S3 cam kırılma sorunu. Çok hassaslar.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adsra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

adsra

Asistan
Reaksiyon puanı
3
40 cmden falan düştü içteki camı kırıldı !!!! 500 LİRA Bİ CAM

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
s3ü bilmem ama hiç de öyle değil valla benim note2 1 buçuk metre civarı bir yerde düştü çizik olmadı. Ayrıca telefonu alırken sigorta yaptırsaydınız şimdi üzüntünüz sadece manevi olurdu

gagilo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım eğer cihazın ekranı sağlamsa sadece ön cam kırıldıysa ön cam değişiyor yada camı sen alıp değiştirebilirsin... googleden araştır hemen umutsuzluğa kapılma.. ön cam fiyatları 60-70 tl....

embayt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu türlü cam kırılma + tamir olaylarından sonra telefon dikiş tutuyor mu ya ? :S

mrcerdm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adsra selam
Samsung s3 ekran camı ile ekran camının altındaki dokunmatiği ve görüntüyü veren cihazı ayrı ayrı satmıyor.Dolayısı ile 300 400 tl para istiyorlar. Ekran camının altındaki cihaza digitzer derler.
eğer senin telefonunda sadece cam kırıldı ise dokunmatiği çalışıyor ekrana görüntü geliyorsa.
http://www.ebay.com/itm/New-Front-S...e_Replacement_Parts_Tools&hash=item51ab85f024
sadece bunu satın al http://www.youtube.com/watch?v=aZuiCsAtThw buradanda izleyerek yapabilirsin sen yapamazsan telefon tamirinden anlayan bir arkadaşına bu videoyu izlet yapar camı çıkartırken eğer digitzer e bir zarar gelirse ebayden bu sefer digitzer satın alırsın.gider taktırırsın bir telefoncuya 20 30 tl ye.
http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-T...e_Replacement_Parts_Tools&hash=item417225f8d7

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hakkaten S3 için kaçıncı bu konu telefon kasası plastik olduğundan ekran kasaya göre daha ağır bunun içinde düştümü yüksek ihtimalle camın üzerinde düşüyor telefon ve kırılıyor. Benim arkadaşım şuan 3. S3'ünü kullanıyo 2 tanesini kırdı ama yine aynı telefonu aldı bazen insanlara anlatamıyosun. Tamam Samsung hız,güncelleme vs. olarak iyi bi telefon ama kasası çok hassas bi telefon alıp bir kere düşürünce parçalanıyorsa telefon ne yapayım hızı güncellemeyi.Ben böyle düşünüyorum he ayrıca arkadaşımdan ekran için 600 lira istediler onun için yenisini aldı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yok canım süper sağlam bi telefon s3 dedinmi tank üzerinden geçse bişey olmaz ! diye idda eden arkadaşlara sesleniyorum hani nerdesiniz

loverman

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Geçenlerde s3 telefonum 1.5 metre yükseklikten mermere çakıldı. Flip cover kılıfım vardı ama maalesef havada açıldı :D Telefon direkt olarak camın üstüne düştü. Ben dağılmış bir ekran beklerken ilginçtir ki telefonun sadece jelatinin de çizikler vardı. Telefon sigortalı ama ben yinede yeni bir jelatin ve cüzdan kılıf aldım. Şu an düşse bile birşey olmuyor.

eairmak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Cam mı 500 lira ekran mı anlamadım ama inş. en düşük fiyata yaptırabilirsin

BİLGE ADAM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bnmde s3 1 metre gibi bir yerden sekme tabirine uayacak sekilde düştü camında veya etrafında bir şey yok şimdilik inşallah olmaz

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
2 kere düşürdüm birini yaklaşık bir metreden sekti resmen telefon birisinde ise çantamin üstünden kayip yere düştü çizik bile yok telde kaptanmıdır telden midir bilmiyorum ama şimdilik taş gibi telefonum :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler dokunmatik çalışıyor yada çalışmıyor farketmez. Ne olursa olsun Panel değişimi yapıyorlar. Hiç böyle birşeye girmeyin benden söylemesi. Samsung'un teknik servisi 450-500 tl arası yapıyor ve garantiden de çıkmıyor. Diğer türlü dışarıdan birine yaptıracaksınız telefonun garantiside düşecek. Ben yaptırmaya kalktım daha çok ekranı bozdular.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ne kazıkçı l*n bunlar? Fiyatlara bak.

iPhone 5 ekranı 700TL
S3 ekranı 500TL

One X'in ekranı ikisininkinden de iyi ve aslında pahalı bir ekran, değiştiğinde komple bezel (tüm kasa) da değişiyor ve 300TL. :)

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bazı markaların sadece adı vardır ya bi dönem gelmiştir öle biri almıştır öbürkü ondan görerek almıştır öle devam eder.Hiçbir arızası kalitesizlik olarak görülmez düşer kırılır her marka kırılıyo denir donar tıkanır her telefon böyle sanılır çünkü etrafta örnek pek yoktur. İşte samsung buydu aslında bir çok eksiği vardı ama insanlar diğer markaları bilmediklerinden eksiklerini sadece samsunga özel eksik olarak kabul etmediler ondan arkası geldi.Bu telefonlar dayanıksız bunu herkes söylüyor bu konuya benim ikinci yazışım aslında birşey demeyede gerek yok samsungu eline aldınmı hissediyosun sağlam olmadığını. He dersin ki benim için sağlamlık ikinci planda diğer özellikleri güzel onun için alıyorum eyvallah güncellemesi vs. güzel ama telefon aya çıksada o telefon benim elimden düşüp kırılıyosa ne yapayım ben özelliği çünkü devamlı kullanılan birşey bu olur insanlık hali illaki düşer kimse çıkıp diyemez ben telefonumu hiç düşürmedim eğer böle biri varsada helal olsun ama ben düşürürüm onun içinde sonu belli olan bi senaryo için bir güncelleme merakı için 1500 üzeri para vermem

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar s3 note2 s4 ve bir çok cam değiştiren bir yer biliyorum ben hem ücretsiz kargo hizmeti veriyorlar hemde kendiniz götürüp çay ve kahvenizi yudumlarken caminizi değiştiriyorlar benim note2 cam kirildi ve kendim götürdüm 2 saat içide orjinalinden farksiz birebir yapim verdiler birde üzerine jelatin taktilar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
es3 cok hasas bir telefonmuş yamur yagarken telefon cebımde oldugu halde su girmıs ve ekren degiştircem 400 tl diyolra cok hasas su konusunda

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bir kaynak veremem ama fabrikada ekran montajı yapılırken yanlışlık mı olmuş ne. Bu kırılmalar o yüzdenmiş. ABD'de ekran kırıldığında garanti kapsamına girdiğine dair bir yasa mı çıkmıştı ne. Hayal meyal hatırlıyorum öyle bir haber.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim telefonum Galaxy Note 2. Kaç kez yere düşürdüm merdivenden düştü, yanlışlıkla elimden kaydı ayağımla ezdim felan bir tık yok. Sorun yok. Samsung cam kalitesi açışından Iphone dan binlerce kat daha iyi, üstelik Iphone'a göre daha ucuza camı değiştirtiyor. Kaç zamandır telefonum ezildi birşey olmadı. Arkadaşımda Iphone var daha yeni almıştı 2. gün elinden kaydı yere düştü cam ortadan ikiye kırıldı. Buradan da anlaşılıyor zaten hangisi daha dayanıklı. Tabi dediğin gibi gerçekten samsung ve ıphone dan daha iyi ama bilinmedikleri için pek alınmayan markalarda var. Ama samsung da kalitesiz bir marka değil. :yes::yes: