S2 Son Silah oyunu hatası

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu hata internet yoklugundan olur dert eetme indir tekrar dene birşeyler yap olur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim ag baglantılarıa git orda gunenlık duvarnıı kapat veya gelşmış arçlar de s2 yi bul orda tyine tıkla s2 ye ogelişmiş de orda sınrı geçişine izizn ver yazıo ole dene

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:wink:
Bakın Bu oyunun kırık dosyasını indiriyorsunuz tüm içeriğini indirirseniz belki öyle olur o hatayı google translateye yazın anlarsınız sorununuzu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
fail to dowloand to file server.
Please retry to dowland in a few minute
arkadaşlar bu hatayı alıyom nolur yardımmmm :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:hammer:bndede aynısı unable to connect to file server hatasini veriyo nedenini bilen süylesin:hammer::hammer::hammer::hammer:

05gasge05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S2 Son Silah "Unable To Connect To File Server" Hatası Çözüm DNS Ayarlarınızı

4.2.2.2
4.2.2.3

Yaptıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın
exclamation.gif

Olmadıysa

80 TCP – HTTP Connections
443 TCP – HTTPS Connections
2099 TCP – PVP.net
5222 TCP – PVP.net
5223 TCP – PVP.net
5000 – 5500 UDP – LoL Game Client
8393 – 8400 TCP – PVP.net/Maestro

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:cursing:Güzel oyun ama hatası cok boktan hta vermesi gerekmiyor oynadığım hic bir online oyunda bu kadar cok sıkıntı yasamadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Serverde Bakım var 15:00 den sonra girmeyi deneyin böyle tahmin ediliyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Saat 16.00 Aynı hatayı alıyorum böyle birşey yoktu bu günlük oldu nedir bu yaa .?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ARKADASLAR ONCELIJLE HAPINIZIN AMNA KOYUM BU BİR 2 MODEM RESTLE İP DEİŞ DNS 8888 8844 YAP GÜVENLIK DUVARINI KAPAT NOD 32 KULLANANLAR BU ERORU ALR IVB DURUMLARDA ANTİVURUS KAPAT ANANIN AMINI AC APARMAK AT OLUR :dd:d:

05gasge05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardimci olurmusunuz unable to connect file server hatasi aliyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

AYNI SORUN BENDEDE VAR KARDEŞ ÇÖZERSEN BANADA SÖYLERMİSİN
İyi günler s2 son silah oyununa girerken unable to connect to file server hatası alıyorum yardımcı olurmusunuz ?

05gasge05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S2 son silah unable to connect tı file server hatası veriyordu antivirüs programlarını kapattım luncher açıldı fakat şimdi de güncelleme yapmıyor çok ilginç sorunları olan bir oyun :hammer:

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Yardimci olurmusunuz unable to connect file server hatasi aliyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

AYNI SORUN BENDEDE VAR KARDEŞ ÇÖZERSEN BANADA SÖYLERMİSİN
Ben bişey yapmadım kendi kendine düzeldi ama isterseniz güvenlik ayarlarınızı kontrol edin belki bağlantı sorunu vardır güvenlik duvarı yüzünden :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de s2 girerken s2 yuklenmıyor ne yapmam lazım yardım edin lutfen ........... Guncelleme yapılıo bidaha giremiyorum dlmasını bekliyorum dolmuyor..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaaa ALLHINIZI severseniz bilen bir kişi söylesin disconnet server hatasını nasıl çözebilirim :mad::helpsmilie::cursing::angry::sneaky2:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dısconnect game server clıent stae e server hatası
her yolu denedım yardım cı olun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir program s2 açmanı engeliyo yada uygalma içinde bişi eksik yane s2 nin bende oluor ben format atınca olcanı düşünüyom yada denetim masasından bilgisayarı geri yükledimde:mellow:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben hile yaparken oyunu açıp ondan sonra hile programını açtığım zaman oyundan atıyor ve bu hatayı veriyor disconnect game server client state e server ne olur yardım..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler internetten point blank indirin tam yüklenirken iptal edin internet ayarı değişiyor sonra s2 deyin %100 oluyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi internet açık değildir banada oldu harbiki internet açık değilmiş oğuzden