Tasarım, ekran, batarya açısından S23 ama yazılım ve 2.el degeri olarak 14 Pro daha iyi burada önceliklerin devreye giriyor ben İPhone inadım olmasaydı S23+ alıp yoluma bakardım ama IOS sevdiğim icin ve model yükseltebilmek icin İPhone tercih ediyorumSamsung s23 vs iphone 14 pro
Hangisi daha iyi
Bence 14 pro ama S23 plusta alsan mutlu olursun.Samsung s23 vs iphone 14 pro
Hangisi daha iyi
ne için kullanacaksınızSamsung s23 vs iphone 14 pro
Hangisi daha iyi
Samsung s23 vs iphone 14 pro
Hangisi daha iyi
14 Pro genel anlamda daha iyi bir cihaz ama stock Snapdragon 8 Gen 2, GPU konusunda A16 Bionic'den daha güçlü, dolayısıyla oyun performansı ve grafik isteyen işlerde 8 Gen 2 kullanan bütün cihazlar 14 Pro'dan daha üstün.Oyun ve bir çok konuda daha başarılı başka cihaz bulunmamaktadır!
14 Pro genel anlamda daha iyi bir cihaz ama stock Snapdragon 8 Gen 2, GPU konusunda A16 Bionic'den daha güçlü, dolayısıyla oyun performansı ve grafik isteyen işlerde 8 Gen 2 kullanan bütün cihazlar 14 Pro'dan daha üstün.
Gelin 2 sene önceki cihazlara göz atalım. 2 sene önce iPhone 12 Pro Max vardı, hatta ben çıtayı yükseltip Android tarafındaki 4 yıllık cihazla karşılaştırmak istiyorum.Kendinizi kandırmaya devam edin 2 sene sonra görüşürüz![]()
Gelin 2 sene önceki cihazlara göz atalım. 2 sene önce iPhone 12 Pro Max vardı, hatta ben çıtayı yükseltip Android tarafındaki 4 yıllık cihazla karşılaştırmak istiyorum.
CPU ve verimlilik tarafında başarılı SoC'lar üretiyor ama GPU'yu PowerVR'dan tedarik ettiği sürece asla geçemeyecek. Gördüğünüz üzere, Snapdragon 865'in rakibi A12/13 Bionic fakat sürdürülebilir performansta A14'ün en verimli çalıştığı kasadaki telefondan bile üstün. Bazı şeyleri kabullenmek gerek. Bunlarıda ben söylemiyorum, dolayıısyla kendimide kandırmıyorum. Bunları sentetik testler gösteriyor, ne yazık ki kendini kandıran sizsiniz.
Yeterli argümana sahip değilsiniz ve kendinizi küçük düşürmeye devam ediyorsunuz.
Hocam işi gücü boş algı.A14 ün throttle yediğini iddia eden birini ciddiye bile alma derim.12 pro kullanıyorum.Bir kere bile ne throttle ile yüzleştim.Nede kamerada aşırı derecede ısınma oldu.Bu adamın olayı at gözlüğü ile bakmak.Yüz tane video izliyor.99 taneyi görmezden gelip işine gelen bir videoyu bulup kendini haklı çıkarmak için onu atıyor.Kendi haline bırakmak lazım.??Kendinizi kandırmaya devam edin 2 sene sonra görüşürüz![]()
Ben argümanlarımı sunuyorum, mobil cihazların en ağır grafiklerine sahip oyunun testini attım. Fakat siz iPhone 14 Pro oyun konusunda en başarılı cihaz derken herhangi bir argüman sunamadınız, sunacak argümanınızda yok.Bu maalesef benim için hiç bir anlam taşımıyor, Bana daha somut bilgiler ile gelmelisin.
Genel kullanıcı yorumu olmadığı taktirde söylediklerini ciddiye almamı veya attığın videoları ciddiye almamı bekleme benden!
"Yeterli argümana sahip olup olmadığıma dair gram bilginiz yok, Konuşmak içinn konuşuyorsunuz!
Sizinle tartışmayacağım, Elinizde net bir bilgi yoksa söylediklerinizin de bir anlamı yok!
99 tane Genshin videosu atarım gerekirse. A14 Bionic net olarak Genshin Impact'te throttle yiyor. Sen Genshin indirip Ultra grafiklerde oyna bakalım 15 dakika dayanıyor mu throttle yemeden.Hocam işi gücü boş algı.A14 ün throttle yediğini iddia eden birini ciddiye bile alma derim.12 pro kullanıyorum.Bir kere bile ne throttle ile yüzleştim.Nede kamerada aşırı derecede ısınma oldu.Bu adamın olayı at gözlüğü ile bakmak.Yüz tane video izliyor.99 taneyi görmezden gelip işine gelen bir videoyu bulup kendini haklı çıkarmak için onu atıyor.Kendi haline bırakmak lazım.??
