met 35
Mak. Müh.
- Reaksiyon puanı
- 9,079
voltajı 0.140000 arttır.,4,7 ghz de dene. Çarpan 23,5
Merhaba Reis müsaitsen banada bi el atarmısın overlock yapalım bendede rx 570 var. Aynısını yapacaktım fakat arkadaşın size verdiği Volt değerleri farklı benimkiler fotodaki gibi stock hali o yüzden dokunmak istemedim Volt değerlerine ve bende X.M.P seçeneği yok bu yüzden sana yazmak istedim yardımcı olursan sevinirim.Rica ederim.İşin püf noktalarını zaten öğrendiniz. Daha güçlü bi soğutucu olsaydı,1,50 volta kadar rahat,yolu vardı. Ama bu sıcaklıklarla mümkün değil.
Yapacaklarınız dediğim gibi ,kaliteli bi macun ve cpu/nb yi auto bırakarak(veya 0,05000 DAN DAHA KÜÇÜK VOLTAJLAR İLE) sıcaklığı biraz düşürerek,denemelere devam etmeniz.
Reis istesen bi şu attığıma bi bak otomatik yaptığı buGüzel ,cpuz ile de bi voltaja baksana.
4,2 ghz az bi overclock . Verdiği voltajda ,tabiri caizse,felaket. Otomatik overclockda anakart işlemciye voltajı inanılmaz arttırabilir. Hiç iyi bi şey değil.
stok haldeki cpuzu bi at. Ama voltaj oynayabilir.en yüksek değer, lazım. bi -iki dk bekle.
Dediklerinizi yaptım. 4.50 şuanTamam. +0.050000 in üzerine gel, tıkla ve enterle.
cpu nb voltage ye şimdilik voltaj verme . auto kalsın. Diğer yazdığım ayarları da yaptıktan sonra core ratioyu 22.5 yap. 4,5 ghz olsun .
Tamam. +0.050000 in üzerine gel, tıkla ve enterle.
cpu nb voltage ye şimdilik voltaj verme . auto kalsın. Diğer yazdığım ayarları da yaptıktan sonra core ratioyu 22.5 yap. 4,5 ghz olsun .
Cinebench 15 testini tamamlayamadı mavi ekran verdi.Tamam. +0.050000 in üzerine gel, tıkla ve enterle.
Tekli rakamlar yok sadece çift rakamlar var voltaj bölümündeO zaman işlemci voltajını + 0,07000 yapalım.
CPU NB VOLTAJINI DA + 0,03000 arttır.
İkisindede çiftli rakamlar var 5,10,15 diye ilerliyor şimdi ikisininde değerlerini yazarmısınız tam anlamadım demek istediğinizicpu nb voltajındamı tekli rakamlar var ,o zaman + 0.020000 arttır.