S3 Cihazi yeni aldim yardimci olabilirmisiniz??

oski53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle çok tşkler cevaplariniz için....ben gecen gün s3 aldim ve cihazin içini açtigimda hiçbir güncelleme almadi 4.0.4 le gelmiş cihaz bu normal bişymi?garanti kisminda ewkur kaşesi samsung türkiye garantili yaziyor italat firmasinda...?bu telefonun kullanilip kullanilmadigini nerden anlarim?ve en onemli soru ise sesidüşük geldi bir tuş kombinasyonuyla ses arttirabilme şansimiz warmi rootlamadan cihazi
jb sürümü nezman çikar ve jb yükledikten sonra wipe yapicaz dogal olarak...fakat bu wipe all factory reset le atmamamiz yeterli olurmu?şu anda chrome yükledim ve biraz kullandim fakat bu kendi browseri daha hizli geldi ve kasilmalar olmuyor ...fakat bu chromede kasmalar war.yeni gelicek 4.1 le chrome geliyor dogal olarak kasmalar olucakmi bu şekilde yine?
Son sorum ise güncel flash player nerden indrebilirz dewamli takip edeblicegmiz bir site varmi
Cok soru oldu cevaplarsaniz çok memnun olucam note den sonra ilk andorid deneme ondan soruyorum kusura bakamyin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yıl 2012 hala piyasa fiyatının 2 katı satılan yerden ürün alanlar var. Ne diyeyim. Allah sizi onların avukatlarıyla karşılaştırmasın

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Zaten yazılım güncellemesi gelmez. Son sürüm 4.0.4 çünkü. Jelly Bean ne zaman ülkemize gelirse o zaman güncellemeyi alır.

Jb' nin tarihini bilmiyorum ama jb yüklerken wipe yapmana gerek yok. Her sürüm güncellendiğinde wipe mı yapmak gerekiyor. Saçmalık. Ben Chrome kullanmıyorum telefonda ve kendi tarayıcısı zaten yetiyor.

Şahsen ben flash playera gerek duymuyorum. Zaten Avea olduğum için Mobil Veri ile izlediğim zaman doğal olarak takılma oluyor. Ama Wifi ile izlediğim zaman bir sorun olmuyor.

oski53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam kendi internet tarayicisi şu anda süper çalişiyor...4.0.4 teki..fakat 4.1 de bu yok chrome var...burda şu andaki internet taryicisi gibi hizli degil? ve ses sorununu nasil halledebilirz program yüklemeden tuş kombinasyonu ile?=

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
jb 24 eylude çıktı zaten. Odin ile yüklemen gerekir. tarayici ise her zamanki kendi tarayıcısını kullanıyor.