S3 ağda kayıtlı değil sorunu

laramio

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefona hiç bişey yapmadım annemi arayacaktım ağda kayıtlı değil diye bişey çıktı. Sonra denedim herkeste böyle bu sorunu nasıl aşabilirim? rootlu olan şeyler harici çünkü cihazı rootlayamam. Lütfen yardım edin

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefona hiç bişey yapmadım annemi arayacaktım ağda kayıtlı değil diye bişey çıktı. Sonra denedim herkeste böyle bu sorunu nasıl aşabilirim? rootlu olan şeyler harici çünkü cihazı rootlayamam. Lütfen yardım edin

Büyük ihtimal hat kopmuştur. Telefonu kapatıp açmayı felan dene. Hattı çıkar tekrar tak. Olmazsa format at. Oda olmazda IMEI no gitmiş demektir. Telefon'a önceden Odin ile custom rom kurdun mu? Android 4.2'yi yada 4.3'ü felan.

laramio

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Büyük ihtimal hat kopmuştur. Telefonu kapatıp açmayı felan dene. Hattı çıkar tekrar tak. Olmazsa format at. Oda olmazda IMEI no gitmiş demektir. Telefon'a önceden Odin ile custom rom kurdun mu? Android 4.2'yi yada 4.3'ü felan.
Yok yapmadım zaten bilmiyorumda. Ne oldu bilmiyorum ama kendiliğinden düzeldi.

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Başlarda bunu bendede yapıyordu kendiliğinden düzeliyordu sonra olmamaya başladı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar benim s3 mini telefonum var bir kişiyi aradığımızda ağda kayıtlı değil diye yanıt veriyor lütfen bana yardımcı olun çıldıracam