S3 alınır mı?

Android14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu zamanda s3 alınırmı oyun 5-6 tane oynucam internette gezincem müzik dinliycem fiyatı düşmüş baya s4 almak istiyodum şimdide bu kafama yattı

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
s3 alma xperia sp al 1250 tl diye hatırlıyorum ve söylediğin bütün özellikleri karşılar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nie s3 almasın hasanistan bende s3 almak istiyodum da s3 ün özellikleri sp den daha yüksek anlatırsan çok teşekkür ederim

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Sony'nin yazılım mühendisliği bana çok da kaliteli gelmiyor. Sony kullanıcısıyım bu arada.

ouzdoan68

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Neden alınmasın kardeşim s3 tabi alınır , fiyatıda düştü 950 liramı ne galiba .
Öyle s4 ile arasında aham şaham fark yokki , gönül rahatlığı ile al kardeş sen ,
güncellemede alıyor hem sürekli ,

mstdrsn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
s3 alma xperia sp al 1250 tl diye hatırlıyorum ve söylediğin bütün özellikleri karşılar.

Ben de SP öneririm S3 yerine :thumbup1:

kliksa da nexus 4 1049tl

Arkadaşlar bahsettiğiniz iki telefonun da (Nexus 4 ve Xperia SP) Galaxy S3'ten önemli eksikleri var. Ben üç telefonu da kullandım ve tavsiyem S3 olur. Neden mi?

Çünkü S3'ün hafızası daha fazla ve arttırılabiliyor (Xperia SP de arttırılabiliyor fakat dahili hafızası 8Gb ve root atmayı bilmiyorsanız yandınız)

Çünkü S3'ün pili değiştirilebiliyor, alırsın 3-4 tane yedek pil 1 hafta priz aramadan dolaşırsın.

Çünkü S3 50 milyon sattı ve arkasında potansiyel 50 milyon geliştirici var, bu potansiyeli gören binlerce üreticinin ürettiği aksesuar var. Bu potansiyeli gören binlerce geliştiricinin özellikle S3'e göre optimize ettiği uygulamalar var.

Çünkü S3 Türkiye'de de çok fazla sattı ve inanılmaz bir Türkçe kaynak bolluğu var. Özellikle Xperia SP olmak üzere iki telefonun da Türkçe kaynak boyutu çok az.

Belki ram için Nexus 4 alınabilir ona diyeceğim yok.

Ayrıca telefonu alacak arkadaşa önerim, bu yazı yeni telefon almadan geçirirsen özellikle S4 başta olmak üzere pek çok telefon ucuzlayacak. Mesela ben yaz sonrasını bekliyorum, şuan herkesin telefon alma dönemi olduğu için firmalar fiyatları aşağı çekmiyor.