®Shift®
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,815
Hangisi Babamla bu ikisinde birine karar verdik.
Note 10+ artık eskidikara veremedim S20 Fede çok daha iyi bir işlemci var Note 10+ da ekran ve kamerada daha iyi ama ikiside iyi antutuda s20fe antutuda 80.000 daha fazla puan alıyor.
Note 10+ bu yıl android 12 alıp başka almayacak ama s20 fe android 13 de alacakçoğunluk note 10+ diyor
Hocam daha önce defalarca yazdım.S20 fe den uzak durun.Ekran dokunmatik sorunu var, kalitesiz malzeme var, ısınma sorunu var.İkisi arasında Note 10 plus al geç.Hangisi Babamla bu ikisinde birine karar verdik.
Dokunmatik sorunu çözüldüHocam daha önce defalarca yazdım.S20 fe den uzak durun.Ekran dokunmatik sorunu var, kalitesiz malzeme var, ısınma sorunu var.İkisi arasında Note 10 plus al geç.
Bu arada eğer babanız için batarya performansı, beklemede batarya tüketimi gibi konular önemliyse başka cihazlara yönelmeniz daha doğru olur.babam eve gelince ona soracağım hangisinin şeklini beğendin diye sonuçta onun telefonu olacak.
Telefonu günlük 5-6 saat rahat kullanıyor hangi telefonu öneririsinizBu arada eğer babanız için batarya performansı, beklemede batarya tüketimi gibi konular önemliyse başka cihazlara yönelmeniz daha doğru olur.
Kronik sorunları kurtarmıyor ama.kara veremedim S20 Fede çok daha iyi bir işlemci var Note 10+ da ekran ve kamerada daha iyi ama ikiside iyi antutuda s20fe antutuda 80.000 daha fazla puan alıyor.
Batarya konusunda yoğun kullanım için Note 10 plus almanı tavsiye etmem.5-6 saat kullanım için babana S10 lite yada P30 almanı tavsiye ederim.Telefonu günlük 5-6 saat rahat kullanıyor hangi telefonu öneririsiniz
Note 10+ şarj konusunda çok muhteşem değil.Telefonu günlük 5-6 saat rahat kullanıyor hangi telefonu öneririsiniz
Note 10 lite ında batarya performansı çok iyi değil.Yoğun kullanımda günü çıkartıyor ama yarına yüzde 40 kalacak bir batarya sunmuyor.Note 10+ şarj konusunda çok muhteşem değil.
Önerim Note 10 Lite almanız olur.
Yine de 10+ dan daha iyi batarya performansı sunar.Note 10 lite ında batarya performansı çok iyi değil.Yoğun kullanımda günü çıkartıyor ama yarına yüzde 40 kalacak bir batarya sunmuyor.
Note 10 plus tan iyi olduğu konusunda sana katılıyorum ama 5-6 saat kullanım ve yarına yüzde 40 batarya bekliyorsa S10 lite yada P30 almalı.Yine de 10+ dan daha iyi batarya performansı sunar.
Orası doğru ama. S10 Lite de düşünebilir.Note 10 plus tan iyi olduğu konusunda sana katılıyorum ama 5-6 saat kullanım ve yarına yüzde 40 batarya bekliyorsa S10 lite yada P30 almalı.
M51 iyidir hem o paraya 2 tane alinabiliyorOrası doğru ama. S10 Lite de düşünebilir.
Ya da ucuza kaçıp M51 tarzı bir model de düşünebilir.
Vay be ne büyük eksiklik??? güncelleme almayan cihaz çöp öyle mi? Sana tavsiyem Androidde güncelleme olayını iyice araştır öyle yorum yap.Note 10+ bu yıl android 12 alıp başka almayacak ama s20 fe android 13 de alacak
Tuşlu telefon android 13 alsa daha iyi olacak yani, öyle mi?Note 10+ bu yıl android 12 alıp başka almayacak ama s20 fe android 13 de alacak
Hocam öyle deme S20 Fe android 13 de uçacak.???Bataryası 10 gün gidecek.??? Video performansı kusursuz olacak.???Note 10 plus ı android 12 le beraber güncelleme almadığı için çöpe atmak lazım.???Tuşlu telefon android 13 alsa daha iyi olacak yani, öyle mi?
Ben çöp mu dedim mesajı iyi okuVay be ne büyük eksiklik??? güncelleme almayan cihaz çöp öyle mi? Sana tavsiyem Androidde güncelleme olayını iyice araştır öyle yorum yap.
Bak şu işe, Android 13 gelince jarjı 21 gün giden zamzung olacakmış.Hocam öyle deme S20 Fe android 13 de uçacak.???Bataryası 10 gün gidecek.??? Video performansı kusursuz olacak.???Note 10 plus ı android 12 le beraber güncelleme almadığı için çöpe atmak lazım.???
Ben öyle mi dedimBak şu işe, Android 13 gelince jarjı 21 gün giden zamzung olacakmış.
Hocam S20 Fe android 13 le beraber batarya konusunda rekor kıracak.?? Bataryayı geçtim oyunlarda fps rekoru kıracak.??Bak şu işe, Android 13 gelince jarjı 21 gün giden zamzung olacakmış.
Tuşlu telefonumun işlemcisi daha iyi, bak şu işe Note 10+ çöpmüş işlemcisi düşükmüş hüü...Ben öyle mi dedim
Hem s20 fe nin işlemcisi çok daha iyi