22 Şubat 2018 #1 maksworld Öğrenci Katılım 22 Şubat 2018 Mesajlar 3 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 31 Konum ankara 2 adet sapphire rx570 var fakat crossfire'i yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
22 Şubat 2018 #2 Görkem Say Guru Emektar Katılım 22 Nisan 2017 Mesajlar 26,321 Çözümler 9 Reaksiyon puanı 25,594 Puanları 8,958 Konum Laurelindórinan Merhabalar; Ne için crossfire yapmak istiyorsununz?Oyunlarda desteklemiyor diye şikayetçi iseniz bildiğim kadarıyla her oyun desteklemiyor zaten.
Merhabalar; Ne için crossfire yapmak istiyorsununz?Oyunlarda desteklemiyor diye şikayetçi iseniz bildiğim kadarıyla her oyun desteklemiyor zaten.
22 Şubat 2018 #3 Astrea Virgo Guru Emektar Katılım 16 Ocak 2017 Mesajlar 23,429 Reaksiyon puanı 15,463 Puanları 8,958 Maalesef her oyun desteklemez.
23 Şubat 2018 Konuyu başlatan #4 maksworld Öğrenci Katılım 22 Şubat 2018 Mesajlar 3 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 31 Konum ankara Hangi oyunların desteklediğini nasil öğrenirim acaba, kingdom come deliverance fps artırmak için yapmak istemiştim.
Hangi oyunların desteklediğini nasil öğrenirim acaba, kingdom come deliverance fps artırmak için yapmak istemiştim.
23 Şubat 2018 #5 canburger Asistan Katılım 30 Kasım 2017 Mesajlar 232 Reaksiyon puanı 94 Puanları 28 Yaş 35 Konum istanbul How to Configure AMD CrossFire™ Using AMD Radeon™ Settings İngilizcen varsa bu siteye bakmanı öneririm, yoksa yardımcı olabilirim elimden geldiğince
How to Configure AMD CrossFire™ Using AMD Radeon™ Settings İngilizcen varsa bu siteye bakmanı öneririm, yoksa yardımcı olabilirim elimden geldiğince
23 Şubat 2018 Konuyu başlatan #6 maksworld Öğrenci Katılım 22 Şubat 2018 Mesajlar 3 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 31 Konum ankara canburger dedi ki: How to Configure AMD CrossFire™ Using AMD Radeon™ Settings İngilizcen varsa bu siteye bakmanı öneririm, yoksa yardımcı olabilirim elimden geldiğince Genişletmek için tıkla ... ingilizcem o kadar yok fakat buna bakmıştım, resimde gösterdiği "AMD Crossfşre Logo" ve "AMD Corssfire" seçenekleri redeon settings'de yok.
canburger dedi ki: How to Configure AMD CrossFire™ Using AMD Radeon™ Settings İngilizcen varsa bu siteye bakmanı öneririm, yoksa yardımcı olabilirim elimden geldiğince Genişletmek için tıkla ... ingilizcem o kadar yok fakat buna bakmıştım, resimde gösterdiği "AMD Crossfşre Logo" ve "AMD Corssfire" seçenekleri redeon settings'de yok.