Kubilayhan014
Doçent
Samsung neden böyle yapıyor acaba? Bazen Snapdragonlu modeli geliyor Türkiye'ye bazen exynosS23 te mobil işlemcilerin babası snapdragon var, s24 te ise pek sevilmeyen exynos var. Özellik bakımından da iki cihazı yan yana getirince pek kayda değer bi fark görünmüyor.
Bu şekil karsilastirmak mantiksiz hocam. Her iki markanin da güzel ve kotu islemcileri var.S23 te mobil işlemcilerin babası snapdragon var, s24 te ise pek sevilmeyen exynos var. Özellik bakımından da iki cihazı yan yana getirince pek kayda değer bi fark görünmüyor.
Bence de.Bu şekil karsilastirmak mantiksiz hocam. Her iki markanin da güzel ve kotu islemcileri var.
Evet, Hepsiburada'dan aldım. Şimdiye kadar bütün telefonları mı?Benden bir tavsiye, Samsung Türkiye, Hepsiburada resmi, CarrefourSA, Medimarkt gibi bilinen satıcılardan telefon almanız, çok sayıda şikayet okuyorum. açılmış ürün geldi diyen kişiler bile var.
Kesinlikle öyleBenden bir tavsiye, Samsung Türkiye, Hepsiburada resmi, CarrefourSA, Medimarkt gibi bilinen satıcılardan telefon almanız, çok sayıda şikayet okuyorum. açılmış ürün geldi diyen kişiler bile var.