Erenist2020
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 7,299
Exynos 9820 madem daha iyi işlemci niye donanım haber Forum da S10 plus kullananlar şebeke sorunundan bahsediyor.Benim iddaam değil kullananlar bu durumdan şikâyetçi bunun sebebi olarak exynos işlemci gösteriliyor.Bataryada kullanım tarafında eskiye göre iyi olabilir ama bekleme tarafı sıkıntı.Beklemenin sebebi olarak ta exynos gösteriliyor.Video da 4k 60 FPS de bütün lensler kapatan, Ois-eis bütün sabitleyicileri devre dışı bırakan Exynos değilmi.Ön kamera da güncellemelerle P30 Pro çok iyi bı seviyeye geldi.Kamera da gece modu var.Snapdragon 855 li S10 plus daha iyi bı cihaz dersin hepsini geçtim işlemciden dolayı olabilir derim ama exynos sorunlu bı işlemci ben bu işlemciyi 4 jenerasyon kullandım.Sanada cihazınla mutluluklar ama Exynos işlemciye uzun vadede güvenmiyorum buda benim düşüncem.? ? ?. Çöp dediğiniz exynos 9820 kirin 980 den daha iyi. Arka ve ön kamerası zoom dışında hertürlü daha iyi ve kamera dışında p30 pro dan daha iyi. Arayüz olarak one ui tercih ederim. Güncelleme olarak iki cihazda android 11 e kadar alacak. Batarya olarak normal s10 bile günü rahatlıkla çıkarıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
S10 serisinin kamerası daha da iyileşti android 10 sonrasında.
Huawei Mate 10 Pro kullanıyorum.S9 plustan geçtim daha doğrusu geçmek zorunda kaldım.Kendimede kızıyorum.Experince arayüzünde hiç bı şikayetim yoktu.Rahatlık battı.??Tabiki de suçunuz değil telonolji biraz da şans işi.
Bir de her marka herkese hitap etmez. Mesela bana Apple ve Samsung hitap ediyor ama çinli üreticileri (çok fazla olduğu için bu şekilde söylüyorum)
pek sevemiyorum.
Bende aynı şekilde kırdıysam özür dilerim bazen sözleri yanlış seçebiliyorum, âmin inşallah ?
Sormayı unuttum hocam siz hangi cihazı kullanıyorsunuz ?
Gece modu pek tatminkar olmasa da portre de kenar algılamasının geliştiği aşikar.
Bu arada hocam 2.1 ile uzun pozlama gelmiş bize de gelmesi yakındır. Google ve Apple usülü olacak yani ne kadar sürede çekeceğini belirtecek. Burdan istersen bakabilirsin.