S. G. Note II - Android 4.2 Update ?

CaglarTALAS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir çok kişinin android telefonuna güncelleme yapmış olmasına rağmen bana hala bir bildirim gelmedi. Wifi ile bağlayıp güncelleme kontrol ediyorum "Telefonunuz güncel" uyarısı veriyor. Ayrıca Kies ile USB bağlantısı yaptığımda da herhangi bir "güncel sürüm bulunamadı" bildirimi çıkıyor. Ben bu durumdan hiç bir şey anlamadım..

Bazı kişiler yapı numarası hangi ülkeyi gösteriyorsa o ülkede yayına çıkmasını beklemem gerektiğini söylüyorlar bu durumun gerçeklik payı nedir ? ve benim telefonumda yapı numarası JZ ile başlıyor acaba hangi ülke olduğunu nasıl öğrenebilirim ?

Teşekkürler..

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
4.2 yok note 2 icin 4.3 dagitimda su anda ve turkiyede kimsede yok gelmesi biraz zaman alir sammobile sitesinden takip edebilirsin su an note 2 nin guncel versiyonu 4.1.2 dir

CaglarTALAS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4.2'yi yanlış yazmışım haklısın 4.3 olması lazımdı. Dediklerini anladım üstad sağolasın.
Peki bu Yapı Numarası ile hangi ülke için üretiliği söylentisi konusunda bilginiz var mı ? Gerçeklik payı nedir acaba ?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
4.2'yi yanlış yazmışım haklısın 4.3 olması lazımdı. Dediklerini anladım üstad sağolasın.
Peki bu Yapı Numarası ile hangi ülke için üretiliği söylentisi konusunda bilginiz var mı ? Gerçeklik payı nedir acaba ?

Paralel ithalatsa o ülkeye gore gelir guncelleme