GameOver15710YTB
Öğrenci
Bunlarda dar boğaz var mı? Ve ne kadar ciddi?
Son düzenleyen moderatör:
Hayır hiçbir şekilde darboğaz yapmaz. Benzer sistemi ben kullanıyorum, işlemcinizi de hız aşırtma yaptığınızda tam verimlilikte kullanabilirsiniz.Bunlarda dar boğaz var mı? Ve ne kadar ciddi?
Teşekkürler, OverClock'umu diyorsun?Hayır hiçbir şekilde darboğaz yapmaz. Benzer sistemi ben kullanıyorum, İşlemcinizi de hız aşırtma yaptığınızda tam verimlilikte kullanabilirsiniz.
Metin abi sen misin? Donanimcibaba?Hayır hiçbir şekilde darboğaz yapmaz. Benzer sistemi ben kullanıyorum, işlemcinizi de hız aşırtma yaptığınızda tam verimlilikte kullanabilirsiniz.
Hayır, o dediğiniz kişi ben değilim.Metin abi sen misin? Donanimcibaba?
Çok teşekkürler dürüstlüğün için.Hayır, o dediğiniz kişi ben değilim.
Sitesi vardı onun, öyle hatırlıyorum.Çok teşekkürler dürüstlüğün için.
Donanimcibaba Forum vardı bir zamanlar.
Metin abi vardı Overclock işlerinin en ince ayrıntılarını biliyordu
Profil ismini görünce sevindim bir an.
Metin abinin mi?Sitesi vardı onun öyle hatırlıyorum
Evet, şimdi baktım. Site, forum falan kapanmış ama.Metin abinin mi?
Donanımcıbabanı söylüyorsan evet. Şimdi youtube da Ayhan Tarakçı var garip garip videolar çekiyor . Onun forumu ve sitesiydi.
Anakartınızı B550 serisinden tercih ederseniz müthiş olur.Rx 6750 Xt/Ryzen 5-5600/16x4 3200mhz ram/1TB NVME M.2 Gen4 SSD/Seasonic 650w 80 Gold Plus/Ls720+kasa fanı/asus prime b450 plus am4 bu sistem uyumlumu?
Teşekkürler. Tamam, tercih ederim.Anakartınızı B550 serisinden tercih ederseniz müthiş olur.
Bu konu da pek bilgim yoktu, sizler olmasaydınız ben ne yapardım?Anakartınızı B550 serisinden tercih ederseniz müthiş olur.