S21 Donanım

S21 den bir basarı bekliyor musunuz

• Evet

Kullanılan: 8 61.5%
  • Hayır

Kullanılan: 5 38.5%

• Kullanılan toplam oy
    13

Batuhanh_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
S21
Donanım=exynos 2100 8 çekirdekli bir işlemci,mali gpu(abd sd888,sd 888 in gpu su adreno 660 ve çok daha iyi)
Ekran=amoled full hd+ 120 hz adaptive 120 hz yok pili içecek
Pil=4000mah
Kamera=64 mp ana kamera+12 mp ultra geniş açı+12 mp telefoto(3x optik,30x dijital)
Son olarak eklemek isterimki s21 in s20 den farkı yok samsungun kendine çeki düzen vermesi lazm islemcinin iyi olması lazm artk rakipleriyle yarışıkcak seviyeye gelmesi lazm teşekkürler

Son düzenleyen moderatör:

Mikail_Ebrinç

Profesör
Reaksiyon puanı
2,700
S21
Donanım=exynos 2100 8 çekirdekli bir işlemci,mali gpu(abd sd888,sd 888 in gpu su adreno 660 ve çok daha iyi)
Pil=4000mah
Kamera=64 mp ana kamera+12 mp ultra geniş açı+12 mp telefoto(3x optik,30x dijital)
Son olarak eklemek isterimki s21 in s20 den farkı yok samsungun kendine çeki düzen vermesi lazm islemcinin iyi olması lazm artk rakipleriyle yarışıkcak seviyeye gelmesi lazm teşekkürler
Olmamış... Note seriside bitti ah Samsung ah

Batuhanh_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Olmamış... Note seriside bitti ah Samsung ah
Maalesef samsung eskisi gibi değil orta segmente yöneliyor amiral gemileri az satmaya basladı oysaki babam s4 kullaniodu bir aralar teknoloji dolu bir telefindu göz takip edip sayfa kaydirma felan filan neler neler yani gerçekten bozdu

Mikail_Ebrinç

Profesör
Reaksiyon puanı
2,700
Maalesef samsung eskisi gibi değil orta segmente yöneliyor amiral gemileri az satmaya basladı oysaki babam s4 kullaniodu bir aralar teknoloji dolu bir telefindu göz takip edip sayfa kaydirma felan filan neler neler yani gerçekten bozdu
S3mini de yüz tanima var daha ne :D

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
S21
Pil=4000mah
Samsung son dönemlerde ciddi hatalar yapıyor.S21 dede beklentileri karışlamazsa ciddi bir kitleyi kaybedebilir.

anldbn

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Evt yine bir samsung vakasıyla karşılasıcaz demedi demeyin ÇÖP
kullanım deneyimlerinide aktarırsan bizde fikir sahibi olalım diyeceğim ama yine bir deveye hendek atlatmak girişiminde kalacağımdan şüpheliyim. neye göre kötü aldınmı kullandınmı :D belki tüm sorunları aştılar belki dünyanın en sağlam işlemcisine sahip ? ne biliyorsun. konuşucak birşey bulamayıp böyle konuaçanları banlamıyormu modlar ?

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
S20 nin kopyası olması sadece islemcinin değişmesi samsung eskiden böyle değildi s10 dan sonra bozdu
Hayır. Değişen sadece işlemci değil. Yeni ekran, kamera sensörleri, önceki nesile göre iki kat dahaa hızlı yeni parmak izi okuma sensörü, yeni materyal gibi çok detaylı değişiklikler mevcut.

anldbn

Asistan
Reaksiyon puanı
107
S20 nin kopyası olması sadece islemcinin değişmesi samsung eskiden böyle değildi s10 dan sonra bozdu
kardeş iphone 5s 5 4 4s tasarımına döndü 12 de :D daha full hd ye yeni geçti telefon daha çıkmadı siz nasıl hakkında bu kadar bilgiye sahip sanki kullanmış gibi konuşabiliyorsunuz :D

Reaksiyon puanı
8,191
kardeş iphone 5s 5 4 4s tasarımına döndü 12 de :D daha full hd ye yeni geçti telefon daha çıkmadı siz nasıl hakkında bu kadar bilgiye sahip sanki kullanmış gibi konuşabiliyorsunuz :D
Daha fullhd yeni geçti? Siz de hiç elinize iPhone almadan kullanmış gibi konuşuyorsunuz şu anda.

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,771
Yine bir anti samsungcu çıktı.

anldbn

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Daha fullhd yeni geçti? Siz de hiç elinize iPhone almadan kullanmış gibi konuşuyorsunuz şu anda.
s20 ultra 2. telefonum iphone 11 forumda modlar dahil birçok kişi biliyor bak çözünürlüklere önce marka fanboylğu yapmıyorum sadece neye göre kime göre 4s tasarımına geri dönen apple a laf yok :D samsung daha çıkmadan çöp oluyor bakış açısına vurgu yapıyorum sadece full hd 1920 x 1080 dir iphone 11 1792 x 828 dir bundan bahsettim kardeşcağızım

Castaft

Doçent
Reaksiyon puanı
899
Bu tür konular kapatılmalı bence. Durup dururken üst seviye bir cihaza çöp demek saçmalık.

