Şöyle anlatayım; 940MX LoL'ü 720P'de 70 FPS oynatırken,Hocam internette yazanı söyledim![]()
Ben ise;

940MX mobile kart. Masaüstü kartlar ile kıyaslanması anlamsızdır.
Portatiflik sağlar. Notebook için çok iyi olabilir.
Şöyle anlatayım; 940MX LoL'ü 720P'de 70 FPS oynatırken,Hocam internette yazanı söyledim![]()
Büyük ihtimal baktığım mobil versiyonuydu.Şöyle anlatayım; 940MX LoL'ü 720P'de 70 FPS oynatırken,
Ben ise;
Üstelik 1080P.![]()
Aynen mobil kart ve kıyaslamayı çok yanlış buluyorum benBüyük ihtimal baktığım mobil versiyonuydu.![]()
750 TL'ye aldım zamanında, hem CPU, hem de GPU özelliğiyle çok iyi bence.gene de onboard bir karta göre. ya embeded to chip mi diyelim..
hiç fena değil.
1050 Ti demedim, 1050 dedim.Ve Vega 8 grafik biriminin VRam'ini arttırabiliyorum. İstersem 8 GB yaparım. Kanıt isteyen olursa atarım.
Belli noktaya kadar (ekran kartı alana kadar) Vega 8, eliniz ayağınız olur.
Su teknolojiler ile;
Radeon Boost,
Radeon Görüntü Keskinlestirme,
FideltyFx Cas,
Yeni çıkan oyunları, dusuk ama yüksek FPS ile oynamanıza izin verir.
Peki illa yeni nesi oyunlar mi? Hayır tabi ki de.
Radeon Boost'u destekleyen eski oyunlarda var; GTA V ve Warfame gibi,
Radeon Görüntü Keskinlestirme ise DX 12, Vulkan veya DX 9 destekleyen uygulamalarında, dusuk çözünürlükleri, kaliteli göstermeye çalışıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hadi ordan!
Yok kanki, Asla 1050 gücüne yetişemiyor. 1050 kullandım. Ondan biliyorum.
Çok ayrı bir şey 1050.
Ben 1050'yi kast ettim. Yanına yaklaşamaz kanki onun.1050 Ti demedim, 1050 dedim.
Fidelity FX gibi bütün FPS arttıran ayrıntıları kastederek söyledim, Çift kanal 3600 MHZ 16 GB Ram, 4 GB VRam destekleyen anakart, En güçlü Vega 8 işlemci gibi etkenler dahil buna.Ben 1050'yi kast ettim. Yanına yaklaşamaz kanki onun.
En basitinden Sekiro 1080P yüksek ayarlarda 60 FPS oynatıyor 1050 2 GB,
Ben 720p ve düşük ayarlarda 45 FPS ancak.
Arada çözünürlük ve kalite farkı çok çok yüksek.
Aslında haklısın ha;Fidelity FX gibi bütün FPS arttıran ayrıntıları kastederek söyledim, Çift kanal 3600 MHZ 16 GB Ram, 4 GB VRam destekleyen anakart, En güçlü Vega 8 işlemci gibi etkenler dahil buna.
1050 tiekran kartı olmadan tek kanal ram ile ryzen 3 volarant oynatır mı 1 yıl sonra ekran kartı ve +8gb ram daha alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
sonradan 1050 alsam yeterli olur mu