S20 FE pil performansı

Sedatsay326

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar dün s20FE yi daha dün yeni aldım ve ekran açık kalma süresi 4 saat ve şarjım %18 sizce iyi mi yoksa servise götürmelimiyim bir de one IU güncellemesi geldi 1.5 GB lık bu güncellemeyle veya herhangi bir güncellemeye düzelirmi

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Arkadaşlar dün s20FE yi daha dün yeni aldım ve ekran açık kalma süresi 4 saat ve şarjım %18 sizce iyi mi yoksa servise götürmelimiyim bir de one IU güncellemesi geldi 1.5 GB lık bu güncellemeyle veya herhangi bir güncellemeye düzelirmi
Batarya performansı şu aşamada iyi değil ama arka plandaki uygulamaların bildirimlerini kapatıp,dark modu aktif edip bunun gibi birkaç ayar yaparak birkaç gün daha kullanın.Keşke konu açıp sorsaydınız.Exynos 990 verimlilik açısından sıkıntılı bir işlemci.S20 Fe forumlarda özellikle batarya konusunda çok şikayet edilen bir cihaz.Siz dediğimi yapın beklentinizi karşılarsa kullanın.Karşılamazsa iade edin.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Bence iyi değil.