Değmez çünkü paranı boşa harcamış olursun hem S10 Plus güzel telefondur neden geçmek isteyesin ki ?S10 plustan p30 proya geçilirmi?
Kamera ve gece modunda aşırı takıntılıysan güzel bir hareket olabilir. Ama yinede birkaç faktör varS10 plustan p30 proya geçilirmi?
Kesinlikle Geçilmez. S10 plus daha iyi bir cihaz. Bence şuan S10 plus tan sadece s20 serisine geçilebilirS10 plustan p30 proya geçilirmi?
ön kamera,batarya gibi unsurlar önemliyse geçilir.Bu unsurlar dışında genele vurursak S10 plus daha iyi bı cihaz.S10 plustan p30 proya geçilirmi?
bugün S20 Ultra'yı elime aldım hoşuma gitmedi kamera çıkıntısı çok rahatsız ediyor ve çok çirkin duruyorKesinlikle Geçilmez. S10 plus daha iyi bir cihaz. Bence şuan S10 plus tan sadece s20 serisine geçilebilir
Ben beğendim özellikle normal s20 'yi. Arkası s10 kadar güzel değil ama önü bence daha güzel olmuş ekran kasa oranı s10 a göre daha yüksek.bugün S20 Ultra'yı elime aldım hoşuma gitmedi kamera çıkıntısı çok rahatsız ediyor ve çok çirkin duruyor
MediaMarkt'ta sadece S20 Ultra vardı S20 ve plus'ı yoktu kamera çıkıntısı gerçekten çok rahatsız ediyor Redmi Note 9 Pro'nun kamera çıkıntısı daha iyi bence en azından köşeye koymadılar ortada daha güzel duruyor benceBen beğendim özellikle normal s20 'yi. Arkası s10 kadar güzel değil ama önü bence daha güzel olmuş ekran kasa oranı s10 a göre daha yüksek.
Bence iphone 11 pro serisinden daha güzel duruyor s20 ultra nın kamera çıkıntısı.MediaMarkt'ta sadece S20 Ultra vardı S20 ve plus'ı yoktu kamera çıkıntısı gerçekten çok rahatsız ediyor Redmi Note 9 Pro'nun kamera çıkıntısı daha iyi bence en azından köşeye koymadılar ortada daha güzel duruyor bence
Hocam ben dikey kamera modülünü daha çok seviyorum OnePlus ve Xiaomi'lerde olduğu gibi daha güzel daha estetik duruyor kare veya dikdörtgen kamera modülü ne kadar estetik durabilir ki ?Bence iphone 11 pro serisinden daha güzel duruyor s20 ultra nın kamera çıkıntısı.
ön kameranın ortada olması hakkında ne düşünüyorsun nedense ben köşede daha çok seviyorum ortada çok sırıtıyor gibi geliyorBen beğendim özellikle normal s20 'yi. Arkası s10 kadar güzel değil ama önü bence daha güzel olmuş ekran kasa oranı s10 a göre daha yüksek.
Note 10 dada ön kamera ortadaydı ilk çıktığında beğenmemiştim ama sonra beğenmeye başladım. Bence s20 serisinde ön kamera ortada ve daha küçük olması güzel olmuş.Hocam ben dikey kamera modülünü daha çok seviyorum OnePlus ve Xiaomi'lerde olduğu gibi daha güzel daha estetik duruyor kare veya dikdörtgen kamera modülü ne kadar estetik durabilir ki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ön kameranın ortada olması hakkında ne düşünüyorsun nedense ben köşede daha çok seviyorum ortada çok sırıtıyor gibi geliyor
Hocam S20 ultra tek elle kullanım için sıkıntılı bı cihaz, bir bayan çantaya koyarak bu cihazı taşırda,erkek için bu cihazı taşımak sıkıntılı.Kamera çıkıntısı bence normal,bu konuda olumsuz düşüncelerede saygı duyarım.Bu cihazın arka kamerası zoom konusunda harika.Samsung tam bana hitap eden zoom yapmış.??? çektiğim fotoğraflarda zoom yaparak detaylara bakan biri olarak zoomuna bayıldım.Zoom dışında fotoğraf kalitesi güzel birde Samsungun bu cihazda ana kameraya büyük sensör koyması güzel olmuş.S7 den beri 1/2,55 inç sensör den insanlar bıkmıştı.Cihazı genel olarak beğendim.Parası olanların alıp keyifle kullanacağı bı cihaz olmuş.bugün S20 Ultra'yı elime aldım hoşuma gitmedi kamera çıkıntısı çok rahatsız ediyor ve çok çirkin duruyor
30x zoomu bile iyi çekiyor.Hocam S20 ultra tek elle kullanım için sıkıntılı bı cihaz, bir bayan çantaya koyarak bu cihazı taşırda,erkek için bu cihazı taşımak sıkıntılı.Kamera çıkıntısı bence normal,bu konuda olumsuz düşüncelerede saygı duyarım.Bu cihazın arka kamerası zoom konusunda harika.Samsung tam bana hitap eden zoom yapmış.??? çektiğim fotoğraflarda zoom yaparak detaylara bakan biri olarak zoomuna bayıldım.Zoom dışında fotoğraf kalitesi güzel birde Samsungun bu cihazda ana kameraya büyük sensör koyması güzel olmuş.S7 den beri 1/2,55 inç sensör den insanlar bıkmıştı.Cihazı genel olarak beğendim.Parası olanların alıp keyifle kullanacağı bı cihaz olmuş.
S10 plustan p30 proya geçilirmi?