bu derecede fiyat düşürmesi pek uygun değil. Zaten avrupada fiyat çok düşmedi, bize pahalı geldiği için birden düşüyor. Taş çatlasa 1400 e geriler sonra çok yavaş düşmeye devam eder s2 için olduğu gibi.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Bu garanti olayında iyi tokatlıyorlar milleti. Bilinen firmalar bile direk Türkiye garantili deyip paralel ithalat ürününü kakalıyorlar millete.
Distribütör garantisi varsa şöyle yazması gerekir:
Mağazamızda Satılan Samsung Cep Telefonları. Samsung Türkiye Yetkili Servisleri Tarafından 2 Yıl Garantilidir.Samsung Resmi Distribütörü olan Telpa. Başarı.Brightstar İletişim ve C5 Elektronik tarafından ithal edilmektedir.
KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Hepsiburada.com'da bu şekilde mesela. Birkaç yerde daha gördüm benzerini. Diğerlerinin garanti koşullarını bilmiyorum. Bu arada hepsiburada.com'da da 1.699 TL'ye düşmüş, havaleyle 1.665.

bawyera99

Asistan
Reaksiyon puanı
0
plastik olmamalı böyle kaliteli bi telefon alıcağım varsada plastik olduğu için almam

Fortress

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Darty'nin web'e özel diyerek sattığı ürünlerde illaki bişey çıkıyor. 3-4 ay öncesinde S2 alcaktım web'e özel 1300 tl civarındaydı. Darty mağazasına gittim S2 1700 tl. Farklı sordum S2'nin farklı bi modeliymiş ve bildiğimiz S2 ile arasında farklar varmış. S3 içinde web'e özel diyolar vardır illaki bişey

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hocam satış rekorunu yakaladı. 20 milyon mu neydi . O yüzden fiyatlar düştü .HTC çok satmadığından öyle , Apple ise fiyat stratejisi öyle. Gerçi kontratla iphone4 ücretsiz 4s 200 dolar falan şuanda .

ahmet1400

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iphone çıktı alacaklar kaçırmasın 1-2 haftaya 1800-2000 TL arasına gelir yine İstanbul Bilişimde sabit fiyat en yüksek 1679 oldu gidin oradan alın 2 yıl garantili ama kesinlikle 1-2 hafta içinde alın.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
1399'a benzer bir sitede rastlamıştım. Garantili o da.

m.Mypat

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İnternetteki En ucuz fiyat bu sitede.

[TABLE="class: UrunBilgisiUrunDetaylariTablo, width: 383"]
[TR="class: UrunBilgisiKdvDahilTr"]
[TD="class: UrunBilgisiKdvDahilTd"]Kdv Dahil Fiyatı[/TD]
[TD="class: UrunBilgisiKdvDahilDegerTd"]: 1.548,80 TL[/TD]
[/TR]
[TR="class: UrunBilgisiHavaleIndirimTr"]
[TD="class: UrunBilgisiHavaleIndirimTd"]Havale İnd. (%3)[/TD]
[TD="class: UrunBilgisiHavaleIndirimDegerTd"]: 1.502,34 TL[/TD]
[/TR]
[TR="class: UrunBilgisiHavaleIndirimTr"]
[TD="class: UrunBilgisiHavaleIndirimTd"]Kredili Peşin Fiyat[/TD]
[TD="class: UrunBilgisiHavaleIndirimDegerTd"]: 1.502,34 TL
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

http://adf.ly/Cmx8l

Red Bull

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Batuhan sana şu s3u sattıkları güne lanet olsun
Sanki adamlar zorla dedi gel al bzim telefonumuzu gittin kendin ellerinle aldın

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Cihaz büyük ihtimalle greydir. Galaxy Nexus bile 1600-1700 liradan satılıyor hala. Grey markette fiyatların bu kadar farklılık göstermesi normal. Greyde garantiyi de Samsung'un anlaşmalı olduğu firmalar değil ürünü ithal eden firmanın anlaştığı firmalar verir. Samsung Türkiye çıkışlı cihazların fiyatlarına büyük tekno marketlerden, hepsiburada gibi sitelerden ve operatörlerden bakabilirsiniz.

http://www.hepsiburada.com/liste/sa...300s3&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAMI9300S3-

Ayrıca bir süre sonra fiyatların düşmesi normal. Samsung'un 10 yıldır devam ettirdiği fiyat politikası bu şekilde. Siz bir cihaz aldınız diye bu politikadan vazgeçecek değiller ve oturmuş bir sisteme laf etmeniz çok akıl karı değil. Bugün bu telefonu alan adama da ben rahatlıkla 2-3 ay içerisinde bu fiyatın 1500 lira civarına düşeceğini söyleyebilirim. Fiyat düşmesin de ben kendimi iyi hissedeyim diyorsanız malum markanın ürünlerini satın alabilirsiniz. O markanın ürünlerini de cihaz çıktıktan 7-8 ay sonra aynı fiyata almak mantıklı gelmiyor bana. 4 ay sonra aynı fiyata yenisi geliyor çünkü. Bir de 10-11. aylarda alanlar var ki çok yazık.

hayalli

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Darty'nin web'e özel diyerek sattığı ürünlerde illaki bişey çıkıyor. 3-4 ay öncesinde S2 alcaktım web'e özel 1300 tl civarındaydı. Darty mağazasına gittim S2 1700 tl. Farklı sordum S2'nin farklı bi modeliymiş ve bildiğimiz S2 ile arasında farklar varmış. S3 içinde web'e özel diyolar vardır illaki bişey

Senin dediğin SGH GT 19100G modeli dartyde normal S2 de var ve telefonun modeli belirtiliyor normal S2 ile farkını bilen almaz zaten o telefonu

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Tamamda neden 4

Fiyatin dusmesi teknolojik gelismelere paralel, olmasi gereken bir satis politikasidir, tabi apple firmasinin yeni cikardigi urun fiyatini, sonraki urunu cikincaya kadar sabit tutmasina alismisiniz, apple nin musteriyi mecazi anlamda kaziklamasina alismis oldugun icin de samsung un yaptigi anormal geliyor sana, bu apple hayranlari icin normaldir :)

Batuhan sana şu s3u sattıkları güne lanet olsun
Sanki adamlar zorla dedi gel al bzim telefonumuzu gittin kendin ellerinle aldın

o gune defalarca lanet olsun hem de,

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Ne bekliyodunuzki çıkış fiyatında sabit kalacağınımı kim dedi size çıkar çıkmaz en yüksek fiyattan alın diye:)