Soru Ryzen 5 5600G'nin fiyatları konusunda ikilemde kaldım.

mertpolak68

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Yani itopyada işlemcinin hem mb düşük hem daha pahalı fakat hepsiburadada mb yüksek daha ucuz arada 600 700 tl kadar bir fark var ikisinide ghz ayni karar veremedim hangisini alsam itopyadakinin mb düşük ama acaba dahami iyide o yuzdenmi pahalı anlayamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış yazmışım Ryzen 5 5600g 16mb daha pahalıyken ryzen 5 5600g 19mb daha ucuz pahalı olan itopyada ucuz olan hepsiburada Yani itopyada işlemcinin hem mb düşük hem daha pahalı fakat hepsiburadada mb yüksek daha ucuz arada 600 700 tl kadar bir fark var ikisinide ghz ayni karar veremedim hangisini alsam itopyadakinin mb düşük ama acaba dahami iyide o yuzdenmi pahalı anlayamadım

19 mb daha iyi olması gerekmiyomu ama daha ucuz 16 mb daha pahalı kafam karıştı

Son düzenleme:

Emnn

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,930
Yanlışınız olmuş olabilir mi acaba?
Ürünlerin linklerini atar mısınız?

mertpolak68

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Yanlışınız olmuş olabilir mi acaba?
Ürünlerin linklerini atar mısınız?

Üsteki hepsiburadanin linki alttaki itopyanin

Emnn

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,930
Şimdi şöyle olduğunu düşünüyorum:
İşlemcinin L2 önbelleği 3 Mb ve L3 önbelleği ise 16 Mb.
Hepsiburada linkinde toplam önbellek yazılmış ve ürün açıklamasında ki resime baktığınızda dediğim değerleri görebilirsiniz.
İtopya linkinde ise ürün başlığına sadece L3 önbellekde ki 16 Mb verisi girilmiş detaylara baktığınızda L2 önbelleğinde ise 3 Mb olduğu gözüküyor.

AMD'nin sitesinde ki veriler için: https://www.amd.com/en/products/apu/amd-ryzen-5-5600g

mertpolak68

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Şimdi şöyle olduğunu düşünüyorum:
İşlemcinin L2 önbelleği 3 Mb ve L3 önbelleği ise 16 Mb.
Hepsiburada linkinde toplam önbellek yazılmış ve ürün açıklamasında ki resime baktığınızda dediğim değerleri görebilirsiniz.
İtopya linkinde ise ürün başlığına sadece L3 önbellekde ki 16 Mb verisi girilmiş detaylara baktığınızda L2 önbelleğinde ise 3 Mb olduğu gözüküyor.

AMD'nin sitesinde ki veriler için: https://www.amd.com/en/products/apu/amd-ryzen-5-5600g
Teşekkürler sizce hangi yerden sipariş vermeliyim