intel tekli , amd çoklu çekirdek !
Sen daha işlemci seçmeyi bilmiyorsun gelmiş sistem mi topluyorsun ?! Yazık .
Ney seçmişim boş beleş yorum yapacağına söyle bakıyım ? intel de filanmı çalışıyorsun
intel tekli , amd çoklu çekirdek !
eee fiyat farkına da baktın mı kardeşim ?
ryzen 7 3700x koysam nasıl olurintel tekli , amd çoklu çekirdek !
baktım evet almanyadan gelicek birkaç parçaeee fiyat farkına da baktın mı kardeşim ?
AMD Ryzen 5 3600X 3,8GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci Fiyatı
AMD Ryzen 5 3600X 3,8GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
![]()
Intel Core i5-9400F 2.9 GHz LGA1151 9 MB Cache 65 W İşlemci Fiyatları ve Özellikleri
Intel Core i5-9400F 2.9 GHz LGA1151 9 MB Cache 65 W İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
İntele çöp tabirini kullanmışsın , buda amd seçeceğini gösteriyor . Benimle iletişim kuraraken hitap şekline dikkat etmeni öneriyorum boş yapma falan hoş tabirler değil üzmeleyelim birbirimizi !Ney seçmişim boş beleş yorum yapacağına söyle bakıyım ? intel de filanmı çalışıyorsun
İntele çöp tabirini kullanmışsın , buda amd seçeceğini gösteriyor . Benimle iletişim kuraraken hitap şekline dikkat etmeni öneriyorum boş yapma falan hoş tabirler değil üzmeleyelim birbirimizi !
Bak o konuda haklısın . Ona herhangi bir şey söylemedim intel 2 nesilde bir soket değiştiriyor ki 10. nesilde de soket değişti zaten . Fakat bu anakart ile ilgili bir mevzu. Biz burda tekli çekirdek( oyun performansı ) tartışıyoruz ve intel tekli çekirdekte hala zirvede . ve F/p ürünleri de 9400f ile 9600kf bu iki ürüne eş değer fiyatlı hiçbir ryzen işlemci tekli çekirdekte yanına yaklaşamıyor . Çoklu çekirdeği tartışmaya gerek dahi yok ryzen farklarla önde fakat arkadaş oyun oynayacağını belirttiği için böyle bir açıklama yaptım. Kafamdan uydurmuyorum istatisliklerle konuşuyorum. İyi forumlar.Amd aldım çünkü en azından 2 gün sonra anakart yalan olmuyor bütçe sorunum yok sırf bu yüzden aldım.
Bugüne kadar hep ryzeni bilirdim oyun performansında senin bahsettiklerin aklımı karıştırdı ve 9600kf nin testlerine baktım fiyatı gerçekten uygun ve çarpan kilidi de açık testlerde de önde tamamlıyor çoğu ryzen işlemciye göre . Şaşırdım açıkçası neden daha önce böyle bir işlemciyi keşfedemedim ki ?Bak o konuda haklısın . Ona herhangi bir şey söylemedim intel 2 nesilde bir soket değiştiriyor ki 10. nesilde de soket değişti zaten . Fakat bu anakart ile ilgili bir mevzu. Biz burda tekli çekirdek( oyun performansı ) tartışıyoruz ve intel tekli çekirdekte hala zirvede . ve F/p ürünleri de 9400f ile 9600kf bu iki ürüne eş değer fiyatlı hiçbir ryzen işlemci tekli çekirdekte yanına yaklaşamıyor . Çoklu çekirdeği tartışmaya gerek dahi yok ryzen farklarla önde fakat arkadaş oyun oynayacağını belirttiği için böyle bir açıklama yaptım. Kafamdan uydurmuyorum istatisliklerle konuşuyorum. İyi forumlar.
Bu arada ryzen 7 2700x in gerçek fiyatı o değil. 3600 den bir tık düşük olması lazimintel çöpmüş hiçbir bilgisi olmayan böyle boş boş konuşan 2000 li çocuklardan bıktım artık şu forumda !
![]()
Intel Core i5-9400F 2.9 GHz LGA1151 9 MB Cache 65 W İşlemci Fiyatları ve Özellikleri
Intel Core i5-9400F 2.9 GHz LGA1151 9 MB Cache 65 W İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Al ikisininde en uygun fiyatlı seçeneğini buldum araştır bakalım oyun performansında kim kimi katlıyor !AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Amd Ryzen 5 3600 3,6ghz 35mb Cache Soket Am4 Işlemci yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Allahım ya rabbim bir tutturmuşlar ryzen de ryzen biraz araştırma yapsanız keşke !
Şuan oyun bilgisayarı için önereceğim kusursuz bir işlemci varsa oda İ5 9600KF dir . F/p olarak en sağlam işlemci budur bırak ryzen 5 i ryzen 7 bile yarışamıyor bu kartla !
TEKLİ ÇEKİRDEKTE İNTEL ! SOKUN ARTIK KAFANIZA !
buyrun buda i5 9600KF ile ryzen 7 un fiyat farkı
![]()
INTEL BX80684I59600KF 9600KF i5 3.70GHz LGA1151 9MB Gaming İşlemci İşlemci INTEL
INTEL BX80684I59600KF 9600KF i5 3.70GHz LGA1151 9MB Gaming İşlemci İşlemci İşlemci Teknolojisi Intel Core İ5 Soket Yapısı Soket 1151 İşlemci Numarası 9600KF INTELwww.teknolojipazar.com
AMD Ryzen 7 2700X 4.35GHz 20MB Cache Soket AM4 İşlemci Fiyatı
AMD Ryzen 7 2700X 4.35GHz 20MB Cache Soket AM4 İşlemci en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com