Birarkadas
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 18
Evet arkadaşlar, Samsung’u iyi biliyorsunuzdur. Sizce hangisi tercih edilmeli?
S21 ultra.Snapdragon 8 gen 1 e para vermek bence mantıklı değil.Evet arkadaşlar, Samsung’u iyi biliyorsunuzdur. Sizce hangisi tercih edilmeli?
İşlemci ve kamerada bir kaç iyileştirme dışında S22 lerin aynısı olucak.En mantıklısı S23'ü beklemek. iPhone tercih edilmediğine değecektir. 8 Gen 2 işlemcisiyle kusursuz bir cihaz olacağını düşünüyorum.
S22'nin satın alınmama sebeplerinin arasında video performansı ve işlemcinin ısınması vardı. Düzeltildiği takdirde alınılabilirliğinin olacağını düşünüyorum.İşlemci ve kamerada bir kaç iyileştirme dışında S22 lerin aynısı olucak.
S21 Ultra.Evet arkadaşlar, Samsung’u iyi biliyorsunuzdur. Sizce hangisi tercih edilmeli?
Kamera'nın 200MP olma sebebi kesinlikle iPhone.Kağıt üzerinde olacak.İşlemci ve kamerada bir kaç iyileştirme dışında S22 lerin aynısı olucak.
Samsung her zaman ki gibi göz boyayacak.200mp koymanın mantığını anlamıyorum.48mp bile bana saçma geliyor.S21 Ultra.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kamera'nın 200MP olma sebebi kesinlikle iPhone.Kağıt üzerinde olacak.
Bir çok insan hâla epeyden bakıp,MP'i görünce daha iyi diyor.Samsung her zaman ki gibi göz boyayacak.200mp koymanın mantığını anlamıyorum.48mp bile bana saçma geliyor.
Aynen mesela İphone 13 Pro Max'da ise 12 Megapixel vardı ve mükemmel çekimler yapıyordu 12 MP vardı ama lensi büyüktü ama hala bazı insanlar sayıya odaklanıyor gerisini önemsemiyorlar.Bir çok insan hâla epeyden bakıp,MP'i görünce daha iyi diyor.
Olay o zaten.Lens çok daha önemli.Aynen mesela İphone 13 Pro Max'da ise 12 Megapixel vardı ve mükemmel çekimler yapıyordu 12 MP vardı ama lensi büyüktü ama hala bazı insanlar sayıya odaklanıyor gerisini önemsemiyorlar.
Olay o zaten.Lens çok daha önemli.
Hem Largan hem 48MP.Çok daha iyi olmuştur.iPhone 14 serisinde Largan'a geçildi. Çok daha iyi olmuştur kalite.
YouTube da 13 Pro ile karşılaştırmalı testlere baktım.14 Pro kalite olarak daha iyi ama arada çok büyük fark yok.Hem Largan hem 48MP.Çok daha iyi olmuştur.
İsterse ikiside 2100 2200 veya 8gen2 olsun aklına ne gelirse, sabaha kadar s21 ultra?S21 ultra.Snapdragon 8 gen 1 e para vermek bence mantıklı değil.
13 ün buz mavisi yeter o renk 14 Pro dada olmalıydı bence ?YouTube da 13 Pro ile karşılaştırmalı testlere baktım.14 Pro kalite olarak daha iyi ama arada çok büyük fark yok.