S3 almalı mıyım ?

hasburcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biliyorsunuz ki samsung yılda nerdeyse 2 telefon yapıyor bu yılda s3ve note 2 yaptı peki note 2 den so nraki telefonda s3 unutulurmu ? telefonu alıpta elimde kalmasın .. fiyatları aşırı düştü.. 1yıl önce çıkan iphone bile mübarek altın gibi değer nerdeyse kaybetmiyor fiyatlar hep uçuk .. s3ü alıpta 6-8 sonra üzülmeyim elimde kaldı satsam çok ucuza gidiyor diye ? ipohe4s şimdi alsam 1900 tl satsam 1 yıl sonra 1300 14000 arası ama simdi s3 alsam 1600 tlye 1 yıl sonra satsam 900-1000tlye alıcı belki zor bulurum ? .. sonuçta teknoloji hep gelişiyor biz insanlarda doyumsuz varlıklarız hep daha iyisini istiyoruz bir telefon en fazla 1-1.5 yıl durur elimizde ???
sonuç olarak s3mü 4smi iphone 5 bekleyimmi yılbaşına kadar ..(5in fiyatı ne olur acaba ?)

FerdiCantemur

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S3 çok byük telefon 4.8 inç bilgisayar kadar çoks açma iphone 5 güzel 4.inc cepte taşırsın

galaksi s3 masaüstü bilgisayar olarak kullanabilirsin :D dışarı çıakrken iphone 5 :D

hasburcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
önceki telefonum galaxy note du .. telefonda büyüklüğü sorun etmiyorum zaten elimde duruyo hep ..

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Teknolojiye yatırdığın paradan çoğunlukla zarar edersin,çünkü keyfin için veridğin bir paradır.
Sağlamasını yapamaya gerek,paran varsa alacaksın,verdiğin para seni zorda bırakıyorsa vermenin zaten bir mantığı yok.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
1900 tl verip alabilecek durumdasın ama sen 1 yıl sonrasını düşünüyosun ne bekliyosunki aynı fiyattan geri satacagınımı ne alırsan al 1yıl sonrası nerdeyse yarı fiyatına belki daha ucuza satacaksın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samsun cok acaip islere imza atiyor bir suru telefon bir suru tablet sasiriyorsun hangisi yeni hangisi eski hangisi nezaman cikti vs. S4 yakinda cikacak onu bekle. Zaten her sene telefon cikartiyorlar.

cinemaker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gözün bu telefonlardaysa paran olmalı. O halde farkı kafana takmanı anlamadım. Sonuçta özellikleri bakımından kullanacaksın bu telefonları. Kesinlikle s3 almalısın bence.

hasburcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
haklısınız aslında hiç düşünmeden s3 almam lazım ama kafamdaki sorun şu samsung heryıl bir değil iki tane telefon çıkarıyor peki 1 önceki yıl çıkardığı telefonu (s3) unutacakmı .. bkz:note2 çıkınca note1e artık güncelleme gelimeyecek s2 unutuldu ve üretimi durduruldu üretimi durmasında bişey yok ama cihazın güncellenmesi durucak yakında.. iphonmu diye kıyaslamamın sebebi adamlar hala 3gse ios6 beta çıkardılar belki hackle felan ios 6 yüklenir .. apple arkasında kalan cihaza desteğini esirgemiyor.. samsung ilk kullanırsın 1 yıl sonra .. sonrası malum satsan aşırı zarar edicen satmasan bi dert sende kıyamayıp annene kardeşine veriyosun .. eğer satıp değicek para olsa note mu satarım s3 alrım ama yazık o ikinci el fiyatına bende biraz birikmisim vardı onunla s3 alcam notemu kardeşime vericem .. ama 4sim olsaydı satardım belki 200tl farkla üstüne azdaha koyar ip5 alırdım .. ama şimdi ip5e bütçem yok zaten olsada aralıkta gelirmi bilmem türkiyeye.. (çok gsm sorunları var diyolar,turkcellci bi arkadaşım var orda çalışıyor sim kartlar ilk küçüldüğünde bile bir çok gsm çekme problemi yaşandı ve bu problem daha 2 ay önce giderildi şimdi nano simler yapım aşamasında ama üretici abilerimizden gelen söylemler şu şekilde:biz bile nano simkartlara güvenmiyoruz ip5 alcaklar yazı beklesin'' dedi bana dedi ...) ip5 iyigüzel çıktıda türkiyede olmayan bir teknoloji kullanılıyor 2 gün sonra bi sim hatası alsanız kimse bilmiyor hattımı çıkarayım başka telefona takım dersenizde başka tel desteklemiyor o simi .. sonuç olarak herhalde s3 alırım beklemek istemiyorum çünkü ama ilerdede çok pişman olursam hiç şaşırmam ..

Fark 600 Tl

Fark 700-600 Tl

İkisinde de kaybın 600 Tl imiş senin anlatımınla o zaman keyfine bak :)
dikkatini çekerim ama samsungs3 2000tl fiyatla başladı 4s 2100 felan ama birisi anında 300-400 tl düştü birisi 1.5 yıl olcak çıkalı hala 300tl felan düşmüş ..