temmuzz
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 94
AMD RX 6800XT için, XFX markasının fiyatı göründü. Ne düşünüyorsunuz?
Bence uygun rtx 3070 ten hem güçlü hem ucuz
Sizce bu güç için1600TL farka değer mi? Palit RTX3070 de 6999TL.Bence uygun rtx 3070 ten hem güçlü hem ucuz
Bı videoda adam 10000 demişti pardonSizce bu güç için1600TL farka değer mi? Palit RTX3070 de 6999TL.
Olabilir.Bı videoda adam 10000 demişti pardon
6800 XT'nin rakibi 3080. En düşük 3080'de 10K'dan başlıyor zaten. Normal yani.
Ryzen 5000 işlemcisi olan RX 6800 XT alır Smart Access Memory sebebiyle. Intel işlemci varsa RTX 3080-3070 alınır yola devam edilir. Tabi Sapphire'ın RX 6000 serisi fiyatlarını görmek lazım.Mesaj otomatik birleştirildi:
8929TL.
AGA 17000 liraya asus rtx 3080 oc aldım bileydim almazdım bundanda memnunum
Saphire 700EURO civarında. Açıklandı sanırım. Smart Access önemli bir özellik değil. %3-%5 Fps farkı veriyor.70 yerine 73 alsam ne olur almasam ne olur. Intel işlemciyle AMD GPU da iyi olabiliyor.Ryzen 5000 işlemcisi olan RX 6800 XT alır Smart Access Memory sebebiyle. Intel işlemci varsa RTX 3080-3070 alınır yola devam edilir. Tabi Sapphire'ın RX 6000 serisi fiyatlarını görmek lazım.
Her zaman ilk ben sahip olmalıyım diyen zararlı çıkıyor özellikle yeni çıkan ürünlerde. Siz öyle mi yaptınız bilmiyorum ama. İlk atlamamak lazım. Beklemek iyidir.AGA 17000 liraya asus rtx 3080 oc aldım bileydim almazdım bundanda memnunum
Rtx 2080s den geçtim
Oyuna bağlı yüzde 13'e kadar çıkabiliyor SAM ile performans farkı. Birde üstüne Ryzen 5000 işlemcilerin hali hazırda daha iyi olduğunu hesaba katarsak, aradaki fark daha da açılır.Saphire 700EURO civarında. Açıklandı sanırım. Smart Access önemli bir özellik değil. %3-%5 Fps farkı veriyor.70 yerine 73 alsam ne olur almasam ne olur. Intel işlemciyle AMD GPU da iyi olabiliyor.
Fiyatı rakiplerine göre iyi ama ben GT520M ile kalacağım ??
Onun testleri yapıldı. Önemli bir durum olmadığı ortada.Oyuna bağlı yüzde 13'e kadar çıkabiliyor SAM ile performans farkı. Birde üstüne Ryzen 5000 işlemcilerin hali hazırda daha iyi olduğunu hesaba katarsak, aradaki fark daha da açılır.
En iyi sonucu bunun birde Intel 10900K'lı versiyonu ile görürüz. Benim de demek istediğim oydu. Ancak genel olarak bu kartlar birbirine oldukça yakın. Burada olay oyun optimizasyonuna ve uyumluluğuna kalıyor artık. Tabi birde NVIDIA'nın DLSS avantajı çok fazla destekleyen oyunlarda. FidelityFX ne yapacak onu göreceğiz artık.Onun testleri yapıldı. Önemli bir durum olmadığı ortada.
![]()
AMD Radeon Resizable BAR / Smart Access Memory Review - 22 Games Tested
AMD's Smart Access Memory feature is highly interesting. It promises a performance boost when the new Radeon RX 6800 Series cards are paired with an AMD Ryzen Zen 3 processor. We extensively test this in a whole article with 22 games at three resolutions, at up to 4K Ultra HD.www.techpowerup.com
İntel ile performans kıyaslamaso yapılır. Burdaki SAM açık ve kapalı farkı. Bir özellik sadece üstünlük sağlayan bir avantaj değil. 5000 işlemcisi olana rx6800 aldıracak bir özellikmdeğil bence SAM. RTX de alabilir. Sonuçta dediğiniz gibi Nvidia’nın kanıtlanmış DLSS’i var. 2.0 versiyonuna geldi sonuçta.En iyi sonucu bunun birde Intel 10900K'lı versiyonu ile görürüz. Benim de demek istediğim oydu. Ancak genel olarak bu kartlar birbirine oldukça yakın. Burada olay oyun optimizasyonuna ve uyumluluğuna kalıyor artık. Tabi birde NVIDIA'nın DLSS avantajı çok fazla destekleyen oyunlarda. FidelityFX ne yapacak onu göreceğiz artık.