• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

S2000 polisin önünde drift yapıyor !

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
[video=youtube;vzLpU_Hr2Wc]http://www.youtube.com/watch?v=vzLpU_Hr2Wc&feature=player_embedded[/video]

Yabancı ülke sandım. :D

Bağladılar mı o arabaları şimdi? :(

:D

Bağlamasınlar, yaksınlar hatta.. polise küfreder gibi ne o öyle

Ohoooo bu ne ki :P

[video=youtube;b515hjlbuBw]http://www.youtube.com/watch?v=b515hjlbuBw[/video]

anadolu yakası bu s2000 cilerin ilk mevsuzu değil meg. çıkışı orada s2000 nin yada muadili aracın varsa yanlayarak çıkmak adettendir

pehh be kardeşim benim honda yıda bağlamayacaklarını bileyim 1 tur atarım :D

Aramızda ne kadar çok F1 pilotluğuna aday var.
Standart trafik canavarı fimdeki.
Benim rallici ve F3 pilotu arkadaşım var.
Trafikte ihlaline ve sürat yaptığına rastlamadım.

Araba baglanınca bunlar şimdi o polislere haritadan yerde begendirmeye çalışmışlardır:)

Araba baglanınca bunlar şimdi o polislere haritadan yerde begendirmeye çalışmışlardır:)

Zengine benziyolar zaten eğer öylelerse polis hiçbi h**t yiyemez zaten malum Adalet bile zengine çalışıyo bu ülkede .....

polise yetki verilmiyor ki . sen kimsin be zengin zübbesi polisle dalga geçiyorsun kanunla dalga geçiyorsun . o polisin yerinde olcam resmen bana ana avrat sövmüş sayar o tekerlekleri mermiyle doldururum

polise yetki verilmiyor ki . sen kimsin be zengin zübbesi polisle dalga geçiyorsun kanunla dalga geçiyorsun . o polisin yerinde olcam resmen bana ana avrat sövmüş sayar o tekerlekleri mermiyle doldururum

Amerikan filmlerinde olur o sadece. :) Bir polis ancak ve ancak kendisine ateşli bir silahla ateş edildiği taktirde silahını kullanma yetkisine sahip*. Yoksa Teksas olurdu buralar. :)

*Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen.

o araba ve adamlardaki para bende olsun kralını yapardım ama yok işte kader:D:D

helal olsun valla korkmadan cekınmeden yapmıslar hareketlerını

helal olsun valla korkmadan cekınmeden yapmıslar hareketlerını
neye helal olsun ya nasıl bir zihniyettesiniz . israil polisimi ordaki yapılan terbiyesizliğe kanun kural tanımamazlığa helal diyorsunuz iyi bişey gibi marifet gibi

Amerikan filmlerinde olur o sadece. :) Bir polis ancak ve ancak kendisine ateşli bir silahla ateş edildiği taktirde silahını kullanma yetkisine sahip*. Yoksa Teksas olurdu buralar. :)

*Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen.

ben olsam dedim zaten ben dayanamazdım çok sinir bozucu bir hareket

dostum peder bey emnıyetten benım...orada yapılan terbıyesızlık degıl adrenalın dir...ha sen bunu terbıyesızlık olarak algılarsın bense baska ...yanı kısıden kısıye degısır...benım altımda o araba olsa bende yapardım ...ama sen yapmazdın ...bır baskası yapardı...bır baskasıda yapmazdı...bılmem anlatabıldım mı....
neye helal olsun ya nasıl bir zihniyettesiniz . israil polisimi ordaki yapılan terbiyesizliğe kanun kural tanımamazlığa helal diyorsunuz iyi bişey gibi marifet gibi

zaten öyle hocam bende el freni ile 1 tur attırırım video çekip koyarım ama önceden videodaki plakayı birisinin sansürlemesi lazım :D

Bi AVM'nin otoparkında drift show yapıp koymak lazım aslında.Alem Drift King görsün:biggrin:

Birileri bu şekilde videolar çeker yayınlar sonra bazı ergenler de özenir ben de yaparım ne var ki der sonra birlikte cenazesine gideriz.

Bu mudur yani? Herşeyin bir usulü bir yolu yordamı vardır. Böyle olmamalı.