Birmuggle
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 10
S10 lite mı yoksa S10 plus mı (şarj benim için ön planda)
Tabiki S10 lite.S10 plus 2k hdr 10 plus ekranı ve pili su gibi içen sorunlu Exynos işlemci ile bataryada seni verem eder.S10 lite mı yoksa S10 plus mı (şarj benim için ön planda)
Kesinlikle Galaxy S10 Plus almanızı tavsiye ederim.S10 Plus,işlemci dışında S10 Lite dan hertürlü daha iyi bir cihaz. Normal Galaxy S10 kullanıyorum günü rahat çıkarıyor ve 5-7 saat ekran süresi veriyor.S10 lite mı yoksa S10 plus mı (şarj benim için ön planda)
Yazılanı iyi okuyun.Adam benim için batarya önemli diyor.S10 plus bataryası aman aman değil.Ekran kapandığında Exynos dan dolayı ciddi pil tüketimi oluyor hala S10 plus diyebiliyorsun.S10 plus alsın bataryada kanser olsun benim itirazım yok.Kesinlikle Galaxy S10 Plus almanızı tavsiye ederim. Galaxy S10 Plus,işlemci dışında S10 Lite dan hertürlü daha iyi bir cihaz
Normal S10 bile günü rahat çıkarıyor ve 5-7 saat ekran süresi veriyor. Bu süre kötümü? Kötüyse iPhone SE nin bataryası da rezalet o zaman.Yazılanı iyi okuyun.Adam benim için batarya önemli diyor.S10 plus bataryası aman aman değil.Ekran kapandığında Exynos dan dolayı ciddi pil tüketimi oluyor hala S10 plus diyebiliyorsun.S10 plus alsın bataryada kanser olsun benim itirazım yok.
7 saat ekran süresini kaç saat beklemede alıyorsun 12-14-16-18 hangisi? 36 saat beklemede 6 saatin üzerine çıkabiliyormusun?Kesinlikle Galaxy S10 Plus almanızı tavsiye ederim.S10 Plus,işlemci dışında S10 Lite dan hertürlü daha iyi bir cihaz. Normal Galaxy S10 kullanıyorum günü rahat çıkarıyor ve 5-7 saat ekran süresi veriyor.
2 gün beklemede 5-6 saat ekran süresi veriyor.7 saat ekran süresini kaç saat beklemede alıyorsun 12-14-16-18 hangisi? 36 saat beklemede 6 saatin üzerine çıkabiliyormusun?
Cihaz olduğu yerde pil tüketiyor.Bekleme süresini kısa tutar,instagram,YouTube gibi uygulamaları 10 dk kullanır tarayıcıya abanırsan 8-9 saatte alırsın.İnstagram,Twitter,YouTube gibi uygulamaları 1 saat kullandığında,bekleme süresi 36 saate çıktığında 7 saat ekran süresi alabiliyormusun?Normal S10 bile günü rahat çıkarıyor ve 5-7 saat ekran süresi veriyor. Bu süre kötümü? Kötüyse iPhone SE nin bataryası da rezalet o zaman.
Se 2020 nin bataryasına süper demedim.Se 2020 nin bataryası orta ne çok iyi ne çok kötü.S10 plus bataryası günü çıkartıyor ama cihaz olduğu yerde pil tükettiği için cihazı rahat kullanamıyorsun.S10 lite bataryada S10 plustan hem kullanım hem beklemede daha iyi.Forumda S10 lite kullanan bir kullanıcı 36 saat beklemede 4,5 g kullanımı ile 7,5 saat ekran süresi aldığını söyledi.Sen bu süreyi S10 plusta ancak Wi-Fi de alırsın.Normal S10 bile günü rahat çıkarıyor ve 5-7 saat ekran süresi veriyor. Bu süre kötümü? Kötüyse iPhone SE nin bataryası da rezalet o zaman.
Dediğim gibi 5-6 saat veriyor.İnstagram,Twitter,YouTube gibi uygulamaları 1 saat kullandığında,bekleme süresi 36 saate çıktığında 7 saat ekran süresi alabiliyormusun?
Bana inandırıcı gelmiyor çünkü bende 3 jenerasyon Samsung kullandım.Samsungun sadece bataryasından memnun kalmadım.Konuyu açan hangisi kafasına yatıyorsa onu alsın.Dediğim gibi 5-6 saat veriyor.
