canahmet34
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba arkadaşlar 4.1.2 yükledikten sonra google play store açılmaz oldu ne yapmam gerekiyor? teşekkürler

arkadaşım bende yükledim 4.1.2 ama fabrika ayarlarını yükledim wipe data factory resetleri yaptım fakat türkçe dil gelmiyor neden olabilir bilgin varmı teşekkürler. arkadaşlar eğer bilgisi olan varsa yardımcı olun lütfen...
marketten lanuae enabler uygulamasını indir, telefonuna kur.. uygulamayı aç ve üstteki enable kısmına tıkla, telefonu yeniden başlatıcak.. telefonun açılınca klavye ve dil ayarlarına gir , orda tüm diller gelmiş olacak, türkçe yi seç ve telefonun türkçe kullan... uygulamayı çıkaran wanam adlı arkadaşada teşekkürler burdan çok iyi bir uygulama yapmış..

wipe data factory resetleri yaptın mı ? yapmadıysan yapmanı öneririm.. zira ben yükledim ve sorunu göremeddim..
sorunu çözmenin yolu wipe data factory resetler den geçiyor yaptım ve düzeldi
tamam da kardeş onu yapınca neler silinir
kardeş bu cevap bana mıydı acaba? wipe data format atsam düzelir mi facebook sorunu ve böyle yapınca Neler silinir ?
Herşey silinir diye biliyorum, yedeklemen gereken şeyler varsa yedekle sonra wipe yap.
evet kardeşim , wipe yaparsam rom yükledikten sonra olabilecek sorunları giderebilir.. wipe yapmdaysıdan yap.. wipe data factory reset yaparsan telefon ilk günkü haline tertemiz olarak karşına çıkar.. yani fabrika çıkış ayarlarına gelir.. bu nedenle rehberin ve resimlerini falan yedeklemeni öneririm..
Çok sağolun titanyum ile yedek alıp telefon hafızasını kopyalayıp deneyeyim.. Tekrar Teşekkürler.. Sonucu yazarım
Allah Razı olsun Beyler Sayenizde düzeldi ÇOOOK ÇOOK Sağolun...
Son bir sorum var Acaba S3 için SD karta uygulama taşıma bulundu mu?
 uygulamaları sd karta taşıma kısmı içinde net birşey diyemem , ama  market dışında telefonuna yükleyeceğin uygulamaların apk. dosyalarını direk sd karta taşı derim..en azından silinmez
  uygulamaları sd karta taşıma kısmı içinde net birşey diyemem , ama  market dışında telefonuna yükleyeceğin uygulamaların apk. dosyalarını direk sd karta taşı derim..en azından silinmezsorunun hal olmasına sevindim.. wipe yapmak her zaman iyidiruygulamaları sd karta taşıma kısmı içinde net birşey diyemem , ama market dışında telefonuna yükleyeceğin uygulamaların apk. dosyalarını direk sd karta taşı derim..en azından silinmez
Malesef tekrar sorun çıktı Wipe yaptıktan sonra bildirim geliyordu ancak Titanyum Backupları geri yükledikten sonra aynı hale döndü.. Şimdi ne yapcam ben :S tüm uygulamaları baştan yükleyemem bir facebook için :S 200 uygulama var heralde
kardeşim al burdan poplonya resmi 4.1.2 sürümü bugün çıktı indirip telefonuna kur.. sızıntı değil resmi sürümdür..
https://docs.google.com/file/d/0B-5p6bNoamrUYmd4dkJFMW1Zd2s/edit?pli=1
sızıntı ve resmi sürüm arasında elbette fark vardır.. daha iyileştirilmiş halidir resmi hali.. backup yapmana gerek yok bence.. wipe ları yap romu sonra yükle.. yükledikten sonrada wipe yaparsan sorun olacağını sanmıyorum.. zira ben direk kurdum ve hiç bir soun ile karşı karşıya kalmadım..
Yedek Almazsam Wipe Yaptıktan sonra Uygulamalar ve veriler silinir ama :/
aynen öyle kardeşim.. uygulamalarını ve rehberini , mesajlarını falan yedeklemezsen herşey silinir.. harici sd kartın varsa SD karta taşı , sd karta bişey olmuyor
anladım şimdi ne deme istediğinizi.. valla ben açıkçası yedek yapmadan wipe yapıyorum.. ha rehberi google acaunt ve samsung hesabı ile birleştiriyorum.. resimler silinmiyor zaten wipe yapınca , ama uygulamalar falan gidiyor tabi..