S3 bir sorun var.

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Lütfen yardım bugün telefonun şarjı bitti tamamen kapandı alet sonra açtım sarj'a koyacaktım ki bir baktm ekrana dokununca titremeler meydana geliyo.yeniden baslattm ve tekrar acildiginda cihaz bellegi çöktü cihazınızı sifirlayin gibi bi mesaj aldm ve format atiyim dedim ve recovery moddan wipe cache partition ve factory reset yaptm.telefon açıldı fakat ekrana böyle bi pencere gelip duruyo.ne yapmam lazm gene format attm ama fayda etmedi.yardımlarınızı bekliyorum şimdiden Allah razı olsun.iyi bayramlar.

bQJVab.jpg

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
yardım edebilecek kmse yok mu ? :D :D

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
yardım edebilecek kmse yok mu ? :D :D

polonya romu stabil mi bari? bu cihaz için çok fazla güncelleme bekleyen insan var fakat telefonun eti budu belli... size 4.1.2 yada maximum 4.2.2 sürümüne geri dönmenizi öneriyorum.

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Valla hocam anladığımdan değil ama tüm özellikler sorunsuz çalışıyor mu kamera mamera felan?

kamera da falan sıkıntı yok normal çalışıyor.
bir tek sim kartını görmüyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

polonya romu stabil mi bari? bu cihaz için çok fazla güncelleme bekleyen insan var fakat telefonun eti budu belli... size 4.1.2 yada maximum 4.2.2 sürümüne geri dönmenizi öneriyorum.

bu polonya romu değil zaten original 4.3 bu arada benim cihazdan mı yoksa ben mi yapamıyorum bilmiyorum ama root yada rom atamıyorum cihaza.bu sorun hep var.bir kere cihaz çökmüştü içindeki rom silinmişti.root ve rom atmaya çalışmıştım olmamıştı ve servise vermiştim.şimdi ise bu olay yüzünden dün gene root ve rom atmaya çalıştım olmadı kardeşim.yarın gene servislik galiba.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bu telefonların 300 gün sonra anakartı yanıyor diye bi idda vardı herkes böyle diyor oluyormuşta

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
kamera da falan sıkıntı yok normal çalışıyor.
bir tek sim kartını görmüyor.

bu polonya romu değil zaten original 4.3 bu arada benim cihazdan mı yoksa ben mi yapamıyorum bilmiyorum ama root yada rom atamıyorum cihaza.bu sorun hep var.bir kere cihaz çökmüştü içindeki rom silinmişti.root ve rom atmaya çalışmıştım olmamıştı ve servise vermiştim.şimdi ise bu olay yüzünden dün gene root ve rom atmaya çalıştım olmadı kardeşim.yarın gene servislik galiba.

Ekranda yazan sürümü google da aratabilir misiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
efs klasörü bozulmuş samsunga vermen lazım garanti varsa yaparlar eğer kaçaksa telefonun gidip imei yazdırman gerekiyor

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu telefonların 300 gün sonra anakartı yanıyor diye bi idda vardı herkes böyle diyor oluyormuşta

bugün servis'e teslim ettim anakart'ı yanmış :D

efs klasörü bozulmuş samsunga vermen lazım garanti varsa yaparlar eğer kaçaksa telefonun gidip imei yazdırman gerekiyor

kaçak falan değil original samsung garantisi var zaten bugün gidip verdim anakart'ı yanmış teşekkürler.

Ekranda yazan sürümü google da aratabilir misiniz?

yardım için teşekkürler temizinden servis'e verdim :)