Kart demişim işlemci olcaktı oPeki ben en çok forza horizon 4de fps almak istiyorum ryzen 5 1600vb. Kartla ve 16gb ramla 70fps üstü alırmıyım ve kart ısınan bir kartmı ?
Zaten 1650 super almayı planlıyorum fps değerleri daha yüksek geldi oyunlardaSıfır alicaksaniz ikisi de değil 5500xt ya da 1650 super alin
sen gerçekten platonik olmuşsun aga
Yanlış link düzelttim.sen gerçekten platonik olmuşsun aga![]()
wqeqweqwewqeeqwYanlış link düzelttim.
Hemen alıntı yapmasan daha iyidi.wqeqweqwewqeeqw
test sonucu beni şaşırttı
Cidden arada ortalama 7 fps fark var rx 580 öne geçmiş
Forzahorizon oyununa özel birşey AMD daha iyi bu oyunda genel bir durum değil. Diğer oyunlarda işler farklı ama genel itibariyle bir tık rx580, 1060 dan iyidir ama daha fazla güç tüketir ve ikinci eli genelde maden kartlarıdir. Sıfır alınacaksa 5500xt veya 1650 super her anlamda bu ikisinden daha iyidir.test sonucu beni şaşırttı
Evet her dediğinize katılıyorum.Bir de tek bir oyunla ekran kartını karşılaştırmak saçma bence.Forzahorizon oyununa özel birşey AMD daha iyi bu oyunda genel bir durum değil. Diğer oyunlarda işler farklı ama genel itibariyle bir tık rx580, 1060 dan iyidir ama daha fazla güç tüketir ve ikinci eli genelde maden kartlarıdir. Sıfır alınacaksa 5500xt veya 1650 super her anlamda bu ikisinden daha iyidir.