s10 lite vs iphone x hangisini almalıyım

Mr.Potatoes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
iphone x 2. el , s10 lite 1. el
uzun ömürlü bir yelefon istiyorum ilk 2 yilda hemen baska telefona gecme ihtiyacı duymak istemiyorum
oyun oynamıyorum kamera ve batarya önemli benim için

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,065
Sıfır Oneplus 7T almanı öneririm. Her alanda S10 Lite'tan iyi bence.

Üstüne ikince el Iphone X'in bataryası ölmüştür artık.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299

Her alanda iyi??? Oneplus ın ikinci eli varmı? Oneplus ın Ülkemizde servis desteği veya Oneplus cihazını sorunsuz tamir edebilen bir teknik servis varmı? Oneplus ın kamera performansı S10 lite dan iyimi? Oneplus ın batarya performansı S10 lite dan iyimi? Oneplus ın performans ve hoparlör dışında bir esprisi yok.Oneplus 8 ailesi pahalı olmasa Oneplus ın yüksek kalite sunduğu seri o ama Oneplus7t kalite olarak 8 ailesi kadar iyi değil.

Son düzenleme:

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639

Aynen. Bu fiyata alınabilecek en iyi android cihazlardan biri. Konu sahibi arkadaşa,alternatif olarak Poco F2 Pro öneririm.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,065
Her alanda iyi??? Oneplus ın ikinci eli varmı? Oneplus ın Ülkemizde servis desteği veya Oneplus cihazını sorunsuz tamir edebilen bir teknik servis varmı? Oneplus ın kamera performansı S10 lite dan iyimi? Oneplus ın batarya performansı S10 lite dan iyimi? Oneplus ın performans ve hoparlör dışında bir esprisi yok.Oneplus 8 ailesi pahalı olmasa Oneplus ın yüksek kalite sunduğu seri o ama Oneplus7t kalite olarak 8 ailesi kadar iyi değil.

Zaten mantıken Oneplus 7T Oneplus 8 ailesi kadar iyi olacak hali yok :D
Ama S10 lite'dan iyidir her türlü. Samsung sıkıntı bence gerek güncelleme gerekse ufak tefek sorunlar olarak. İkinci el Iphone X ise bence hiç bulaşılmaz 2 seneyi geçti çıkalı.