Reaksiyon puanı
8,191
s20 ultra 2. telefonum iphone 11 forumda modlar dahil birçok kişi biliyor bak çözünürlüklere önce marka fanboylğu yapmıyorum sadece neye göre kime göre 4s tasarımına geri dönen apple a laf yok :D samsung daha çıkmadan çöp oluyor bakış açısına vurgu yapıyorum sadece full hd 1920 x 1080 dir iphone 11 1792 x 828 dir bundan bahsettim kardeşcağızım
iPhone 6 Plus Full HD çözünürlüğe sahip. İlk kez FHD geçti derseniz yanlış demiş olursunuz. Ek olarak 12 tasarımı 5 tasarımı ile sadece gövdesi benzer. Ben iPhone 5'de arkada 2 kamera ve önde çentikli bir tasarım gördüğümü hatırlamıyorum şahsen.

iPhone 11 ekranı evet HD+ fakat aynı anda tanıtılan 11 Pro ve 11 Pro Max'in ekranlarına bakmanızı öneririm. İlk kez FHD demeniz tamamen yanlış bir yargı olur.

higlift

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
bu çöp mevzusunu kim çıkardı ise, .............................

Batuhanh_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar benim fikrim bu cikan haberlere göre s21 in rakiplerinin altında kalacağını görürsunuz benim fikrim samsungun s20 den beri amiral gemilerini kafaya takmadığı bu benim fikrim anti-samsungcu deilim s20 çıkana kdr samsungu savunuyodum

anldbn

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Arkadaşlar benim fikrim bu cikan haberlere göre s21 in rakiplerinin altında kalacağını görürsunuz benim fikrim samsungun s20 den beri amiral gemilerini kafaya takmadığı bu benim fikrim anti-samsungcu deilim s20 çıkana kdr samsungu savunuyodum
bak kral kötü diyebilirsin ama çıkınca eline alıp kullanınca çünki bu kişiden kişiye göre değişen birşeydir. ben s20 kullanıyorum ne ısındı ne kastı ne şarjında sorun var ? ama bak başkaları şarjdan ısınmadan söz ediyor yani kişiden kişiye değişir kağıt üstünde bir fikir sahibi bir yere kadar olursun senin üslubun yanlıştı çöp nherkes niye dedi açıklaman geçmiş modelden oldu yani arkasında duramadın. fikrine tabi saygı göstericek herkes ama fikir değerliyse. çöp bence bir fikir belirtirken kullanılacak son cümle. biraz dikkatli ifade edersen kendini çok daha güzel tartışmalarda bulunabilirsin.

efealtinel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende bozduğunu düşünüyorum ama donanım olarak xiaominin gerisinde kaldığını görüyorum ama yazılım olarak samsungu geçmesi zor

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Kardeş her fikrin için konu açmana gerek yok. Konunun altına yazsan üstte görünecek yine de. Takmışsın bir S21 de S21.

Batuhanh_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
bak kral kötü diyebilirsin ama çıkınca eline alıp kullanınca çünki bu kişiden kişiye göre değişen birşeydir. ben s20 kullanıyorum ne ısındı ne kastı ne şarjında sorun var ? ama bak başkaları şarjdan ısınmadan söz ediyor yani kişiden kişiye değişir kağıt üstünde bir fikir sahibi bir yere kadar olursun senin üslubun yanlıştı çöp nherkes niye dedi açıklaman geçmiş modelden oldu yani arkasında duramadın. fikrine tabi saygı göstericek herkes ama fikir değerliyse. çöp bence bir fikir belirtirken kullanılacak son cümle. biraz dikkatli ifade edersen kendini çok daha güzel tartışmalarda bulunabilirsin.
Dorusun abi yeni yeni yazmaya basladın ögrenicem inş tesekkürler

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Önyargılı bakıyorsun.Bu doğru değil.Cihaz tanıtılsın,tanıtım videoları ve forumlardaki kullanıcı yorumlarından sonra net bir şey söyleriz.

anldbn

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Dorusun abi yeni yeni yazmaya basladın ögrenicem inş tesekkürler
bu arada sorun s21 veya samsung değil ülkemizin gelişmişlik düzeyi. düşün android telefon almak istiyorsun ama çin malı telefon almak istemiyorsun ne alıcaksın samsung demi. ama amerikadaki adam isterse google pixell alır isterse motorola yani bir altarnatifi var. samsung bunu biliyor görüyor ve hata yapamıyor orada sp işlemcilileri yolluyor çünki pazar kaybetmek istemiyor. bizim ülkemizde durum ne googleye rest çekiliyor adamlar ülkeye gelmiyor. samsung çin harici tekelleşiyor ve istediği ürünü bize yolluyor ister al ister alma diye. aynı şey arabalardada var fakat durum bu. her modelin kırpılmışına layığız. vergiler çok yüksek markalar biryerlerden kısıyor. yani insana verilen değer nerde artarsa ürüne verilen değerde artar. bizim doğamız bu

Batuhanh_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
bu arada sorun s21 veya samsung değil ülkemizin gelişmişlik düzeyi. düşün android telefon almak istiyorsun ama çin malı telefon almak istemiyorsun ne alıcaksın samsung demi. ama amerikadaki adam isterse google pixell alır isterse motorola yani bir altarnatifi var. samsung bunu biliyor görüyor ve hata yapamıyor orada sp işlemcilileri yolluyor çünki pazar kaybetmek istemiyor. bizim ülkemizde durum ne googleye rest çekiliyor adamlar ülkeye gelmiyor. samsung çin harici tekelleşiyor ve istediği ürünü bize yolluyor ister al ister alma diye. aynı şey arabalardada var fakat durum bu. her modelin kırpılmışına layığız. vergiler çok yüksek markalar biryerlerden kısıyor. yani insana verilen değer nerde artarsa ürüne verilen değerde artar. bizim doğamız bu
Gerçekten katılıyorum size teknoloji çağindayız ve bir telefona telefonun vergisiz fiyatı kadr vergı ödüyoruz