Mamicalıs1
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
S10 lite vs note 10 lite sizce hangisi
İkiside değil.S10 al keyfine bak.S10 lite vs note 10 lite sizce hangisi
Ama lite modellerinde öyle değil.Kalemi hiç düşünmezseniz note serisi genel açıdan s serisinden öndedir
Eğer S-Pen ile çok işiniz yoksa S10 Lite alın derim.S10 lite vs note 10 lite sizce hangisi
S-Pen dışında Galaxy S10 Lite hertürlü Note 10 lite dan çok daha iyi.S10 lite vs note 10 lite sizce hangisi
S10 Lite çünkü SD855 kullanıyorS10 lite vs note 10 lite sizce hangisi
yalnız S10'da SD855 yok S10 Lite alması daha mantıklı olmaz mı ?İkiside değil.S10 al keyfine bak.
illada ikisi arasında seçim yapacaksam s10 lite alırdımS10 lite vs note 10 lite sizce hangisi
S10 da Snapdragon 855 yok ama işlemci ve batarya performansı dışında diğer bütün unsurlarda S10 lite dan daha iyi.S10 daki kamera S10 lite da yok.S10 nun hem ön hem arka kamerası 4k 60 fps video çekebiliyor.S10 lite da bu yok.S10 da stereo hoparlör var, S10 lite da mono hoparlör var.S10 kesinlikle S10 lite dan daha iyi bir cihaz.S10 lite orta üst segment bir cihaz.S10 Lite çünkü SD855 kullanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
yalnız S10'da SD855 yok S10 Lite alması daha mantıklı olmaz mı ?
İki cihazıda 4 yıl kullanırsın.Performans olarak bir sorun çıkmaz ama iki cihazda tam bir amiral gemisi değil.Ben senin yerinde olsam bunlardan birini alacağıma S10e yada S10 dan birini tercih ederdim.Benim aklımı kurcalayan sorulardan birisi de şu;
Ben 4500tl civarı bir cihaz aldığım zaman 2/3 senede değil 4 sene rahat kullanmak isterim. S10 lite 4 sene sıkıntısız kullanılır gibi, ama note 10 lite 2024 yılında da kullanılabilir mi? Kasmalar 3üncü senede başlar mı?
öyle düşünürsen uzun ömürlülük açısından iphone 7 plus öneririm tamam biraz eski yazılım güncellemesini bir süre sonra almamaya başlayabilir ama şuan arakadaşım 5s kullanıyor çoğu androiddende gayet iyi donma kasma konusunda yani uzun kullanım için apple derimBenim aklımı kurcalayan sorulardan birisi de şu;
Ben 4500tl civarı bir cihaz aldığım zaman 2/3 senede değil 4 sene rahat kullanmak isterim. S10 lite 4 sene sıkıntısız kullanılır gibi, ama note 10 lite 2024 yılında da kullanılabilir mi? Kasmalar 3üncü senede başlar mı?
tasarım ve malzeme kalitesi olarak da S10 daha iyi S10 Lite dışardan bakınca A71 gibi duruyorS10 da Snapdragon 855 yok ama işlemci ve batarya performansı dışında diğer bütün unsurlarda S10 lite dan daha iyi.S10 daki kamera S10 lite da yok.S10 nun hem ön hem arka kamerası 4k 60 fps video çekebiliyor.S10 lite da bu yok.S10 da stereo hoparlör var, S10 lite da mono hoparlör var.S10 kesinlikle S10 lite dan daha iyi bir cihaz.S10 lite orta üst segment bir cihaz.
5s'i ben tam 5 sene kullandım 3.senemde telefondan sıkıldım birçok yönden yetersiz geldi son 2 sene benim için Çin işkencesi olduöyle düşünürsen uzun ömürlülük açısından iphone 7 plus öneririm tamam biraz eski yazılım güncellemesini bir süre sonra almamaya başlayabilir ama şuan arakadaşım 5s kullanıyor çoğu androiddende gayet iyi donma kasma konusunda yani uzun kullanım için apple derim
S10e Batarya konusunda çok iyi değil bu doğru ama sağlam ayar çekildiğinde günü çıkartır.Sizin için işlemci ve batarya çok önemli ise S10 lite alın.Snapdragon 855 ile uzun yıllar kafanız rahat kullanırsınız.Batarya sorunuda yaşamazsınız.2017 martında A7 2017 almıştım, 3.senesinde artık yavaşlamalar kasılmalardan illallah ettirdi.
O yüzden bir daha orta segment işlemci değil amiral seviye işlemci almayı planlıyorum. S10lite sd855 aynen böyle. S10e çok küçük ve bataryası kötü s10 bütçemi aşıyor, note10lite İşlemcisi beni şüpheye düşürüyor.
S10 lite hem performans hem ekran HDR10+ Ekran varS10 lite vs note 10 lite sizce hangisi