Öncelikleriniz neler?
Sosyal medyayı aktif kullanıyorsanız iOS cihazlar sizi daha mutlu eder. Android kısmı biraz sıkıntılı olabiliyor.Ben telefonu daha çok sosyal medya için kullanıyorum. Önceliğim batarya, stabil çalışması, kamera ve uzun süre götürmesi.
S10+Ben telefonu daha çok sosyal medya için kullanıyorum. Önceliğim batarya, stabil çalışması, kamera ve uzun süre götürmesi.
Reisler taksitle s10+ almak istiyorum suan 5-6 aylik bi iste çalışıyorum nsil yaparım bankadan krediden anlamam öyle
Şuan Hepsiburada'da S10+ 5299 TL ye düşmüş Tüm renkler için. Ama yasa gereği telefonlarda Taksit yok. Ancak Alışveriş kredisi ile alabilirsin. Onlarda 3'e böldümü 300 TL komisyon koyuyor ve kredi için uygun olman ve 1-2 imza işi oluyor.
Tüh ya napıcamŞuan Hepsiburada'da S10+ 5299 TL ye düşmüş Tüm renkler için. Ama yasa gereği telefonlarda Taksit yok. Ancak Alışveriş kredisi ile alabilirsin. Onlarda 3'e böldümü 300 TL komisyon koyuyor ve kredi için uygun olman ve 1-2 imza işi oluyor.
T
Tüh ya napıcam
Gittigidiyor 3-6-9 taksit yapiyormus o nasıl oluyor acabaSamsung Galaxy S10 Plus 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı
Samsung Galaxy S10 Plus 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Altta Alışveriş kredisi sekmesinden bankaları ve aylara göre ödeme miktarını görebilirsin. Max 3 e bölüyor galiba.
Ekli dosyayı görüntüle 118580
Gittigidiyor 3-6-9 taksit yapiyormus o nasıl oluyor acaba
Of aga ya ama satıcı samsung Türkiye ydi
Se 2020 al keyfine bak.S10 plus (Exynos 9820 li) 2 yıl sonra çöpe atacağın bir cihaz.Se 2020 seni 5 yıl götürür.Ben telefonu daha çok sosyal medya için kullanıyorum. Önceliğim batarya, stabil çalışması, kamera ve uzun süre götürmesi.
Kredi kartından nakit avans çekip taksitlendirmeni tavsiye ederim.Kredi çekerim ama her ay mi 300 koyuyor toplammı birde kredi için uygunmuyum bilmiyorum ama ödemede sıkıntım olmaz
Evette hepsini zaten se 2020 kazanıyor.Bu devirde 3-4 yıl önceki tasarıma ve ekrana sahip 400$ bandında ki bir telefona 5000 TL vermek bana saçma geliyor. S10+ 5299 TL iken.
Yan yana durdumu bile fark belli oluyor.
Sosyal medya için Se 2020 öneririm.Ben telefonu daha çok sosyal medya için kullanıyorum. Önceliğim batarya, stabil çalışması, kamera ve uzun süre götürmesi.
Sosyal Medyayı aktif kullandığından dolayı iPhone SE 2020 almanı öneririm.Ben telefonu daha çok sosyal medya için kullanıyorum. Önceliğim batarya, stabil çalışması, kamera ve uzun süre götürmesi.
Se 2020 ye tasarımdan dolayı sıcak bakmıyorsan ikinci el Xs almanı tavsiye ederim.Araştırdım baya herkes s10+ diyor ki iphone alsam zaten se2020 almam zaten bir iphone 6s im var iyice doydum ve sıkıldım tasarıma içeriğe