S.a Arkadaşlar

webmasder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Teşekkür ederim değerli kardeşim...

Est dostum..Yaptığımız iş icabı ile bazen sahnede oluyoruz... Hem reklam kokan hareketler bunlar:) Daha gelmeden yönetimle beni papaz edeceksiniz:)
[MENTION=281118]OnurSorhan[/MENTION] gördünmü adamda cem yılmazcı çıktı :) [MENTION=283953]webmasder[/MENTION] abi bizi pek kayla aldıklarını zannetmiyorum ama sen dikkatli ol :S

webmasder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
@OnurSorhan gördünmü adamda cem yılmazcı çıktı :) @webmasder abi bizi pek kayla aldıklarını zannetmiyorum ama sen dikkatli ol :S

Cem Yılmaz sahneye çıkanlar en azından bu işle uğraşanlar için jest, mimik, beden dili vb. konular için en iyi öğretmenlerden biridir. Aynı gösterisini onlarca kez izlediğimi ve her izlediğimde yeni birşeyler keşfettiğimi söyleyebilirim dostum.. O açıdan Cemciyim evet:)

Kaale alma konusunda sıkıntı yapma..Ağır taşı kimse yerinden kaldıramaz...Sen ağırlığını ve samimiyetini koruduğun sürece ağada sensin paşada:)

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Cem Yılmaz sahneye çıkanlar en azından bu işle uğraşanlar için jest, mimik, beden dili vb. konular için en iyi öğretmenlerden biridir. Aynı gösterisini onlarca kez izlediğimi ve her izlediğimde yeni birşeyler keşfettiğimi söyleyebilirim dostum.. O açıdan Cemciyim evet:)

Kaale alma konusunda sıkıntı yapma..Ağır taşı kimse yerinden kaldıramaz...Sen ağırlığını ve samimiyetini koruduğun sürece ağada sensin paşada:)
Samimilik konusunda samimi ve içtenimdir ama ağırlık koyma konusu benim için ciddiyet anlamına geliyor. Eğer söz konusu ciddi olmaksa ciddi de olabilirm :) Ama şuan iletişim aracı olarak kullandığım araç sanal alem. burada ben ne kadar ciddi sinirli ve kızgın olsamda. iki nokta üst üste ve parantez yaparak sizi mutlu olduğuma dair ikna edebilirim :)

webmasder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Samimilik konusunda samimi ve içtenimdir ama ağırlık koyma konusu benim için ciddiyet anlamına geliyor. Eğer söz konusu ciddi olmaksa ciddi de olabilirm :) Ama şuan iletişim aracı olarak kullandığım araç sanal alem. burada ben ne kadar ciddi sinirli ve kızgın olsamda. iki nokta üst üste ve parantez yaparak sizi mutlu olduğuma dair ikna edebilirim :)

Yok mutlu bir kişiliğe sahip olduğun resminden belli güzel kardeşim:) Hani bazı resimler vardır insan bakınca neşesi mutluluğu yüzünden okunur...Ben şahsen senin resmine baktığımda o enerjiyi o mutluluğu aldım :)

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yok mutlu bir kişiliğe sahip olduğun resminden belli güzel kardeşim:) Hani bazı resimler vardır insan bakınca neşesi mutluluğu yüzünden okunur...Ben şahsen senin resmine baktığımda o enerjiyi o mutluluğu aldım :)
Teşekkürler abicim :)

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Hoşgeldin siten çok hoş olmuş banada öğretmeni sabırsızlıkla bekliyorum :)

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Aleykümselam hoş geldin.

Biyografini baştan sona okudum,umarım hedeflerine ulaşırsın :)

webmasder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aleykümselam hoş geldin.

Biyografini baştan sona okudum,umarım hedeflerine ulaşırsın :)

Teşekkür ederim kardeşim... Bizden çalışması tevekkeltü allellah!! İnş insanlığa güzel hizmetler sunabilelim...