ftlX
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 82
İyi günler. Bütçem 2500 civarı maalesef daha fazla çıkamam. Anakartım ise ASUS A320M-K. BIOS güncellemesi yapıp kullanabiliyorum bu iki işlemciyide öyle biliyorum. Gönül isterdi anakartıda yükselteyim ama şu an onu yapacak bütçem yok. En fazla 1 RAM daha takabilirim sisteme onun harici param yok o kadar. Sizce hangisi daha uzun vadeli olur. Çünkü sürekli parça değiştirebilecek bir durumum yok. Ryzen 3 1200 almıştım PC'yi toplarken 2 yıl önce birkaç ay sonra değiştiririm diye. 2 yıl oldu daha yeni fırsat bulabildim işlemciyi değiştirmeye. Önerilerinize açığım başka işlemci önereceksinizde. İyi günler.
Ryzen 5 3600'de soğutucu yokmuş şu an yazdıktan sonra fark ettim. Eski işlemcimin fanını kullanabilir miyim eğer ki alırsam işlemciyi sıkıntı çıkmaz herhalde.
Olmazsa birazcık daha verip buradanda alabilirim.
AMD Ryzen™ 5 3600 3.6GHz (Turbo 4.2GHz) 6 Core 12 Threads 35MB Cache AM4 İşlemci - Kutulu | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
AMD Ryzen 5 5500 İşlemci (Temel Hız: 3.6GHz, Maks. Güç hızı: 4.2GHz'e kadar, 6 çekirdek, L3 önbellek 16MB, Soket AM4) 100-10000457BOX, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
AMD Ryzen 5 5500 İşlemci (Temel Hız: 3.6GHz, Maks. Güç hızı: 4.2GHz'e kadar, 6 çekirdek, L3 önbellek 16MB, Soket AM4) 100-10000457BOX, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Ryzen 5 3600'de soğutucu yokmuş şu an yazdıktan sonra fark ettim. Eski işlemcimin fanını kullanabilir miyim eğer ki alırsam işlemciyi sıkıntı çıkmaz herhalde.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
www.itopya.com
Olmazsa birazcık daha verip buradanda alabilirim.