Hangi cihazı kullandınız?Bana inandırıcı gelmiyor çünkü bende 3 jenerasyon Samsung kullandım.Samsungun sadece bataryasından memnun kalmadım.Konuyu açan hangisi kafasına yatıyorsa onu alsın.
S5,S8,S9 plusHangi cihazı kullandınız?
Evet,S8 in bataryası kötü. Yedek cihaz olarak kullanıyorum. S10 dan önce Normal S9 kullanıyordum, S9 un bataryası da çok kötüydü.S5,S8,S9 plus
S10 plus bataryası ayar çekersen günü çıkartır.Mesele o değil.Exynos lu Samsung cihazlar kullanmadığın zaman çok pil tüketiyor.Sorun bu.Cihaz normalde 9 saatlere çıkabilecekken 6,5-7 saat ortalama bir batarya performansı sunuyor.Birde Exynos 9820 ve 9825 lerde kronik olmasada (herkeste olmasada) şebeke sorunu var.Vodafone ve T.telekomda bu durum çok nadir yaşanmışken Turkcell kullananların yüzde 70 i Exynos-Turkcell uyumsuzluğundan dolayı şebeke sorunu yaşamış,bir çok kişide cihazları iade etmiş.Ben bu forumda S10 da önerdim,S20 de önerdim.Bu cihazları önerirken Exynos 9820 ye yada Exynos 990 a bayıldığım için değil cihazlardaki ekran kalitesi,kamera performansı,video performansı,mükemmel Stereo hoparlör deneyimi için önerdim.Zamanla şunu gördüm işlemci çok önemli.İşlemci sorunlu olunca diğer iyi özellikler bir anlam ifade etmiyor.Evet,S8 in bataryası kötü. Yedek cihaz olarak kullanıyorum. S10 dan önce Normal S9 kullanıyordum, S9 un bataryası da çok kötüydü.
Missing feature - GSMArena.com S10 plus ın S10 lite dan daha iyi batarya performansına sahip olduğunu iddaa edenlere selam olsun.?????? Sorunlu Exynos 9820 işlemciye,2k hdr 10 plus pili su gibi içen ekrana sahip bir cihazın Snapdragon 855 li bir cihazdan bataryada iyi olma ihtimali yok.S10 lite mı yoksa S10 plus mı (şarj benim için ön planda)
Nasil ya hocam sen pil konusunda s10 lite diyodunPil olarak da genel toplamda da S10 Plus.
Batarya konusunda S10 lite daha iyi.S10 plusın batarya performansı aman aman değil.Daha önceki yapılan yorumlara çok takılma.Bataryada saç baş yolmak istemiyorsan en doğru tercih S10 lite.İyi forumlar.Nasi
Nasil ya hocam sen pil konusunda s10 lite diyodun
Bir dönem aralığında S10+ sonuçları daha iyiydi. Takip ettiğim kanallar ve birtakım kullanıcılardan o yönde bir bilgi edindim. Herhalde sonradan yazılım ile iyi bir optimizasyon sağladılar ki S10 Lite daha iyi bir hale geldi. Sizin konunuzda da o yüzden S10 Lite'ı tavsiye ettim.Nasi
Nasil ya hocam sen pil konusunda s10 lite diyodun
Yani S10 Plus alsam yazılım güncellemesi ile bu pil sorunu düzelebilir mi ilerdeBir dönem aralığında S10+ sonuçları daha iyiydi. Takip ettiğim kanallar ve birtakım kullanıcılardan o yönde bir bilgi edindim. Herhalde sonradan yazılım ile iyi bir optimizasyon sağladılar ki S10 Lite daha iyi bir hale geldi. Sizin konunuzda da o yüzden S10 Lite'ı tavsiye ettim.
Hayır düzelmez zaten şu anki hali düzelmiş haliYani S10 Plus alsam yazılım güncellemesi ile bu pil sorunu düzelebilir mi ilerde
Samsung Note 20 ultra ve S30 ları satmak için bundan sonra S10 plus a bozma güncellemeleri gönderir.Güncelleme olayına güvenme derim.Yani S10 Plus alsam yazılım güncellemesi ile bu pil sorunu düzelebilir mi ilerde