S10+ Pil kullanımı ve ısınma

The'predator

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba.
Yaklaşık 4 ay önce S10+ Satın aldım ilk aldığım günden beri şarjının hızlı gittiğini farkettim. Yüzdeleri buraya yazıyorum
Pubg Mobile-43 dk (En düşük grafik en yüksek fps)=%21
Google Chrome-42 dk=%10
Youtube-20 dk=%5
Spotify-13 dk=%3
İnstagram-8 dk=%2,3
Ayrıca pubg sonlara doğru kasmaya başlıyor ve çok ısınıyor (4 saat 12 dk'da %120 şarj yemiş)
Sizce bu yüzdeler normal mi değilse ne yapabilirim ?

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Merhaba.
Yaklaşık 4 ay önce S10+ Satın aldım ilk aldığım günden beri şarjının hızlı gittiğini farkettim. Yüzdeleri buraya yazıyorum
Pubg Mobile-43 dk (En düşük grafik en yüksek fps)=%21
Google Chrome-42 dk=%10
Youtube-20 dk=%5
Spotify-13 dk=%3
İnstagram-8 dk=%2,3
Ayrıca pubg sonlara doğru kasmaya başlıyor ve çok ısınıyor (4 saat 12 dk'da %120 şarj yemiş)
Sizce bu yüzdeler normal mi değilse ne yapabilirim ?
Pugb deki takìlmalar cihazdan ziyade uygulama optimizasyonundan dolayı.Pugb de grafik ayarlarını orta seviyeye alın,buna rağmen takılma oluyorsa pugbye güncelleme geldiğinde uygulamayı güncelleyin.Yüksek grafikli oyunlarda her cihaz ısınır,ısınması normal.Batarya olayına gelince S10plus ta yeterli batarya performansı için 1-otomatik parlaklık kapatın.Manuel yüzde 35-40 parlaklıkta kullanìn.2-dark modu aktif edin 3-arka planda çalışan uygulamalarì uyku moduna alın.4-always on displayi kapalı tutun 5-orta düzey güç tasarrufunu aktif edin 6-ekran kapanma süresini 15sn olarak ayarlayın 7-konum,Bluetooth gibi unsurlar aktifse kapatın.

Son düzenleme: