- Konuyu başlatan
Cyanogen 11 snapshot m8 ile stabil roma bir adim daha yaklasti. Gonul rahatliligiyla cm11'i sgs 3 telefonuna kurabilirsin.Touchwiz temasini gorunce olumlu bakmaya basladim bu olaya. Ama bi yedekliyim herseye karsi dimi? Ve cm10 u indiriyorum
. Size sormadan romu yuklemeyecegim bir sorum daha olacak yedeklemeyi rom manager uzerinden yaptigimizda nereye yedekliyor?
Not: benimle bu forumda simdiye kadar en iyi ilgilenen kisi sizsiniz ilginiz icin tesekkur ederim.
Asagidaki linkten cm11'i indir ve telefonuna kopyala. Clockworkmod recovery menusunden sirasiyla data factory reset,wipe cache partition,wipe dalvik cache komutlarini calistir. Sonra da install zip from sdcard'a tiklayarak https://download.cyanogenmod.org/?device=i9300cm11'i sec ve install ile kur.Tesekkur ederim peki yuklerken tekrar format atmam gerekecekmi?
Ben cm11'i orjinal haliyle kullanmayi tercih ederim. Calisma zamanini developer options bolumunden art'a ayarlaman pil ve performans acisindan iyi olur. Sorun cikarsa dalvikte kal.[MENTION=379388]Yas_intheLife[/MENTION] bu rom gercekten cok iyi telefon mukkemmel oldu. Peki islemfi hizini 1.7 ye boeffla kernelle cikarabilirmiyim?
Hayir kullanamazsin.Ben custom romda cikariyordum bir problem cikmiyordu bundada cikacagini sanmam peki stock romdaki kerneli bunda kullanabilirmiyim?
Rica ederim. Kolay gelsin.İlgin icin tesekkur ederim.
Pil tasarrufu icin killer kullanmayin,run time'yi art'a ayarlayin. Ekran parlakligini biliyorsunuz. Stock rom icin xposed freamwork var,cm11 zaten pil konusunda cok iyi. Ayni zamanda android tweaker 2 var. Custom kernel yerine xposed kullanmayi tercih ederim.Pil tasarrufu icin bir oneriniz varmi?
Art artik sorunsuz calisiyor. Ben ilk ciktigindan beri art'i kullaniyorum. Dalvik to art adaptasyonu cok hizli gerceklesiyor.[MENTION=279733]goodtornado[/MENTION] Bildiğim kadarıyla art ile çalışan uygulama sayısı çok azdı. Uyumlu mu artık uygulamalar art ile? Ona göre ben de geçeyim. Bu arada arkadaşa bugün fırsat bulup yardımcı olamadım, sen olduğun için teşekkürler.