Ben argümanlarımı sunuyorum, mobil cihazların en ağır grafiklerine sahip oyunun testini attım. Fakat siz iPhone 14 Pro oyun konusunda en başarılı cihaz derken herhangi bir argüman sunamadınız, sunacak argümanınızda yok.
99 tane Genshin videosu atarım gerekirse. A14 Bionic net olarak Genshin Impact'te throttle yiyor. Sen Genshin indirip Ultra grafiklerde oyna bakalım 15 dakika dayanıyor mu throttle yemeden.
Tekrar yazıyorum.Ben net birşey göremiyorum yapmış olduğunuz yorumlarda, Gördüğümde gösteririm!
Tekrar yazıyorum.
CPU ve verimlilik tarafında başarılı SoC'lar üretiyor ama GPU'yu PowerVR'dan tedarik ettiği sürece asla geçemeyecek. Gördüğünüz üzere, Snapdragon 865'in rakibi A12/13 Bionic fakat sürdürülebilir performansta A14'ün en verimli çalıştığı kasadaki telefondan bile üstün. Bazı şeyleri kabullenmek gerek. Bunlarıda ben söylemiyorum, dolayıısyla kendimide kandırmıyorum. Bunları sentetik testler gösteriyor, ne yazık ki kendini kandıran sizsiniz.
Yeterli argümana sahip değilsiniz ve kendinizi küçük düşürmeye devam ediyorsunuz.
A14 Bionic, açıkça throttle yemekte ve sürdürülebilir performansta Snapdragon 865'den geri kalmakta.
Buyrunuz, bu da A16'nın GPU konusunda 8 Gen'nin gerisinde kaldığının kanıtıdır:
Sizinde gördüklerinizi göstermenizi bekliyorum.
Arkadaşım sen sağlıklı düşünemiyorsun, ben sana kağıt üzerindeki verileri paylaşmıyorum, ya da sadece 8 Gen 2, GPU konusunda A16'dan daha iyidir diye yazıda paylaşmıyorum. Açık açık konsol grafiklerine sahip oyunun testlerini paylaşıyorum, ne yani birisi 14 Pro kullanıyorum, GPU konusunda 8 Gen 2'den daha iyi dese bütün oyun ve sentetik testlerini göz ardı edip buna mı inanacaksın?Genel kullanıcı yorumları olmadan söylediğin hiç birşey yeterli değil benim için!
Belki farkında değil ama attığı argümanda kendisiyle çelişiyor.Throttle yiyor diyip yerden yere vurduğu işlemci kendisinin ve rakiplerinin throttle yediği testte en az performans kaybıyla rakiplerinden daha iyi performans sunmuş.Pugb de yüzde 2 performans kaybı ile rakiplerinden daha az performans kaybı yaşayıp daha fazla performans sunarak testte birinci olmuş.Bu adamın teknoloji bilgisine yüzde 1 dahi inanmıyorum.Kendi sunduğu argümanda resmen kendini rezil etmiş.Bana bu şekilde video atma kardeşim, Sen hala anlamıyorsun. Genel kullanıcı yorumları olmadan söylediğin hiç birşey yeterli değil benim için!
Argümanın buysa eğer daha fazla yorum da yapma bence. Gereksiz yorum kalabalığı yapıyorsun!
İşin komik tarafı size diyorum ki yorumumda 2 sene sonra görüşürüz diyorum.
Ben sana Snapdragon 865, A14'den daha iyi demedim. Sadece hava akışı ve soğutmadan dolayı Snapdragon 865 bile A14'ü yakalayabiliyor ve Genshin İmpact'ta sürdürülebilir performansta daha iyi sonuç veriyor, attığım videolar yukaridadir.Attığı argümanda kendiyle çelişiyor.Throttle yiyor dediği işlemci kendisinin ve rakiplerinin throttle yediği testte en az performans kaybıyla rakiplerinden daha iyi performans sunuyor.Pugb de yüzde 2 performans kaybı ile rakiplerinden daha az performans kaybı yaşayıp daha fazla performans sunarak testte birinci olmuş.Bu adamın teknoloji bilgisine yüzde 1 dahi inanmıyorum.
Bu iki cihaz yerine Galaxy S23 Ultra tercih ederim.Samsung s23 vs iphone 14 pro
Hangisi daha iyi
Profesyonel düşünceBu iki cihaz yerine Galaxy S23 Ultra tercih ederim.
Belki farkında değil ama attığı argümanda kendisiyle çelişiyor.Throttle yiyor diyip yerden yere vurduğu işlemci kendisinin ve rakiplerinin throttle yediği testte en az performans kaybıyla rakiplerinden daha iyi performans sunmuş.Pugb de yüzde 2 performans kaybı ile rakiplerinden daha az performans kaybı yaşayıp daha fazla performans sunarak testte birinci olmuş.Bu adamın teknoloji bilgisine yüzde 1 dahi inanmıyorum.Kendi sunduğu argümanda resmen kendini rezil etmiş.